konuşmaya ihtiyacım var çıldırmak üzereyim :(

otantik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
338
62
118
mrb kızlar okadar bunaldım ki burası bana ılaç gıbı gelıyo konuya giriyim sözlümle aramız çok kötü hep kavga ediyoruz ben istanbuldayım o farklı bi şehirde herşeyime karısıyo çok kıskanç 6 aydır istanbuldayım ne bi arkadaşım var burda ne kimse geldiğimden beri çok nadir çıkıyorum dışarı ailem sıkı degıl annem cok guvenır bana ama dışarı cıktıgımda sözlüm problem cıkartıyo hakaretler ediyo bana durduk yere sonra özür diliyo geçicek hepsi dıyo Allah ım bıktım ya isyan etmek ıstemıyorum ama çok bunaldım hep üstümde baskı kuruyo sonra yalvarıyo bida yapmıcam dıyo ama yıne yapıyo 3 4 gün once kavga ettik yalanını yakaladım buarada cok yalan soyluyo kendısı hatalı ama hep uste cıkmak ıcın cabalar sonra bana hakaretler ettı bende olmıcagını senı ıstemıyorum bıle dedım ben senden vazgecmem vs bır suru seyler dedı ilgilenmiyo benimle zaten ayrılmak istiyorum ayrılmıyo düzelicekmi bilmiyorum sabredıck hıc takatım bıle yok napmam gerek peşimi bırakmıyo okadar öfkeleıyım kı ona karsı cok sevdım asık oldum ona ama suanda sankı hıcbısey hissetmıyorum nolur akıl verın bana

canım malesef sözlün evlenince de bu tarz sorunlar çıkaracak ve o zaman daha çok çekemiyeceksin.heleki hakaret ediyormuş.evlenince de bunların devamı gelir çekilmez olur.evli birine kolayca ayrıl diyemiyorum ama sözlüsün.sorunlu bir evliliğin olabilir.bunu bilerek nasıl içinden geliyorsa öyle davran

canim sen tanirsin onu hep ayni seyleri yapiyorsa cooooooooook iyi düsün derim !!

aslında kötu nıyetlı bırı degıl emınım ama sınırlenınce bambaska bı ınsan oluyo pskolojım bozuk doktora gıdelım bende duzelmek ıstıyorum dıyo senın kalbını kırdıgım zaman ıslerım bıle ters gıdıyo dıyo ama bılemıyorum acaba duzelırmı duzelmez mı

evet bende hep kendısıne dıyorum daha sozluyken boyle yapıyosun evlenınce nolucak dedıgım zaman evlenınce duzelıcek sımdı uzagız onunda etkısı var dıyo benı sevıyo bılıyorum cunku kavga ettıgımz zmaan tlf kapattım dıye cıkıp ıstanbula geldı dukkanını bırakıp tartıstıgımz zaman hedıyler gonderıyo telafı etmeye calısıyo ama yıne aynısını yapıyo buda benı korkutuyo

canim sozluyken bunlari yapan birisi, ben evlenince neler yapar dusunemiyorm bile.

ayrill ayrill , yol yakinken dön , cekilmez boyle kiskanc bir adam bir omur boyunca
hayati zindan eder , kiskanclik gecmeyen bir hastaliktir.

canım bak yalan var işin içinde mesafe var sevgim bitti dion anlamadım ki belki severim ilerde die mi evlilik yolunda yürüyosun Allahım yardımcın olsun ama çokiyi düşün arkadaşların dediği gibi...

canim bak söz tanima devridir tanimaya calis onu biraz zaman ver acele etme ama gecde kalma !!

canim sozluyken bunlari yapan birisi, ben evlenince neler yapar dusunemiyorm bile.

haklısın bende senın gıbı dusnuyorum ama hep duzelıcem dıyo ıste cnm tedavı oluym dıyo sınırsel elımde degıl dıyo ama emın olamıyorum ya duzelmezse dıyorum ya cekmekte ıstemıyorum ama ayrılmıyo

canım evlilik o kadar farklıkı ne nışanlılık nede söz ne cıkma hıçbırıne benzemıyor.ınankı şuan boyle olan kışının evlenınce ne tur huyları cıkacak olmayanda bıle bınbır çeşit huyları cıkıyor.AŞK'aevlenınce cok farklı anlamlar gelıyor.bence cok ıyı duşun derım sana saygısı bıle yok. bayanların hep bekledığı şey değişiir bılıyorum değişmek ne demek tam tersı eklenıyor ustune nelerı cıkıyor bır bılsen.evlı olan bu sözlerımı cok iyi anlar.bence vakıt cok erken bunu değerlendır.evlenınce bırcok şeyıne tahammul edıyorsun zaten.helekı bırde yalan varsa ınankı zamanla guvenmıyorsun bıle guven cok onemlı.bakkala mı gıdıyor hep bır şupe içindesın bunu dıyor doğrumu.neysekı cok şanslısın bunları frak ettırmış sana .aahh bırde fark ettırmeyenler var.

Son düzenleme:
Aslında siz her şeyin bilincindesiniz her şeyi yazmışsınız çünkü.Bu kadar farkındaysanız,size neler yaptığını görüyorsanız cevabı zor olsa da tahmin ediyorsunuzdur.İnsanlar genelde böyledir sevdiklerinde;çoğu şeyi görmezden gelir yaşananlar hep ertelenir,zamanla düzelir,geçecek,çok iyi olacak her şey,bu sadece insanın kendini kandırmasıdır ve sürekli ertlemesidir bazı şeyleri.Çünkü bir yandan onu seviyorken bir yandan da kondurmak istemezsin bazı şeyleri.Zamanla geçer diyerek kendimizi kandırırken bir bakmışız ki zaman bizden neler alıp götürmüş.Bunlar benim düşüncem sadece.İnsan yaşayarak tecrübe kazanıyor bazı konularda.Bazıları acı tecrübe oluyor ama hayat bu...
Hatta neden bilmiyorum ama Peyami Safa'nın çook sevdiğim aklıma kazıdığım bir sözü geldi onu da yazayım dedim :

'' Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.''

Sorunlarınızı en kısa zamanda hayırlısıyla çözüme kavuşturmanız dileğimle

Son düzenleme:
kızlar hepınız haklısınız benımde sevgım yok galıba artık kafam cok karıısk cok saygısızlık yaptı bana sımdı herkes bana salakmısın ne bekledın buzamana kadar dıcek bılıyorum ama ılk defa asık oldum ben ama ınsan ısın ıcındeyken pek anlamıyo dayanıyo sanırım ve benı aldatmıstı ben yakaladım bı kac defada face de kızlarla msjını yakaladım ama bırakmıyo pesımı nasıl kurtulabılırım

çok tesekkur ederım yazdıkların ıcın farkındayım evet ama ayrılmıyo bırakmama senı dıyo nasıl kurtulkucam bılmıyorum okadar cok sey yaptıkı artık farkında olmamam ıcın salak olmam lazımdı

bak sözluyken naısl kurtula bılırım dıyorsun.ah bırde evlı olsun duşun artık.bıttı dıyeceksın ve bıtecek once sen ınan sen ınanırsan zaten oda ınanır.bu arada erkeklerın senı bırakmam sözüne keısnlıkle ınanma yuzune bırakamam arkadan neler soyluyorlar sadece yüze oyleler bunda kesınlıkle emınım.helekı aldatmış zaten senı gözden cıkarmış ki.

Yalan, hakaret, aldatma ve bilmediğimiz daha niceleri.

Söyleyecek bir şey var mı?

Nasıl ayrilicam diyorsun. kafanın karışık olduğunu ve süre istediğini söylemekle başlayabilirsin.

Evlilik bambaşka bir dünya. Bu adamla aman diyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…