dısarı cıktıgını söyleme olay bu kadar basit
canim sen tanirsin onu hep ayni seyleri yapiyorsa cooooooooook iyi düsün derim !!
canım malesef sözlün evlenince de bu tarz sorunlar çıkaracak ve o zaman daha çok çekemiyeceksin.heleki hakaret ediyormuş.evlenince de bunların devamı gelir çekilmez olur.evli birine kolayca ayrıl diyemiyorum ama sözlüsün.sorunlu bir evliliğin olabilir.bunu bilerek nasıl içinden geliyorsa öyle davran
ayrill ayrill , yol yakinken dön , cekilmez boyle kiskanc bir adam bir omur boyunca
hayati zindan eder , kiskanclik gecmeyen bir hastaliktir.
canim sozluyken bunlari yapan birisi, ben evlenince neler yapar dusunemiyorm bile.
Aslında siz her şeyin bilincindesiniz her şeyi yazmışsınız çünkü.Bu kadar farkındaysanız,size neler yaptığını görüyorsanız cevabı zor olsa da tahmin ediyorsunuzdur.İnsanlar genelde böyledir sevdiklerinde;çoğu şeyi görmezden gelir yaşananlar hep ertelenir,zamanla düzelir,geçecek,çok iyi olacak her şey,bu sadece insanın kendini kandırmasıdır ve sürekli ertlemesidir bazı şeyleri.Çünkü bir yandan onu seviyorken bir yandan da kondurmak istemezsin bazı şeyleri.Zamanla geçer diyerek kendimizi kandırırken bir bakmışız ki zaman bizden neler alıp götürmüş.Bunlar benim düşüncem sadece.İnsan yaşayarak tecrübe kazanıyor bazı konularda.Bazıları acı tecrübe oluyor ama hayat bu...
Hatta neden bilmiyorum ama Peyami Safa'nın çook sevdiğim aklıma kazıdığım bir sözü geldi aklıma onu da yazayım dedim :
'' Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.''
Sorunlarınızı en kısa zamanda hayırlısıyla çözüme kavuşturmanız dileğimle
kızlar hepınız haklısınız benımde sevgım yok galıba artık kafam cok karıısk cok saygısızlık yaptı bana sımdı herkes bana salakmısın ne bekledın buzamana kadar dıcek bılıyorum ama ılk defa asık oldum ben ama ınsan ısın ıcındeyken pek anlamıyo dayanıyo sanırım ve benı aldatmıstı ben yakaladım bı kac defada face de kızlarla msjını yakaladım ama bırakmıyo pesımı nasıl kurtulabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?