konuşmaya ihtiyacım var çıldırmak üzereyim :(

kafanda tereddütlerin var madem..sen daha iyi bilirsin..
böylesi vakit kaybından başka bişey değil..
daha sözlü nişanlı durumlarında bunlar olursa, evlilikte mengenede hissedeceksin kendini..
hem şehirlerde farklıymış..atlatması daha kolay olur..

evet bende aklımı basıma aldım artık yazın tasınıcaz onun oldugu sehıre ama bu sure zarfında atlatırım ınsallah

canım yol ver gitsin siz daha sözlüyken böyle olacaksa evlendiğinizde daha bir sürü problem çıkartır ..nereye kadar sabredeceksinki ne kadar alttan alabilirsin
ha eğer seviyorsan bırakmak istemiyorsan eğer biraz daha mücadele et ama ben olsaydım emin ol bırakırdım çünkü insanı öldürdükten sonra pardon yanlışlıkla oldu demenin bir manası yok kırıyorsa seni özür dilemek boşa....

Vallahi bir direm Ayrilmakla ilgili bir düsünce varsa aklinda hic durma derim...

Bu neymis böyle sende insansin tabiki disari cikicaksin... Güveniyorsa niye öyle yapiyor o da ayri bir mesele :44: Hem hakaret hem yalan ASLA ASLA ASLA...

Ben buna inanirim Saygi olmayan bir iliskide sevgide yoktur

Ben böyle beni SIKIcak bir insanla asla yapamazdim...
Allaha dua et kendine... Rabbim hayirliysa sabrini versin hayirsizsa daha kötü seyler olacaksa engeller cikarsin insallah

Erkegin eline vermiyeceksin kendini vallahi yok beni kiskaniyor onu giyinmiym yok beni kiskaniyor oraya gitmim onla konusmim bunla konusmim eksik olsun öylesi

Bu arada feminist degilim Nisanliyim

Allah herseyin hayirlisini versin

cnm sevdiğim için çok çaba sarfettim hep hatalarını erteledım hep bı bahane buldum onun yaptıklarına ıyı anlamlar yuklemeye calıstıma ama 1 sene oldu nerdeyse ve aynı anladım kı sadece sevgı yetmıyo evet hanı bıkere yapsa anlarım ıkı uc derken sayamıcagım kadar hataları oldu ve ben ona yalan soyledım ne arkasından ıs cevırdım hıcbır hatam olmamıstır yanı buyuk bı hatam olmadı ben onun ıcın kendımı degıstrdım hayat standartlarımı ama bakıyorum o benı uzmekten cekınmıyo ve buralara kadar gelmısız yınede zararın neresınden donsem kar dıyorum sanırım en hayırlısı bıtmesı olucak

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah.

kafamdakı soruların cevabını sanırım burada buldummm:26:
cnm sende ne yapmak ıstıyorsan yap bıan once aılene anlat kafandakı soru ısaretlerını

evet cnm saygı duymadıgın bırıne sevgıde duyamıyosun ne yazıkki hep öyle dua ettim hayırlıysa olsun dedim ama bunlarıda yasamam gerekiyomuş demekki Allah kımseye yasatmasın... bi an erkeklerden nefret ettıgını dusunmustum ama nısanlıyım yazmıssın senın nısanlın boyle brı degıl galıba ınsallah hıcte olmaz :)

Bir insan yedisinde neyse 70inde de o olur, huylu huyundan vazgeçmez vs. vs. değişecek diye boşa heveslenme canım. bu şekilde de sen dayanamazsın. Allah hayırlısını versin ama iyi düşünmelisin.

gercekten şanlı ve akıllı kızsın..kımılerının gözünün onende olduğu halde ınanmıyorlar...

ayrılmaya kesin kararlı mısın yada karar aşamasında mısın onu önce bi bul.Daha tam karar veremediysende onada söle bi kaç hafta ara verelim die. Bu süre zarfındada kesnlikle görüşmek istemediğini belirt hem sen sorularına cvp bulmuuş olursun hemde o yaptıklarının senin için basit bişey olmadığının farkına varır belki...

Allaha bin sükür öyle degil sessizdir sakindir kiskanc ama hastalar gibi kiskanc degil.
Uyarir beni hosuna gitmeyen birsey oldumu o kadar.
O sinirlendimi ben susarim ben sinirlendim mi o susar... Sükürler olsun allaha dengeliyoruz birbirimizi ben daha cok sakaya vuruyorum o sinirlenince en büyük avantaj bu sanirim

Cenab allah sana dogru yolu gösterir insallah herseyin en hayirlisi olsun .. Amin

buraya ilk yazdıgımda aklımda sorular vardı yanı değişirmi acaba diye sonra herkesin yorumlarıyla kararımı daha cok netlestırdım dıyebılırım suanda ben ayrılmak ıstedıgımı soyledım ama o arayıp msj atıyo hala bende tepki vermıyorum en son bu sefer söz verıyorum degısıcem benı bırakma gıbı seyler yazmıs bende zamana bıraktım ben zaman gösterıcek herseyı dedım

aranızdaki ilişki cok güzel umarım hep böyle devam eder ve herkesın karsısına anlasabılıcegı aynı dusunclere sahıp ınsanlar cıkar ınsallah herseyın hayırlısını dılıyorum bende...

konu sahıbı arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum şuanda en doğru kararı vermis gibi gorünüyorsun. ama senin gibi genç kızlarda anlayamadığım bır sey var. kendi arkadaş çevremde de bunu sıkça gorüyorum maalesef. sevgiliniz, sozlünüz yada nisanlınız neyse artık bır düzine hata yapıyor ama bunları affediyorsunuz. ilişkiyi kurtarmak için bır ton çaba sarfediyorsunuz. neden bu kadar fedakarlık daha evlenmeden bu hataları yapan evlenince düzelecek mi sanıyorsunuz? niye kendinizi yıpratıyorsunuz aklım almıyor. olmuyorsa olmaz yanı. ben 6 yıllık evliyim esim bana vursa, aldatsa, yada senin ki gibi o... dese alır oğlumu giderim arkama bakmadan. kimse bu kadar yıpratmasın kendini karsı taraf için olmazsa olmaz. balık baştan kokar. gözünüzü açın sonra pişman olmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…