- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
Uzulmeyin,annenizi de sallamayin. Anneler konusur oyle.Aynen olabiliyorinsnaın basına hersey gelıyor malesef tutumlu olmaya calısıyorum dayanamadım hata yaptım zaten
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulmeyin,annenizi de sallamayin. Anneler konusur oyle.Aynen olabiliyorinsnaın basına hersey gelıyor malesef tutumlu olmaya calısıyorum dayanamadım hata yaptım zaten
![]()
Anneniz bulsaydı o zaman zenginini.Canım sallama sen boşver.Zengınlerde açmış kolunu bizi beklıyordu.Para parayı çeker guzelım.Mutsuz 1 ton ınsan var.Ama parayla mutsuzluklarını gızlıolar.Onların paraları var yapacak seyler buluyorlar.Eksıklıklerı gızleyebılıolar.Bızımde dusunmeye cok vaktımız oluo.Herkesın nasıbı farklıdır .Ne yapalım ölelimmi.Annenize bellı edın anne ben dert anlatıorum sen benımle dalga gectın deyın.Senden para ıstemıodum ama çok kalbım kırıldı.Oda annenız gayette yardım edebılır.Dogru hersey para ama merak ettigim para sı olupta mutsuz olan yokmu var benm annem bunu soyler mesela ama sonra oıf bulacakdınız bi Zengin ugrasmıcakdınıza getiriyor acaip kırıyor beni eşimde iyi para kazanıyordu ama smdi malum ekonomi
Hep yapıyorum zaten bekarkende cok evime yardım ettim cok ugrastım hersey icin ama ben boyle durumlarda ne bleyim el ele brlik olunur herkes herkese yardım eder dıye dusunuyordum ama yok inanaın kmse unursamıyor nasıl olsa hallederler mantıgı var herkeste kmse cıkarıp borc bile vermıyor baya sıkıstık hatta bu ay esim cok sıkıntı yapıyor kendşne annem gelmis hallolur aman. Nolcak dıuyor kv demlerin zerre umrunda deiliz smdide. Tatil planları yapıyorlar felan cok sıkıldım cidden tesekkr edermYok hayatım zaten Bedava iş bekleme, öz annenden bile.
Nakit veremezsen bile ufak mutfak alışverişi yap, düze çıkınca nakit ödeme teklifi et.
Ama ne olursa olsun, başta asla para karşılığı olsun, ben senden para alamam derse
Mutfak alışverişine devam edersin
Evet ama yok hallolur mantıgı var ama icraatı ykk dahada param yok diye bana soylenıyor sabah kızkrdesm evin mutfagını alır erkk krdesm maasınkn yarısını eve verir ama hep b paraları yokdur su an cidden ucretsiz izne ayrıldıgım icin suclu konuma ble dustum hani paranız yokdu ne b...ma ayrıldına getiriyorlar iki ailedeAnneniz bulsaydı o zaman zenginini.Canım sallama sen boşver.Zengınlerde açmış kolunu bizi beklıyordu.Para parayı çeker guzelım.Mutsuz 1 ton ınsan var.Ama parayla mutsuzluklarını gızlıolar.Onların paraları var yapacak seyler buluyorlar.Eksıklıklerı gızleyebılıolar.Bızımde dusunmeye cok vaktımız oluo.Herkesın nasıbı farklıdır .Ne yapalım ölelimmi.Annenize bellı edın anne ben dert anlatıorum sen benımle dalga gectın deyın.Senden para ıstemıodum ama çok kalbım kırıldı.Oda annenız gayette yardım edebılır.
Tırnağın varsa vaşını kaşı.Kayınvalıdelerde haklı canım adamlar yıllarca çalışmış didinmiş tatile gıtmesınlermı.Size köstek olmasınlarda ne yapıolarsa yapsınlar.Bence her sey guzel olucak.Sen dolmuşsun bıraz.Hepımız yaşıoruz su an maddı sıkıntı.Maaşı 15 ınde alıcam sımdıden 700 tl borc aldım.Sağlık versınnrabbım.Hep yapıyorum zaten bekarkende cok evime yardım ettim cok ugrastım hersey icin ama ben boyle durumlarda ne bleyim el ele brlik olunur herkes herkese yardım eder dıye dusunuyordum ama yok inanaın kmse unursamıyor nasıl olsa hallederler mantıgı var herkeste kmse cıkarıp borc bile vermıyor baya sıkıstık hatta bu ay esim cok sıkıntı yapıyor kendşne annem gelmis hallolur aman. Nolcak dıuyor kv demlerin zerre umrunda deiliz smdide. Tatil planları yapıyorlar felan cok sıkıldım cidden tesekkr ederm![]()
Dogru soluyorsun ben fazla beklentiye grdm galebaTırnağın varsa vaşını kaşı.Kayınvalıdelerde haklı canım adamlar yıllarca çalışmış didinmiş tatile gıtmesınlermı.Size köstek olmasınlarda ne yapıolarsa yapsınlar.Bence her sey guzel olucak.Sen dolmuşsun bıraz.Hepımız yaşıoruz su an maddı sıkıntı.Maaşı 15 ınde alıcam sımdıden 700 tl borc aldım.Sağlık versınnrabbım.
Kol kırılır yen içinde kalır.Hep yapıyorum zaten bekarkende cok evime yardım ettim cok ugrastım hersey icin ama ben boyle durumlarda ne bleyim el ele brlik olunur herkes herkese yardım eder dıye dusunuyordum ama yok inanaın kmse unursamıyor nasıl olsa hallederler mantıgı var herkeste kmse cıkarıp borc bile vermıyor baya sıkıstık hatta bu ay esim cok sıkıntı yapıyor kendşne annem gelmis hallolur aman. Nolcak dıuyor kv demlerin zerre umrunda deiliz smdide. Tatil planları yapıyorlar felan cok sıkıldım cidden tesekkr ederm![]()
Sanırım oyle evetKol kırılır yen içinde kalır.
Sen hiç anneni duydun mu anneanneye şikayet ederken parasızlığı?
Ya da babanı?
Başlarının çaresine bakıyorlar ki evlendiler diyor aileler.
Asla onların zamanlarıyla kıyaslamıyorum.
Belki onlarda para vardı, ama alacak çeşit yoktu,
Belki yine para yoktu, çok hevesleri vardı, ama sustular.
Onlar gibi düşün.
Evlenecek olgunluğa eriştiysen, az parayla da idare edersin
Ben çocuğum için böyle düşünürdüm.
Nasılsa ölünce malım mülküm çocukların, bari bu yaşımda paramı evli ve ailesi olan çocuğumla bölüşmeyeyim diyorlar
Olur öyle.Sanırım oyle evetben dediigm gbi cok beklenti yasadım kendimce
Olur arada hepimize geliyor bu buhranlar.Şimdi eşine destek zamanı.İşe başlatsın eşininde işleri güzel olur insallah.Rabbım var rabbim yar.O deilde benim parfumum bu ayda kaldı kızDogru soluyorsun ben fazla beklentiye grdm galeba