Konuşmaya ihtiyacım var

bizim dogululardan denk gelip konustugumuz insanlar oldu ve hepsinden ayni seyleri ogrendik.bizde kuzenlerle konusulmaz nikah duser dediler.biz cok sasirdik bizde kardesle ayni seydir dedik onlarda bize sasirdi.ben bu adamin hic zannetmiyorum kuzeniyle bu kadar samimi olacagini

Anladığım kadarıyla Şanlıurfa da yaşıyor bu şahıs

Size şu kadarını söyleyim geçen sene bi motor grubumuz vardı canlı kanlı orda biriyle tanışmıştım.İki kez benim okuduğum şehre uğradı gezdik dolaştık hatta doğum gününü bile kutladık (bana 28. yaş günüm demişti ama meğer 34.ymüş!) ama en başından beri onunla bi geleceğim olmayacağının farkındaydım o yüzden bi daha hiç görüşmedik tabi ben çoook üzüldüm ne salakmışım ya.Aylar sonra haberlerde feci bi kazada öldüğünü öğrendim.Düştüm bayıldım krizler geçirdim resmen tüm site başıma toplandı.Sadede geleyim,adam evliymiş,3 de çocuğu varmış!Yaşına kadar bana yalan söylemiş.Ve gece gündüz rahat rahat konuştuğum mesajlaştığım,üşenmeden aradaki mesafeye rağmen motoruna atlayıp beni görmeye gelen kişiydi.İnternet ortamında tanışmış olsak kimbilir ne numaralar çevirirdi. “Ama görüntülü konuştuk” demek,hani bunu sizin için söylemiyorum ama,inanın sanal ilişkiler için yetmez.Tahminice hayatında başkası var belkide evli eşi şüphelendi ondan birden döndü.Zaten ağzıyla hediye isteyen insandan hayır gelmezdi.İnsan sömürmeye meyilli gibi.
Şu an bittiğine üzülün,evliyse ve çoluk çocuk sahibiyse onu öğrenmenin yaşattığı vicdan azabından bin kat iyidir inanın bana.Ben o kişinin cenazesine katılamadım,uzaktan eşiyle çocuklarına baktım kahroldum.O kadıncağızın yavruların rızkıyla bana ısmarladığı o kahveler filan geldi gözümün önüne zehir zıkkım oldu o an içime.Sonra bi kadının kocasına sevgi duyduğumu,gezip güldüklerimi hatırladım kendimden nefret ettim.Vebali meftanın boynuna olsun diyeceğim ama onu da diyemiyorum ki...
Güvenmeyin bir daha sanal aleme

he bağlanmış tabi ya hala ne saflık ne gurursuzluk bu bi erkek için düştüğünüz hale bak kadın dediğin onurlu gururlu olur ya Allahın krosu sayenizde kendini bir halt sanıyor sonra gelip o egoyla bize musallat oluyorlar bizde onları geldikleri pisliğe tepetaklak geri gönderiyoruz çünkü hakettikleri bu :)

bugün okudum konunuzu düzenleyince de ne güzel olmuş :)
kardeşim yazınızdan naif saf iyi niyetli birine benziyorsunuz
yapmayın bunu kendinize sizden sadece yararlanmak istemiş
ailesiyle tanıştırdı diyorsunuz whatsap dan tanışma mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…