Konuşmaya ihtiyacım var

İyi de yüz yüze bile görüşmemişsiniz ki hiç. Kadınlarla içli dışlı değil demişsiniz, nereden biliyorsunuz? Kuzenleriyle wapp grubumuz vardı tanıştık demişsiniz, onların kuzenleri olduğunu nereden biliyorsunuz? Psikolojik ve fiziksel sağlık sorunlarının olduğunu söylemiş, nereden biliyorsunuz? Hiçbir şekilde güvenmemeniz gerekirdi tanışmadığınız, gerçekten hayatını görmediğiniz, çevresindeki insanlara davranışını, hangi durumda nasıl tepki verdiğini, ses tonunu, gülüşünü vs. bilmediğiniz bir adamı hayatınıza bu kadar sokmanız tamamen sizin hatanız. Adam eğlence olsun diye takılmış, bu süreçte başka kadınlara da yazmıştır sizi gibi. Onlardan birisi dönüş yaptıysa onunla konuşuyordur şimdi. Gerçekten inanamıyorum ya nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz hiç görmediğiniz bir adama nasıl...

Normalde de bu işleri pek becerebilen birisi değilim aslında.Ne internette ne de gerçekte. Bilmiyorum aslında bir insanı sevmek için çok fazla çaba göstermesine gerek yok. Bana kendini yanlış tanıtmış ve ben de birilerini sevmek istemişim.
Kendimi sev illa bırını bıseyı sevmek istiyorsan. Kendını seversen seni kimse uzup kandıramaz.

İyi de yüz yüze bile görüşmemişsiniz ki hiç. Kadınlarla içli dışlı değil demişsiniz, nereden biliyorsunuz? Kuzenleriyle wapp grubumuz vardı tanıştık demişsiniz, onların kuzenleri olduğunu nereden biliyorsunuz? Psikolojik ve fiziksel sağlık sorunlarının olduğunu söylemiş, nereden biliyorsunuz? Hiçbir şekilde güvenmemeniz gerekirdi tanışmadığınız, gerçekten hayatını görmediğiniz, çevresindeki insanlara davranışını, hangi durumda nasıl tepki verdiğini, ses tonunu, gülüşünü vs. bilmediğiniz bir adamı hayatınıza bu kadar sokmanız tamamen sizin hatanız. Adam eğlence olsun diye takılmış, bu süreçte başka kadınlara da yazmıştır sizi gibi. Onlardan birisi dönüş yaptıysa onunla konuşuyordur şimdi. Gerçekten inanamıyorum ya nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz hiç görmediğiniz bir adama nasıl...
Yaşadığı köy itibariyle öyle demiştim.Tabi internetten kimlerle neler yapıyor onu bilemem.Çok heyecanlıydı ilk konuşmada ağlamak üzereydi kekeliyordu o derece.Konuştuğu 2 3 kişi vardı pek arkadaşı yoktu.Tanıştırdığı kuzeni kız ve tesettürlü biri muhafazakar insanlar.Telefonda da konuştuk artık varın yorumu siz yapın.:( Aslında güvendiğim için pek bir şey yapmadım istediklerini göndermedim.Ve birden bambaşka biri olarak çıktı karşıma böyle yapan kim olursa olsun insanın zoruna gidiyor.

Aslında bana bu şekilde davranan kim olsa ben yine aynı durumda olurdum.Uzakta da olsa karşımdakini insan olarak gördüğüm için sonuç yine farklı olmazdı.
insanın basireti bağlanıyor derler ya bu öyle birşey zaten.siz büyük ihtimal boşluktaydınız görmek istediğini gördünüz ama gerçekler farklı.bana aynı şey oldu hayatımın çok kötü bir döneminde bu başıma geldi ve inanın sonradan çok pişmanlık yaşadım ben bunları nasıl yaptım diye.o yüzden sizi yargılamıyorum.insan hata yapabilir.1-2 ay geçsin sizde net olarak ne kadar saçma olduğunu anlayacaksınız ama onu tümden atın hayatınızdan.ben telefon numaramı değiştirdim sırf günün birinde yazar eder diye.oyundaki hesabımı bile kapattım maddi zarara uğramama rağmen.ilişkiyi tümden kesmeden iyileşemezsiniz.çümkü benim exle ortak ayrılık kararı almıştık(daha çok onun ayrılmaya yakın ilişkideki soğukluğu nedeniyle ben bıkıp bitsin demiştim.)o da bitmemesi için bir çaba harcamayınca bitti.arkadaş kalmak istemişti ama ben istemedim.onun keyfini mi bekleyeceğim çok şükür birkaç ay sonra kötü bir hatıra ve acı bir tecrübe olarak kaldı sadece.kısa süre sonra şuanki sevgilimle tanıştım 2 yıla yakın beraberiz.ne kadar saçmaladığımı bu adam hayatımdan gidince daha iyi anladım.Allah beni bir daha öyle duruma düşürmesin.

4 aydır konuştuğunuz yüzyüze görüşmediğiniz birine neden bu kadar anlam yüklediniz ? oyunda tanışmış para hediye eşya vb koparabilseydi devam edecekti . baktı birşey çıkmıyor görüşmeyi kesti. oyunda da sürekli aktif olması muhtemelen başka birini bulmasındandır.

Yaşadığı köy itibariyle öyle demiştim.Tabi internetten kimlerle neler yapıyor onu bilemem.Çok heyecanlıydı ilk konuşmada ağlamak üzereydi kekeliyordu o derece.Konuştuğu 2 3 kişi vardı pek arkadaşı yoktu.Tanıştırdığı kuzeni kız ve tesettürlü biri muhafazakar insanlar.Telefonda da konuştuk artık varın yorumu siz yapın.:KK43: Aslında güvendiğim için pek bir şey yapmadım istediklerini göndermedim.Ve birden bambaşka biri olarak çıktı karşıma böyle yapan kim olursa olsun insanın zoruna gidiyor.

Sizin onu koyduğunuz yere o sizi koymamış, gücüne gidebilir, üzülebilirsiniz evet doğru.. Ama onu o yere koymak hata olmuş ne yazık ki onu söylemeye çalıştım. Değer verdikten sonra mutlaka acı çekeceksiniz. Ama bence şimdi onu sosyal medya hesaplarınızdan, online oyundan silin. Numarasını da, mesajlaşmalarınızı da silin. Sürekli görmez, üzülmezsiniz. Ancak bu şekilde üzüntünüz hafifleyerek yok olacaktır. Hayatınıza devam edin. Bundan sonra da gerçek bir ilişkiye kadar kimseyi o kadar değerli bir yere koymayın.

Aslında bağlanan oydu ben daha ayakları yere basan taraftım hep uyarırdım.Ağırıma giden bu şekilde yapilmamali karşınızdaki kim olursa ve nerede olursa olsun.180 derece değişti size öyle diyebilirim.Tuttuğu takımın forması veya burada bulunabilen pahalı yiyecekler gibi şeyler.Göndermeyeceğimi defalarca söyledim.Belki de öyle oldu her şeyi yapabilir.
Hayal kirikligina ugradiniz tabi uzulmeniz normal ama bu sureyi uzatmayin,bundan sonra daha temknli olursunuz

insanın basireti bağlanıyor derler ya bu öyle birşey zaten.siz büyük ihtimal boşluktaydınız görmek istediğini gördünüz ama gerçekler farklı.bana aynı şey oldu hayatımın çok kötü bir döneminde bu başıma geldi ve inanın sonradan çok pişmanlık yaşadım ben bunları nasıl yaptım diye.o yüzden sizi yargılamıyorum.insan hata yapabilir.1-2 ay geçsin sizde net olarak ne kadar saçma olduğunu anlayacaksınız ama onu tümden atın hayatınızdan.ben telefon numaramı değiştirdim sırf günün birinde yazar eder diye.oyundaki hesabımı bile kapattım maddi zarara uğramama rağmen.ilişkiyi tümden kesmeden iyileşemezsiniz.çümkü benim exle ortak ayrılık kararı almıştık(daha çok onun ayrılmaya yakın ilişkideki soğukluğu nedeniyle ben bıkıp bitsin demiştim.)o da bitmemesi için bir çaba harcamayınca bitti.arkadaş kalmak istemişti ama ben istemedim.onun keyfini mi bekleyeceğim çok şükür birkaç ay sonra kötü bir hatıra ve acı bir tecrübe olarak kaldı sadece.kısa süre sonra şuanki sevgilimle tanıştım 2 yıla yakın beraberiz.ne kadar saçmaladığımı bu adam hayatımdan gidince daha iyi anladım.Allah beni bir daha öyle duruma düşürmesin.
Amin sizin adınıza gerçekten çok sevindim.Hani uzakta da olsa o da sonuçta bizler gibi birisi böyle olmayıp da farklı bir insan da olabilirdi bizler öyle değil miyiz? Sonuç olarak iyi veya kötü insan her yerde var.Evet yaşadığım şey saçma kabul ediyorum ama her şey farklı da olabilirdi her zaman kötü sonuçlanmıyor biliyorsunuz.

Sizin onu koyduğunuz yere o sizi koymamış, gücüne gidebilir, üzülebilirsiniz evet doğru.. Ama onu o yere koymak hata olmuş ne yazık ki onu söylemeye çalıştım. Değer verdikten sonra mutlaka acı çekeceksiniz. Ama bence şimdi onu sosyal medya hesaplarınızdan, online oyundan silin. Numarasını da, mesajlaşmalarınızı da silin. Sürekli görmez, üzülmezsiniz. Ancak bu şekilde üzüntünüz hafifleyerek yok olacaktır. Hayatınıza devam edin. Bundan sonra da gerçek bir ilişkiye kadar kimseyi o kadar değerli bir yere koymayın.
Teşekkür ederim sizlere saygı çerçevesinde olduğu sürece birbirimize destek olabilir ve fikir alışverişinde bulunabiliriz.Aslında açtığım konu itibariyle yanlış anlaşılabilir ama taviz vermeyen taraf hep ben oldum.Uyumadığı vakitlerde bile sürekli benimle vakit geçiren birisiydi.Yanlış anlaşılma olmasın düzeltelim.Ama yaptığı son şeyler yüzünden sanki peşinden koşan nenmişim gibi bir imaj çizdim.Ha kimseyi öyle peşimden koşturmak gibi bir niyetim olmadı ilgi budalası da değilim fakat sevdi veya sevmedi çok iyi rol yapmış aylarca.

Amin sizin adınıza gerçekten çok sevindim.Hani uzakta da olsa o da sonuçta bizler gibi birisi böyle olmayıp da farklı bir insan da olabilirdi bizler öyle değil miyiz? Sonuç olarak iyi veya kötü insan her yerde var.Evet yaşadığım şey saçma kabul ediyorum ama her şey farklı da olabilirdi her zaman kötü sonuçlanmıyor biliyorsunuz.
evet ama uzakta olunca biz biraz daha nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz insanları öyle diyeyim.online ilişkiler hep kötü olacak değil ama en azından yüzyüze birkaç defa gelmeden hayallere kapılmamak lazım.yüzyüze buluşma süreniz 3-6 ayı geçmesin daha erkende olmasın benim tavsiyem bu.buarada o ilişkim 1.5 yıl civarı sürmüştü sanırım 3 aydan itibaren sevgili olmuştuk o civarda buluştuk zaten sonra devam etti ama dediğim gibi uzak mesafe ilişkisi çok kolay birşey değil.

Oyunda tanışmak, hiç görmeden ilişki kurmak bunlar ne tuhaf şeyler. Sizinle online oyun oynamış işte. Biraz gerçek hayata dönün Allah aşkına. Sosyalleşin.

Aslında bana yapılan muamele beni ağlatan.Hiçbir zaman kendimi kandırmadım gerçekçi davranan bendim hep. Evet sevdim yalan değil bunun için de kendimi suçlayamam.Kendime kızdığım noktalar da var fakat kendimi ne olursa olsun aşağılanmış hissediyorum.
Insan dokunmadigi, kokusunu duymadığı, zamanını paylaşmadığı, anılar biriktirmedigi, sarilmadigi, gözünün içine bakmadığı birini nasil seviyorum der, nasil sevebilir asla anlayamıyorum ve sanırım anlayamayacağım.

evet ama uzakta olunca biz biraz daha nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz insanları öyle diyeyim.online ilişkiler hep kötü olacak değil ama en azından yüzyüze birkaç defa gelmeden hayallere kapılmamak lazım.yüzyüze buluşma süreniz 3-6 ayı geçmesin daha erkende olmasın benim tavsiyem bu.buarada o ilişkim 1.5 yıl civarı sürmüştü sanırım 3 aydan itibaren sevgili olmuştuk o civarda buluştuk zaten sonra devam etti ama dediğim gibi uzak mesafe ilişkisi çok kolay birşey değil.
Aynı dediğiniz gibi yaptım.Yüz yüze görüşmediğimz sürece beklenti içine girmemesini söyledim.Haklısınız genel anlamda çok zor.Hani birilerine güvenmek veya sevmek istemek bizim suçumuz değil.

Oyunda tanışmak, hiç görmeden ilişki kurmak bunlar ne tuhaf şeyler. Sizinle online oyun oynamış işte. Biraz gerçek hayata dönün Allah aşkına. Sosyalleşin.
Etraftan örneklerini gördüm ama ben ilk kez yaşadım böyle bir durum.Çevrem de var aslında ama bu ilişki olaylarına pek yatkın olan birisi değilim konuşma fırsatı çok yaratmıyorum.Evet orada denk geldi cevap vermem alışmam vs kolay olmadı sadece bir şans tanıdım.

Hayır kuzenleri kardeşi ve annesiyle. Kuzeniyle bir whatsapp grubumuz vardı.Annesiyle konuşamadık türkçe bilmiyor çünkü.

Belli ki yasin küçük ve tecrübesizsin. Sanirim ilk iliski deneyimlerin bu. Bir abla tavsiyesi olarak sakin sevgilin ailesi ile is ciddilesmeden (söz/nisan) tanisma. Yani birak whatsapp grubu. Ki su durumda sevgili ile tanisilmadan, aile ile whatsapp grubu çok çok yanlis.

Kaldi ki internet çok güvensiz bir yer. O whatsapp grubunda sandigin insanlar ailesi bile olmayabilir. Sevgilin dedigin adam iki mahale ötede yasayabilir. Catfish diye bir program var, internet ask konusunda dolandirilan insanlari gösteriyor.

Anliyorum, gençsin yinede asik oldun fakat bu adam sana asik degildi. Ortada iliski yoktu. Senden faydalanma pesindeydi. O konuda takdir ettim seni, hiçbirsey yollamamissin. Aferin sana.

Ancak gerçek bir iliski istiyorsan, etrafini genislet. Sosyal aktivitelere katil, kursa git, spora git,.. Bir daha bu sekilde iliski olmayan iliskilere baslama canim.

ahh tatlılarım, bunlar aşk ise bizim yaşadıklarımız nedir ahh
Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın. Eminim hiçbirimizin yaşadıkları kolay değildir anlatmadan bilemeyiz fakat ben biraz destek istemiştim sadece.

Adamin evli olma ihtimlai cok yuksek. Yigenine diye istedigi hediye cocuguna bile olabilir. Madem evli beni nasil kuzeniyle konusturdu vs dersen tabi gercekten konustugun kisi kuzeniyse, oralarda 2. 3. Es sevgili vs normal karsilanan seyler olabiliyor. Hatta erkekligin sanindan gibi algiliyor bazisi. Hic gormemis olman hatta seni kacmaya vs ikna edip koyune goturmemis olmasi senin sansli oldugunu gosterir. Olaydaki davranisin ve bakis acina da bakarsak cidden asiri safsin. Yasin kac bilmiyorum ama lutfen sanalda cok takilma. Gecmis olsun

Back
X