Konusmaya ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle belliki sonu. Bekar mı bu adam? Seni söyleyemiyor bile. Bu ailenin sana tavrı belli. Adam Yalnızken bile oğluna iyi davranmıyor annesi duyunca ne olacağını düşünüyordun. Ayy hazır büyümüş torun mu buldum diyecek. Azıcık annelik hissin varsa ayrılmalısın. Keşke oğlun kendini kurtarana kadar ayakların üzerinde durabilsen ama sanmıyorum. İnşallah kendine uygun çocuğunu baba ya da abi gibi kollayacak kendisi de hayatın zorluklarını yaşamış birini bulursun.

Öyle belliki sonu. Bekar mı bu adam? Seni söyleyemiyor bile. Bu ailenin sana tavrı belli. Adam Yalnızken bile oğluna iyi davranmıyor annesi duyunca ne olacağını düşünüyordun. Ayy hazır büyümüş torun mu buldum diyecek. Azıcık annelik hissin varsa ayrılmalısın. Keşke oğlun kendini kurtarana kadar ayakların üzerinde durabilsen ama sanmıyorum. İnşallah kendine uygun çocuğunu baba ya da abi gibi kollayacak kendisi de hayatın zorluklarını yaşamış birini bulursun.
Ayaklarım üzerimde durabilsemmi sen ne diyorsun ya 18 yaşından beri ben kendime bakiyorim bilip bilmeden konusun bravo

Bence herşey net...bir defa yaşınız büyük ve çocuğunuz var.ailesi olumsuz bakar diye düşünüyorum yani genelde öyle oluyor. Birde çocuğunuzu istememiş.biraz tepkinizi ölmüş sanki.olmayınca mecbur tanışmış.
İstediği kadın tipi,susan, kendi söylediği herşeyi kabul eden,haksızsa bile ona haklısın diyen birisi.evlenseniz sizi çok ezer gibi geliyor...zaten siz aramazsanız aramıyor..sizi biraz lafta seviyor gibi

Bence herşey net...bir defa yaşınız büyük ve çocuğunuz var.ailesi olumsuz bakar diye düşünüyorum yani genelde öyle oluyor. Birde çocuğunuzu istememiş.biraz tepkinizi ölmüş sanki.olmayınca mecbur tanışmış.
İstediği kadın tipi,susan, kendi söylediği herşeyi kabul eden,haksızsa bile ona haklısın diyen birisi.evlenseniz sizi çok ezer gibi geliyor...zaten siz aramazsanız aramıyor..sizi biraz lafta seviyor gibi
Saygıyla cvp verdiginiz için teşekkürler ben bunların farkındayım ve taviz vermiyorum ama insaniz duygular var yargılanmak istemiyorim burda

Muhtemelen başkasını bulabilecek en ufak bir meziyeti yok, eziyetini de kolay kolay kimse çekmez, resti çekip defol git dememişsiniz o da üsteliyor.
Üstelik sütten ağzınız yanmış, bir evlilik geçmiş başınızdan.
Çocuğunuza ve varlığınıza gram saygısı olmayan bir adamı ‘ama seviyorum’ diyerek aklayamazsınız.
Başkasını bulamam diye mi düşünüyorsunuz acaba? Bulursunuz.
Ondan kurtulun.
Şiddet sadece fiziksel olmaz. Annem susuyor sen de susacaksın ne demek? Saygısız biri bu.

Güzel konuşan herkese açığım saygı ile yazılanları okumuyorsunuz sanırım
Biz konuşmuyoruz ki yazıyoruz ifade, ediyoruz. Hoşunuza gitmiyor olabilir, bunun için hakaret edemezsiniz kimseye. Yazdığınız şeyin içinde olduğunuz için dışarıdan nasıl göründüğü hakkında fikriniz yok.
Ne pislik insablarsuniz

Belki de kendinize göre birisiyle birliktesinizdir, davul misali dengi dengine.

Valla erkek arkadaşının sana davranışları daha acımasız, bence sen önce onun davranışlarına,söylediklerine dikkatini ver
Ama ben akilli bir kadinim diyorsun her mesajinda. Bak diger konuna baktim 41 yasindaymissin. 1 evlilik tecruben ve Allah uzun omur versin 1 evladin var. Yani demem o ki hepimize yol gosterecek durumdasin.

Benim cocugum yok ama kocam senin sevgilin gibi olsa aninda kapiya koymustum. Senin onceligin evladin olmasi gerekmez mi? Zorla izimi buldu anlamiyorsunuz gibi bir cumle kurmussun. Kimse kimseyi zorla bulamaz kekleme bizi.
41 yaşında mı??? Vah ki ne vah!!!! Boşuna demiyorlar demek akıl yaşta değil başta diye. 41 yaşında, bir evlilik tecrübesi ve evladı olan bir kadının yapacağı iş mi bu şimdi? Sanki 15 yaşında, hayatı henüz bilmeyen, ergen bir genç kız gibi dağdan yeni inmiş hanzonun tekini hayatına almış, üstelik bir yıl da aynı evde yaşamış. Neymiş efendim şehir değiştirmiş, iş değiştirmiş, sevgilisi gelmiş bulmuş, yalvarmış yakarmış. Yalvardığı hali de buysa demek ki😏😏Gerçekten bulunmak istemeyen insan her yerden siler, engeller, izini bir şekilde kaybettirir. Resmen bulunmak istemişsiniz. Keşke taşınmasaymışsınız. Boşuna bir atraksiyon olmuş sizin için. Bu arada ailesinin yanında sizinle kesinlikle ilişki kurmuyorsa ya evlidir, ya da boşanmış ve çocuklu olduğunuz için ailesinin sizi istemeyeceğini düşünüyordur. Başka türlüsü olamaz. Her iki durumda da adam zaten sizinle bir gelecek düşünmüyor. Boşuna kendinizi yormayın ve burda sizin iyiliğinizi düşündükleri için aklınızı başınıza getirmek amaçlı yer yer sert yorumlarda bulunan üyelere gösterdiğiniz dik duruşu sevgiliniz olacak kişiye de gösterin, kendinizi ve çocuğunuzu ezdirmeyin.

41 yaşında mı??? Vah ki ne vah!!!! Boşuna demiyorlar demek akıl yaşta değil başta diye. 41 yaşında, bir evlilik tecrübesi ve evladı olan bir kadının yapacağı iş mi bu şimdi? Sanki 15 yaşında, hayatı henüz bilmeyen, ergen bir genç kız gibi dağdan yeni inmiş hanzonun tekini hayatına almış, üstelik bir yıl da aynı evde yaşamış. Neymiş efendim şehir değiştirmiş, iş değiştirmiş, sevgilisi gelmiş bulmuş, yalvarmış yakarmış. Yalvardığı hali de buysa demek ki😏😏Gerçekten bulunmak istemeyen insan her yerden siler, engeller, izini bir şekilde kaybettirir. Resmen bulunmak istemişsiniz. Keşke taşınmasaymışsınız. Boşuna bir atraksiyon olmuş sizin için. Bu arada ailesinin yanında sizinle kesinlikle ilişki kurmuyorsa ya evlidir, ya da boşanmış ve çocuklu olduğunuz için ailesinin sizi istemeyeceğini düşünüyordur. Başka türlüsü olamaz. Her iki durumda da adam zaten sizinle bir gelecek düşünmüyor. Boşuna kendinizi yormayın ve burda sizin iyiliğinizi düşündükleri için aklınızı başınıza getirmek amaçlı yer yer sert yorumlarda bulunan üyelere gösterdiğiniz dik duruşu sevgiliniz olacak kişiye de gösterin, kendinizi ve çocuğunuzu ezdirmeyin.

Yapmayin boyle seyler yaw Siz de mi insanliktan nasibinizi almaya geldiniz :) insan olun biraz insan :)
Arkadas gordugu ruyada gayet mutlu uyandirmayin ;)

Kafanı kurcalayan şey ne? Gizemli olması ise gizemli insanlar asla tekin olmazlar bir evladın varmış onun koruyup kollayacağına neden tehlikeye atıyorsunki? Elalemin adamı bir sinirle neler yapar kapat çeneni diye dünyaya çile çekmeye mi geldin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X