- 30 Mayıs 2020
- 87
- -51
- 3
- Konu Sahibi Whiteright
Bi insan olun önce insanTamam simdi geliyorum kendime.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi insan olun önce insanTamam simdi geliyorum kendime.
Üf.Aferim adam ol
Farkında mısın ne kadar çok sus sus sus demiş sana sanki 10 yıllık evli gibisiniz işte bunlar hep fragman
Susmuyorum bende
Sizz iyi misiniz gerçekten. Hadi sizi geçti çocuğunuzu böyle piskopat bir adamla aynı ortamda nasıl büyüteceksiniz. Önce annesiniz siz ve önce evladınızı düşünmelisiniz. Gönül ilişkileriniz yüzünden çocuğunuzun hayatını karatmayın1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Hadi başka konuya acımasız yorum yap bo git bakalım burdan üfff
Seni kullanıyor.1 senelik bir ilişki daha önce konu açmıştım oğlumu istemedi ağır konuştu şehir degistirdim yeni hayat yeni ıs buldum pesimi bırakmadi kazanıcam seni kaybedemem gideceğini düşünmedim dedi ağladı ben yoluma gittim orda bırakmadi aradı sordu kah tartıştık ama sürekli içimi kemiren durumlar var benden yaşca küçük o konuyu astik oğlumla da tanıştı ama öyle zor bir karakter ki o herşeyi yapıp ben affediyorum bana konuştuğunda hep susycaksin diyo konuyu uzatmiycaksub ama bana ters geliyo ki konuşuyorum ve hiçbişey olmamış gibi önüme bakamıyorum sonra kafami kurcalayan gizemli benide gizliyor ailesinin yanında asla arayamadim 13 ay oldu konuşamıyorum diyo kestirip atiyo Inancim zayıfliyo uzaklık var o istediğinde ben herşeyi net acikliyorum hee yerde görüntülü konuşuyorum ıs ona gelince asla taviz vermiyo evde benle neden konuşamıyor yada annem.biliyi artık diyo yanıma gelirken başka yerde olduğunu söylüyor bana ters gelenleri sorgulayınca sus konuşma susycaksin diyor
Issız koronidan dolayı mücadele de etmiyor ıs yok diyo cikiyo uzerime gelme bekle sabret
Dün bana en son beğenmiyorum çok konusuyosun kadin susacak dedi annem susuyor onun gibi ol dedi bende kızdım tartıştık
Seviyorum ama huyları çok kötü susup uzaklaşıp hiçbişey yokmuş gibi. Bide ben yazmasam ömrü boyunca yazmiyor
Valla erkek arkadaşının sana davranışları daha acımasız, bence sen önce onun davranışlarına,söylediklerine dikkatini verHadi başka konuya acımasız yorum yap bo git bakalım burdan üfff
Sorguladıkça sorunlar çıktı olabilir ben de aptal bir kadin değilim boşluğuma geldi ysnluzim kimsem yok herkes ne kadar acımasız yorum yapiyo sağ olunSeni kullanıyor.![]()
Acımasız olduğunu çözdüm dikkat vermek istemiyorum artık yıprandım sadece dertlesecek kimsem yok burda atıyım içimi dedim ama yok kötü insanlarValla erkek arkadaşının sana davranışları daha acımasız, bence sen önce onun davranışlarına,söylediklerine dikkatini ver
Eski konunda da farklı şeyler demedi kimse. Keşke şu tepkileri ona da koyabilsen.Sorguladıkça sorunlar çıktı olabilir ben de aptal bir kadin değilim boşluğuma geldi ysnluzim kimsem yok herkes ne kadar acımasız yorum yapiyo sağ olun
Safım sanirimBacim gercekten bu kadar saf misin yoksa bizi mi kekliyorsun?
Madem farkındasın o zaman gerekeni yapman lazımAcımasız olduğunu çözdüm dikkat vermek istemiyorum artık yıprandım sadece dertlesecek kimsem yok burda atıyım içimi dedim ama yok kötü insanlar
Koymadigimi nerden biliyorsun o yüzden buraya içimi döküp rahatlamak istedimEski konunda da farklı şeyler demedi kimse. Keşke şu tepkileri ona da koyabilsen.
Safım sanirim
Sen bi önce anne ol biz insan oluruzBi insan olun önce insan
Bu saygısız adamın neyine geri döndün, oradan bi dökmeye başlayabilirsin içini. Ortalık adam kaynıyor, neden olmamışı oldurmaya çalışıyorsun? Olmuş bul. Çocuğundan da mı önemli bu adam, istemiyordu onu?Koymadigimi nerden biliyorsun o yüzden buraya içimi döküp rahatlamak istedim
Valla kekliyorsa eğer Allah belasını versin çünkü sinirden klavyeyi yumruluyom bi insan bu kadar s...k olamaz diyeBacim gercekten bu kadar saf misin yoksa bizi mi kekliyorsun?
Ne kadar terbiyesiz sin yaSen bi önce anne ol biz insan oluruz