Konuşmaya ihtiyacım var..

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
325
-199
53
39
Canım sıkkın..Konuları biliyorsunuz zaten..

Konuşmak istedim.

İçim bi tuhaf ama geçeceğini biliyorum..O yüzden yazmak istedim.

Zor olsa da geçecek ..

Eleman sizinle hiç konuşmaya çalıştı mi ben de bunu merak ettim 🤔

Malesef biraz biliyorum.. Patronunun oğlunu seviyor konusahibi. Adam, güya anne babası istemediği için, gizli saklı ve sadece! işyerinde konusahibiyle "sevgilicik" oynadı bir sene boyunca. Dışarıda buluşmak gezmek tozmak falan asla yok.. En son, ne kadar doğru bilmiyorum, konusahibi adamı terk etmişti.. Yoksa terk eden o muydu?.. Neyse ne.. Anne babasını hep boşuna suçladınız. Üzgünüm ama sizi zaten sevmiyordu. Önünüze bakın artık!

Konuları bilmiyoruz 😂😂
Patronun oğluyla flört ediyor bu hanım kızımız. Ama patron ve karısı istemiyor. Galiba boşandığı içindi. Devamlı adamın babası laf sokuyor, adam da ses çıkarmıyor. Ailesine dur demiyor, çünkü demek istemiyor. En son da yine laf sokmuş adam, konu sahibi de içerlemiş, nasıl babana bir şey demezsin diye. Olay bu. Saygılar, amme hizmetimi yaptım.

Eleman sizinle hiç konuşmaya çalıştı mi ben de bunu merak ettim 🤔
Yok canım.. Sadece o msj var gece şarjım bitti diye yazdığı..

Bn de iş üzerine konuştum. Yok gibi davranmaya çalıştım. Bugün yok sanırım 4-5 gün olmayacak.Üzerime alınmak istemiyorum.

Bir yanım belki çok daraldı gitti diyor bir yanım sen umrunda değilsin diyor..

Hiç yazmadı aramadı.. Hiç umrunda değilmişim be canım..

Aile sizi istemiyor, adamda dimdik ben seviyorum demiyor. Siz peki böyle biri için niye kendinizi heder ediyorsunuz? Aşk her şey mi? Mantığınızı kullanın.

Aile sizi istemiyor, adamda dimdik ben seviyorum demiyor. Siz peki böyle biri için niye kendinizi heder ediyorsunuz? Aşk her şey mi? Mantığınızı kullanın.
Elimde değil arkadaşım..

Ama geçecek bn yazmak istedim size sadece..🌼

Beklediğim işten haber gelmedi henüz..

Beklemedeyim arkadaşım.. Ama içim çok huzursuz.. Gözüm arıyor:KK43:

Ama bunjn bir süreç olduğunu biliyorum..
Yanlış anlamayın ama ben pek inanmıyorum sizin kararlı olacağınıza🙈 Karşı taraftan bir hamle gelse koşarak gideceksiniz gibi geliyor nedense. Ama size çok kötü davranıyorlar ve bu değişmeyecek aksine daha kötü olacak biliyorsunuz değil mi? Başka işlere de bakın bence. Çok aşağılanıyorsunuz orada. Yazık yani..

Back
X