Konuşmaya ihtiyacım var..

Malesef biraz biliyorum.. Patronunun oğlunu seviyor konusahibi. Adam, güya anne babası istemediği için, gizli saklı ve sadece! işyerinde konusahibiyle "sevgilicik" oynadı bir sene boyunca. Dışarıda buluşmak gezmek tozmak falan asla yok.. En son, ne kadar doğru bilmiyorum, konusahibi adamı terk etmişti.. Yoksa terk eden o muydu?.. Neyse ne.. Anne babasını hep boşuna suçladınız. Üzgünüm ama sizi zaten sevmiyordu. Önünüze bakın artık!
o üye miydi bu üye valla bir o ilişkiden bi cacık olmaz sevgiliyken gözü kara olur insanın sahip çıkar daha fazla ama sizde öyle bir durum yok. eee bi de bu insanın maddi olanakları babanın elindeyse çok zor bişeyler olması

Hayatta şu konu sahibinin milyonda biri kadar öz güvenli olmayı isterdim. Konuyu anlamak isteyen eski konularıma baksın bir zahmet modunda . Derdiniz ne bilmiyorum ama siz her şeyin üstesinden
Gel dese gideceksiniz kendinize bunu yapmayın.
Yok, kararlıyım sadece size açıyorum içimi.

Yoksa bu durum değişmeyecek. Sizle konuşmak iyi geliyor canım ondan.. Belli etmiyorum bazı şeyleri...

Bana iyi geliyorsunuz...🌼

Hala o iş yerinde olmanız iyi olmamış sizin için.sanki beklentideymişsiniz gibi görünebilir.ve o insanı görmekde size iyi gelmiycek

Hala o iş yerinde olmanız iyi olmamış sizin için.sanki beklentideymişsiniz gibi görünebilir.ve o insanı görmekde size iyi gelmiycek
Arkadaşım bn ilişkilerde hiç iyi değilim.

Seçemiyorum doğru karar veremiyorum.

Çok şey istemiyorum aslında ama olmuyor ..

Neye el atsam kuruyor.. Hep bi engel arkadaşım..

Evlenip ayrıldım çocuğum yok 7 yıl oldu..

Ve ben korkuyorum emin olamıyorum hiçbir şeyden..

Bunu sevmiştim ama pasif olduğunu biliyordum.

Pasif olduğu için de engelleri aşamadık arkadaşım...

Az biraz anladım konuyu. Böyle gurursuz kadınları görünce ben deliriyorum, siz nasıl kendinize bu şekilde davranılmasına izin veriyorsunuz ya?
Gurursuz damgasını da yedik..
Ben karşı tarafa belli etmiyorum içimdekini uzak duruyorum ama haliyle her insan gibi duygu taşıyorum. İnsani özellikler bunlar..

Bn sadece sizlerle paylaşıp içimde gerçekte tuttuklarımı üzgün oluşumu hala onu özlediğimi anlatıyorum.

O bunları görmüyor okumuyor haberi yok..

Onu da mı yapmayalım ..

o üye miydi bu üye valla bir o ilişkiden bi cacık olmaz sevgiliyken gözü kara olur insanın sahip çıkar daha fazla ama sizde öyle bir durum yok. eee bi de bu insanın maddi olanakları babanın elindeyse çok zor bişeyler olması
Öyle arkadaşım ..

Bn sadece özledim ve bunu paylaşacağım kimse yok şize yazmak istedim..

Yoksa bir şeyolmatacağını ben de biliyorum

Arkadaşım bn ilişkilerde hiç iyi değilim.

Seçemiyorum doğru karar veremiyorum.

Çok şey istemiyorum aslında ama olmuyor ..

Neye el atsam kuruyor.. Hep bi engel arkadaşım..

Evlenip ayrıldım çocuğum yok 7 yıl oldu..

Ve ben korkuyorum emin olamıyorum hiçbir şeyden..

Bunu sevmiştim ama pasif olduğunu biliyordum.

Pasif olduğu için de engelleri aşamadık arkadaşım...
Sizin arkanızda duramayan insan için kendinizi üzmeyin.demekki doğru insan çıkmamış karşınıza henüz.illa hayatınızda erkek olması gerekmez mutlu olmak için.biraz toparlanın,ruhunuzu iyileştirin🙏

Öyle arkadaşım ..

Bn sadece özledim ve bunu paylaşacağım kimse yok şize yazmak istedim..

Yoksa bir şeyolmatacağını ben de biliyorum
evet bi süre öyle olacak kafanızı dağıtacak şeyler yapın arkadaşlarınızla çıkın kitap okuyun dizi izleyin bi süre sonra aklınıza gelmeyecek

Sizin arkanızda duramayan insan için kendinizi üzmeyin.demekki doğru insan çıkmamış karşınıza henüz.illa hayatınızda erkek olması gerekmez mutlu olmak için.biraz toparlanın,ruhunuzu iyileştirin🙏
Bir süre kimse yoktu . Yalnızdım uzun bir zaman diliminde .. babamı trafik kazasında kaybettim 3 senedir hasta annemle ilgileniyorum.

Öyle bu girdi hayatıma girmek bile değil inan adını bn bile bilmiyorum.

Ama işte umutla tutundum bir süre..

Öyle işte arkadaşım.. Allah büyük ne diyeyim.

🤲

evet bi süre öyle olacak kafanızı dağıtacak şeyler yapın arkadaşlarınızla çıkın kitap okuyun dizi izleyin bi süre sonra aklınıza gelmeyecek
Eve gidince ev işi yemek temizlik derken yorgun oluyorum uyuyorum ve üzerimde bir ağırlık .. sanki tüm kemiklerim ağırıyor.

İçim ağırıyor arkadaşım..Ama bi süreç .. geçecek.

İnşallah çok canım yanmadan bitecek.....

🤲

Bir süre kimse yoktu . Yalnızdım uzun bir zaman diliminde .. babamı trafik kazasında kaybettim 3 senedir hasta annemle ilgileniyorum.

Öyle bu girdi hayatıma girmek bile değil inan adını bn bile bilmiyorum.

Ama işte umutla tutundum bir süre..

Öyle işte arkadaşım.. Allah büyük ne diyeyim.

🤲
Çok üzüldüm babanıza.mekanı cennet olsun.annenize acil şifalar.şuanki ruh halinizi tahmin ediyorum.Allah yardımcınız olsun.Karşınıza değerinizi bilecek birinin çıkmasını dilerim🙏

Back
X