Ben de öyle düşünmüştüm biliyor musun.. Çok iyi anlaşıyorduk. Küs kalamıyorduk. Bazen bana rehber olıyordu bir şey anlattığımda şöyle yapsan daha iyi olur şeklinde ne bilim arkadaşım ..Az cok fikir sahibiyim. Zamaninda ben de Sanayici 1 ailenin oglu ile gorusmustum. Bazi durumlari vardi. Evlenmek istiyordu, cok da iyi anlasiyorduk. Tam beni mutlu edecek 1 es adayi idi. Lakin annesi ile tanistiktan sonra tamamen benden uzaklasmisti. Cunku ailesi, evlenmesini istemiyordu. Bu tarz 1 yerlere gelmis, cevresinde unlu ailelerin cocuklari, ebeveynlerinin sozunden cikamiyor.
Kimse, 1 baskasi icin sahsi menfaatlerinden vazgecemez. Onu biz hanimlar aptal sekilde aslk oldugumuz zaman yapiyoruz iste. Hepsi o...
Unutun artik bence hayat cok kisa...
Ne derdim hala daha diyorum bir sürü kızın arasına da koysam kimseye bakmaz diyordum benle olduğu sürece.Yine aynı düşüncedeyim. Hissediyorum çok paylaşım olmasa dahi. 3 yıldır aynı işyerindeyiz.
Tek sorun aile oldu . Beni şiddetle istemeyen anne baba malesef.Anlamayacağını anladı sanırım .. gitti ..
Hiç de yazmadı.. En son bn cvp vermemiştim. O da yazmamış daha.. Çok üzülüyorum düşününce ama geçeceğini de biliyorum canım.
Dua et benim için de..