söyleyeceğim tek şey,seni anlamasını bekliyorsun ama anlamıyor,bir insan bir insanın onu anlamasını beklerken yıpranır da yıpranır,bu ilahi yük bazen sadece biz kadınların sırtında ve karnında,hiç kimsenin hayatı mükemmell değil mükemmel diyen de yalan söylüyordur kalıbımı basarım,
insan oğlu kusursuz değil çünkü...
bir kadın olarak önce kendinize merhamet edin,sonra hayattakine sonra karnınızdakine..siz mutluluk rolü yapmazsanız hayatta ki bebeğiniz kederli olur kederli büyür,karnınızda ki derin bir gamla doğar..hamilelikte çok hassas olunuyor biliyorum ama kadın ne yapması gerekiyorsa o kadın olmanız gerekiyor kendiniz için bebekleriniz için ..
bırakın evi pislik götürsün bırakın işler yapılmamış olsun,önce can ve canan..
düşünmeyen erkek düşünmüyor asla değişmiyorlar,bazı kadınlar gerçekten gelecekte ki kuşağa artıklarını bırakıyor yetiştiremiyorlar ve biz kadınlar hem başkasının hem kendi çocuklarını büyütmeye çalışan bireyler oluyoruz...
eşimin bana bir zulmü yoktur ama sorun ki hamilelikte ve bebek bakımın da hiç yardımcı oldu mu hayır,sadece doğumdan sonra toparlanana kadar..evlatlarım yanıma kâr kaldı beni daha çok seviyorlar bana kıymet veriyorlar çünkü ben herşeyimi verdim onlara bundan daha önemli bişey de yoktur zaten hayatta...
derin bir nefes alın ki gülen yüzünüzü gören bebeğiniz de mutlu bir birey olarak büyüsün..