Konuşmaya ihtiyacım var..

her zaman böyle değildi ben üniversiteye başladıktan sonra bu son haline geldi:( eskiden normaldi ama artık çektiğimi bi ben bi Allah bilir o yüzden dayanamıyorum demiştim..:59:
o da üniversiteye kazandığında belki rahatlar herşey yoluna girer diye bekliyorum yoksa bu saate kadar sabredemezdim zaten..

Son düzenleme:
Çok seviyorsan katlanmayı göze alıyorsan ki burdan bakınca öyle gözüküyor pek ayrılmaya niyetin yok gibi allah kolaylık versin demekten başka birşey diyemiyorum ama şunu unutma 3 4 ay üzülmek ömür boyu böyle yaşamaktan iyidir. Hayatının en güzel yıllarını sevgilinle(sözlünle,nişanlınla) arkadaşlarınla gezip eğlenerek birşeyler paylaşarak geçireceğin yerde kendine zindan ediyosun iyi düşün genede....

sınavı bitene kadar sabretmeye çalışıyorum..
kaç kez rest çektim akıllandı sandım ama işte aylar geçince yine o hale büründü malesef..içimde yaşamaktan yorulmuştum yazınca çok rahatladım gerçekten ben de durumun farkındayım zaten son çırpınışlarım bunlar artık..:59:

sınavı bitene kadar sabretmeye çalışıyorum..
kaç kez rest çektim akıllandı sandım ama işte aylar geçince yine o hale büründü malesef..içimde yaşamaktan yorulmuştum yazınca çok rahatladım gerçekten ben de durumun farkındayım zaten son çırpınışlarım bunlar artık..:59:

Anladım son şans yanii,dediğin gibi umarım sınav stresindedir eğer öylede değilse kendini yıpratma hepimizin ilk aşkları ilk sevdiği kişiler oldu ama bi çok kişinin ömürlük sürmemiştir zaten böylede bir zorunluluk yok ilkler unutulmaz derler ya hani bu söze hiç katılmıyorum sözlüm hayatıma girdiğinden beri ilk aşkım olmasa bile benim gözümde hem ilk hemde inş son olucak:16:...Eğer ayrılırsanızda karşına öyle biri çıksınki bütün bu çektiklerini unuttursun dilerim:70:

sen ilerde çocuklarına ben evde oturdum mu diyeceksin seninde gezmeye tozmaya arkadaşlarınla vakit geçirmeye hakkın var bunları yapınca sokak kızı mı olunuyormuş? seni kız kardeşiyle kıyaslamasına ne demeli sen başka bir bireysin anlasın bunu tavrını ciddi şekilde ortaya koy canım anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir ne kadar sevsende senden değerli değil

Bir ilişkiyi bitirmek o kadar da kolay olmuyor bunun farkındayım
ama bu yaşadıkların akıl almaz şeyler kendine bunu yaptırmaya nasıl dayanıyorsun
inan bana hiçbişe değişmeyecek
yıllardır kapı komşumun yaşadığı işte tam da bu
çok ciddi anlamda ailesinde bunu gördüğü için ona normal gelen bu
ve asla değiştiremezsin
zaman varken arkana bile bakmadan kaç
ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Böyle adamları toplum dışlasın yahu valla sinirlendim bu nedir :47:

çok garip kıskançlık çok abartıyor bence bnede olsam çok kızarım ve sıkılırım tamam açık giyinirse kız ama kısa kollu giyince kıskançlık mı olur cnm yuh yani ne desem bilemiyorum umarım sınaf sitresinden böyledir geçer inş

Back
X