konusmaya ihtiyacım var..

elifsena92

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
10
0
6
Antalya
ben bu foruma yeni üye oldum 3 yıllık ilişkim var ve 6 aylık nişanlıyız. nişanlımla biz komsuyuz :) ama o şuan para kazanmak için başka bi yerde ve babası yok. büyük bi aşk yasıyoruz fakat en ufak seyden kavga ediyoruz hele ki onun sözel siddetinden bıktım o kavga esnasında o kadar çok hakaret ediyo ki artık psikolojim tamamen bozuldu ama kavganın sonunda hiç bişey olmamıs gibi seni seviyorum özür dilerim falan diyip kapatıyoruz telefonu bz ne kadar kavga edersek ayrılalım dersekte ayrılamayız ben sana git babana yüzüğü ver dediğimde gitmiyceni biliyorum biz böyle yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz diyo. bazen bitirmeyi o kadar çok düşünüyorum ki ama buna gücüm yok çünkü birbirimizi çok seviyoruz ve aileme onu kabullendirmek için çok uğrastım tükürdüğümü yalamak istemiyorum. anlatsam okadar çok derdim var ki biraz dertleşmeye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. konuşmaya arkadasa ihtiyacım var bütün aşk hikayemi yasadığımız zorlukları dertlerimi herseyi anlatmak istiyorum gülünç gelebilir. ama hiç arkadasım yok nişanlım görüşmeme izin vermiyo çünkü eger görüsürsem yok numaranı dağıtırlar yok erkeklerden konusursunuz falan diyo zaten ev kızı olduğum için de yakınlarda pek arkadasım yok.

Son düzenleme:
canım hemen ayrıl, hiç düşünme, balık baştan kokar derler,bende aynı sıkıntıyı yaşadım düzelir sandım asla düzelmedi, ayrıntılı yazacağım şimdi müsait değilim

bu hiç normal bir psikoloji değil ufak kıskançlıklar tabikide olabilir fakat sizi kız arkadaşlarınızla bile görüştürmemesi büyük sorun teşkil ediyor.sevdiğiniz insana yardım etmek istiyorsanız onunla düzgün bi şekilde rahatsız olduğunuz konuları görüşün gerekirse bir ilişki terapistinden yardım alın.çünkü bir gün evlendiğinizde büyük bir şok ile karşılaşıp sevdiğiniz adamın evlendiğiniz adam olmadığını göreceksiniz.sizi evden dışarı çıkarmayıp komşularınızla bile görüştürmediğinde sırf onu sevdiğiniz için mutlu olacak mısınız onu düşünün..inanın sevgi bi yerden sonra bi ilişkinin devam etmesi için yetmiyor.o yüzden mantıklı hareket etmenizi tavisye ederim siz şu an aşk ile baktığınız için bu sorunları göz ardı edip hafife alıyor olabilirsiniz ama bir gün kafanıza dank ettiğinde çok geç olabilir.ayrıca size bir tavsiyem hayatta başkaları ne der diye düşünerek hareket ettiğiniz sürece mutsuz olmaya mahkumsunuz

Ne fesatmış millet de senin numaran için ölüyordu bu ne baskı böyle.
Yaşlarınız kaç bence senin biraz kendine gelmen lazım işin ciddiyetinin farkında değilsin nişanlın aşırı garip bir insan aşkından görmüyorsun ama çocuk gibi fikirleri var.
Zaten insanlarla da görüşmüyormuşsun, gözlem de yapamıyorsun, ilk adımın dışarıya çıkmak olsun, biraz hayatın içine gir, kaynaş insanlarla, esir gibi o dedi diye herkesi silip atma şu yaşadığın saçma sapan ilişkinin farkına var.
Ayrıca ailen istememiş ya başta emin ol bir bildikleri vardır.

canım arkadaşım bu insan başkalarıyla konuşmanı istemiyor çünkü biliyor sen onlara anlatıp sana fikir verecekler, o kişi hakaret etmeyi ailesinden öğrenmiştir, bunu unutma, ailesi de aynı şekilde hakaret ediyordurçünkü, bende aynı durumla karşılaştım, her türlü hakaret , bir gün düzelir dedim hiç düzelmedi, aynı her hakareti yapıp sonra özür diliyor, şu an evliyim o kişiyle hala aynı, hakaretlerini ailesinin yanında da yapar oldu, çünkü alışmışlar, bir insanın huyu yedisinde ne ise yetmişinde de odur, sana tavsiyem bir an evvel ailene durumu anlat, ailene anlatmazsan yine kandırır çünkü seni, ailene anlat ve kararını kesin ver hemen bitir, şimdiden hakaret eden insan evlenince sana saygı duyacağını mı sanıyorsun, öyle biriyle evleneceğine hiç evlenme daha iyi, bak ben boşanmakistiyorum onu da yapamıyorum, bıktım hakaretlerinden, sende aynı olacaksın, lütfen sana bütün kalbimle sesleniyorum ayrıl hemen, ilerde asla pişman olmayacaksın, çünkü ben pişmanım ve geçmiş geri gelmiyor malesef.o da gün gelecek ailenin yanında da kendi ailesinin yanında da aynı hakaretleri yapacak, ayrıca allah ahlaklı olan insanları sever, allahın sevmediği kulu sen nasıl seversin, lütfen ayrıl kardeşim bak ilerde bana teşekkür edeceksin, ben yaşadım ve halen yaşıyorum, sana özür dilemesi tatlı gelmesin, bir daha yapmayacam demesine asla inanma bir kere saygı perdesi yırtıldıysa bir daha da düzelmez.

ayrılmak çare değil ennde sonnda yine barışırız biliyorum en azından bi fikir verin ne yapmalıyım bilmiyorum beraberken yanyaneyken hersey çok güzel kavgalar bile sakin ama iş telefonla görüşmeye gelince hersey değişiyo yaşım 19 onunkisi 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…