- Konu Sahibi elifsena92
ben bu foruma yeni üye oldum 3 yıllık ilişkim var ve 6 aylık nişanlıyız. nişanlımla biz komsuyuz :) ama o şuan para kazanmak için başka bi yerde ve babası yok. büyük bi aşk yasıyoruz fakat en ufak seyden kavga ediyoruz hele ki onun sözel siddetinden bıktım o kavga esnasında o kadar çok hakaret ediyo ki artık psikolojim tamamen bozuldu ama kavganın sonunda hiç bişey olmamıs gibi seni seviyorum özür dilerim falan diyip kapatıyoruz telefonu bz ne kadar kavga edersek ayrılalım dersekte ayrılamayız ben sana git babana yüzüğü ver dediğimde gitmiyceni biliyorum biz böyle yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz diyo. bazen bitirmeyi o kadar çok düşünüyorum ki ama buna gücüm yok çünkü birbirimizi çok seviyoruz ve aileme onu kabullendirmek için çok uğrastım tükürdüğümü yalamak istemiyorum. anlatsam okadar çok derdim var ki biraz dertleşmeye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. konuşmaya arkadasa ihtiyacım var bütün aşk hikayemi yasadığımız zorlukları dertlerimi herseyi anlatmak istiyorum gülünç gelebilir. ama hiç arkadasım yok nişanlım görüşmeme izin vermiyo çünkü eger görüsürsem yok numaranı dağıtırlar yok erkeklerden konusursunuz falan diyo zaten ev kızı olduğum için de yakınlarda pek arkadasım yok.
Son düzenleme: