Konuşmaya Sabrım yok

AfetiDevran34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
1.051
En iyi cevaplar
1
1
18
İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor😂😂😂
Yani rahatsız oluyorum nasıl başımdan savarım şu çocuğu kovuyorumda olmuyo

Ablasısınız, daha çocuk yaşta ilgilenin kardeşinizle. Bir yerde sizin de sorumluluklarınız var ona karşı. Bağırıp itip kakmayın. Biz kardeşimle beraber büyüdük ne güzel günlerdi diyorum.
Cidden hiç sabrım yok konuşmak istiyor sürekli ama bende tam tersi konuşmayı hiç sevmem işkence gibi geliyor
Arada bir oyun oynuyorum ama

Farkındayım ama içimden gelmiyor yani konuşayım diyorum sabrım yok konuşmak işkence gibi geliyor
Oyun oynuyorum arada bir
Yaş farkı olduğu içindir.
Bazen bizim de içimizden gelmiyor,sabrımız olmuyor ama çocuğumuza,kardeşimize karşı sonra geçiyor.
Aslında sevgi,ilgi, bağlılık size de iyi gelir sosyal çevrenizde faydası olur.

Aferin böyle devam👏🏻
Kardeşim büyüdüğü zaman neden benimle konuşmuyor, neden iletişim kopukluğumuz var diye düşünüp durursun artık. Ayrıca bu davranışın onun gelişimini de olumsuz etkiler.
E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu

E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
E ne yapayım diye bir şey yok ablası olarak üstüne düşeni yapmak zorundasın. Günde 1 saatini ona ayırmak hiç zor değil. İkinizin ortak konuşabileceği konulardan aç. Sıkılsan da bunalsan da zevkle dinliyormuş gibi yap. Az sabret. İlerde bugünlerin meyvesini toplayacaksın

Farkındayım ama içimden gelmiyor yani konuşayım diyorum sabrım yok konuşmak işkence gibi geliyor
Oyun oynuyorum arada bir

Cidden hiç sabrım yok konuşmak istiyor sürekli ama bende tam tersi konuşmayı hiç sevmem işkence gibi geliyor
Arada bir oyun oynuyorum ama

Söylemek kolay çok konuşuyor bende konuşmaktan nefret ediyorum

pek konuşmayı sevmeyen biri gibi durmuyorsunuz buradan bakınca halbuki :) eğer tahammülsüz hissediyorsanız buna neden olan şey ne onu genel olarak bulmanız gerek ki bu durum sosyal hayatınızda karşınıza sıkıntı çıkarmasın

yaşınız küçük sanırım kardeşinize yaptığınız şeyin farkında bile olamayacak düşünemeyecek kadar genç olduğunuzu düşünüyorum haliyle de bu kadar genç yaşta bu tahammülsüzlük neden olsun... bu durum bence sizi de mutlu etmiyordur

pek konuşmayı sevmeyen biri gibi durmuyorsunuz buradan bakınca halbuki :) eğer tahammülsüz hissediyorsanız buna neden olan şey ne onu genel olarak bulmanız gerek ki bu durum sosyal hayatınızda karşınıza sıkıntı çıkarmasın

yaşınız küçük sanırım kardeşinize yaptığınız şeyin farkında bile olamayacak düşünemeyecek kadar genç olduğunuzu düşünüyorum haliyle de bu kadar genç yaşta bu tahammülsüzlük neden olsun... bu durum bence sizi de mutlu etmiyordur
Evet sevmiyorum sanal da sadece yazıyorum yazmak güzel bazen kağıda birşeylerde yazarım bu konuşmayı sevdiğim anlamına mı geliyor😂 az önce yine annem bişey sordu ağzımı açmadım

20 yaşındayım

Ne mutlu size ki kendini guzelce ifade eden bir kardeşiniz var 🤗 ilgi görmek icin kendini ordan oraya atmıyor saldirganlaşmıyor. Kötü davranişlar sergilemiyor. Ama bu gidişle ileride buna da başlar. Ilgi göstermek zorundasınız. Ondan kacmak yerine ona zaman ayırın. Gunde 1 2 saati kaliteli geçirseniz yeter zaten.

Back
X