Konuşmayı bilmiyorum..

ne olursa olsun sizi birileriyle kıyaslamasına izin vermeyin

herkesin tavırları düşünceleri farklıdır ne diye onu örnek gösteriyor ki

sizin zevklerinize önem vermediği zaman siz ona bak y'nin kocasına nasıl da karısının zevkine önem veriyor dediniz mi

ben sizin yaşadıklarınızdan dolayı ona karşı yakın davranamadığını düşünüyorum

ve inanın başkalarının yanında canım cicimli konuşması sizi yüceltmesi anlamına gelmiyor

daha önemli olan şeyler var

yoksa dersin bi hayatım aşkım geçersin çok zor değil ama bundan önce size karşı davranışları değişsin ki sizinde içinizden gelsin söylemek

İçimden geliyor ama dilimden dökülmüyo o sözler..
Beni yüceltiyor derken yaptığım basit şeylere övgüler yağdırıyor.. Mesela dün piknikte mangal etini ben dizdim ızgaraya, onu öve öve bitiremedi.
Kek yapmıştım, yağ koymayı unutmuşum, arkadaşı espiriyle karışık süngermi koydun buna falan dedi, nişanlımda harika olmuş bence falan dedi.
Yani böyle şeyleri kastediyorum yüceltir derken..

Konunun içeriğiyle başlığı bence uyumsuz.

Yazdıklarına, kelimeleri bir araya getirebilme becerine bakınca, konuşamamak gibi bir sorunun olmadığını görüyorum.

Herkes konuşmalarını sevgi sözcükleriyle bezemek zorunda değil.

Her lafının başına sonuna aşkım, canım, cicim vs ekleyen tipler görüyorum; hatta hemcinsleriyle bile konuşurken. Ben de yapamam mesela; daha doğrusu yapmamayı tercih ediyorum, çünkü bu benim seçimim

Eğer hakikaten genel ahlak kaidelerine aykırı, toplum içinde küçük düşürücü davranışlar sergilemiyorsan (ki ortada böyle birşey olmadığı açık ) hiç kimsenin sana nasıl davranıp, nasıl konuşacağın konusunda talimat vermesine izin verme. Hele onunla bununla kıyaslanmak şahsen benim sigortalarımı attırır.

cnmm bence nişanlınla konuşup herşeyin biranda olmasını istememesini kendini kötü hissettiğini zamanla senin bana karşı bu tatlı dilli güleryüzlü halinle daha kolay atlatacağını söyle biranda beklememesini kendini kötü hissettiğini söyle

sana kendimden örnek veriim ben bekarım daha ama hiçbir sevgilimle 3-5 ay geçmeden canm cicim muhabbetine girmedim giremiyorum da karşı taraf kendini istenmiyor görüyor bende mi problem var demek mi istemyor musun derlerdi derdimm bnm yapım ne bilim zaman ver herzaman böyle olmam bu süreci atlatmam birazda senin anlayışına üstümeme gelmemene bağlı çünkü üstüme gelince kasılıyorum daha da bu süreci uzatmamıza sebep ama sakın beni yanlış anlama bende senin gibi konuşmak isterim (burada bile örnek olarak aşkım cnm diyemezdim düşün) ama huy bana zaman ver zamanla biranda çözüleceğim inşallah

bunu sana yardımcı olması için anlattım tatlı dille buna benzer konuşabilirsin.. belki

Nisanliniz bu islerin ismarlama olmayacagini, olsada yapmacik olacagini bilmeli öncelikle.
Baskalarinin hayatina göre sizin hayatinizi sekillendirmeye calisiyorsa simdiden uyarin, bu isin sonu hic iyi degil.
Davranislari, sözcükleri biir insanin icinden gelmeli.
Öyle " bak o öyle yapiyor sende yap, bak bu böyle dedi sen de de" gibi ismarlamalar hic hos degil. Beklesin elbet sizde samimileseceksiniz.
En azindan karsiniza alin " bizim hayatimiz bize özel olsun, ayse, fatma, ali, ahmet ne yapmis, nasil yapmis, ne demis diye inceleyip kendi hayatimizda uygulamaya kalkarsak biz biz olmaktan cikar, ayselerin ,alilerin kopyasi oluruz " deyin.

Arkadaşım daha önceki konunda da aynı şeyleri söyledim.

Nişanlın sürekli baskın olup, seni yönetme peşinde.

Hem de şimdiden.

Baksana konuşmana dahi laf ediyor.

Çok garip bir insan. Sen olayları iyi tarafından görmeye çalışsan da elle tututalacak bir tarafı yok.

Umarım bu insanla evlenince, çok üzülmezsin.

Son düzenleme:
..................................................................................

Son düzenleme:
daha önceki konunuzdan da anladıgım kadarıyla nısanlın cok fazla baskın karakter bu ılıskı de .

nısanlınız da sanırım bıraz ukalalık var .daha once de sızın begendıgınız esyaları begenmıyordu

sımdı de bır baska bayan ile sizi kıyaslıyor .çok zor işiniz valla .

ayrıca daha 4 aylık bır nısanlı olup da hıc tanımadıgın arkadaslarıyla nasıl samımıyet kurabılırsın kı

hem de bır gun ıcın de .yanı bu sızle alakalı bır durum degıl kesınlıkle .

hem de yenı tanıdıgnız ınsanlara karsı fazla sıcak ve samımı olmak da cok gereksız bır davranıs olurdu zaten

nısanlınızın da mılletın ıcın de size karsı gereksız samımıyet gostermesı de sacma gelıyor bana .

sahsen ben mılletın ıcın de cok fazla sulu sulu olacak sekıl de

canımlı cıcımlı muhabbetlerı sevmem . .daha ağır olmasını tercıh ederdım .mılletın ıcın de gereksız sulu sulu

samımıyete hıc gerek yok

.

Son düzenleme:

Konunun en doğru yorumu ama konu sahibi ilk cümleni okuyacak sonra dikkate bile almayacak.
Genelde gerçekçi yorumlara karşı böyle bir tutumu var.

İşin içine kıyas girerse tehlike çanları çalıyor demektir.
O sarışın sen neden değilsin?
O mantıyı iyi yapıyor sen neden yapmıyorsun?
O ne güzel giyiniyor sen niye giyinmiyorsun ?
O kocasına şöyle davranıyor sen niye davranmıyorsun?

Sen ayrı bir insansın arkadaşım,tavrın tarzın kabul etmesende şahsına özel bir
karakterin var.
Bunu insan ne kocası ne ailesi için değişirir,istese de değiştiremez.
Sen kocana böyle laflar etmeyi sevmeyen birisindir ama sevgini başka türlü gösteriyorsundur.
Olabilir,bu sensin..
Sana tavsiyem açtığın konuları gözden geçir,kendini bir kaosun içine atıyorsun.
Ve anladığım kadarıyla önceden biraz kendini haklı görüyordun artık temelli sinmişsin.
Karakterin için af dilemek üzeresin nişanlından az kaldı.
Seni böyle kabul ediyorsa etsin,etmiyorsa işine gelmiyorsa tatlı dillisini bulsun.
Tamam görücü usulü evlenmişsiniz de nişanlın kadar bencilini de görmedim.

Herkesin sevgisini gosterme sekli farklidir.
Nisanliniz sevgini kelimelerle de hissetmek isterdim zburuk,
daha samimi seyler duymak isterdim senden, deseydi tatli dilli diyebilirdim.
Ama kiyas farkli.
Ama baskasina gore sekillenme istegi ayri.
Bunlar sizi rahatsiz etmiyosa hayirlisi olsun hakkinizda.
Bi aciklama yapmak istiyorsaniz sayet
kendimi henuz o kadar yakin hissedemiyorum, anlayis bekliyorum, diyebilirsiniz.

Değişik bir durum, nişanlının yaptıklarını genelde kızlardan duyarız, senin serzenişlerini de erkeklerden. Nişanlın biraz farklı, fazla nazlı, mızmız gibi. Erkeklere böyle huyları yakıştıramıyorım ben, kızlarda bir nebze daha çekilebilir ama erkekte hiç olmuyor.

Ben sadece sorduğun soruya cevap veermek istiyorum..

Öncelikle msjlarında askım canım cicim kullanmaya başla..

Sonra alışınca o kelime sana artık garip gelmeyince telefonda konuşurken ...

Ve daha sonrada görceksn ki yüzyüzeykende gayet rahat bu cümleleri kullanabiliyorsun.. suanda yabancılık çekmende oldukça normal

Kusura bakma ama çok tuhaf nişanlın var
Dizdigin etlere övgüler yağdırıyor ama zevkin icin kırıcı oluyor
Yagsiz keki çok beğeniyor ama düğün konusunda sorumsuz
Daha gecen gelinliğe bakılmadı hiç diye konu actin
Sende hala nasıl güzel konuşurum diye düşünüyorsun

Hiç dikkat ettin mi ? Bunları yalnızken de yapıyor mu ?

Yoksa verdiğin örneklerdeki gibi,hep ele güne karşı mı seni övüyor ?

Konunun en doğru yorumu ama konu sahibi ilk cümleni okuyacak sonra dikkate bile almayacak.
Genelde gerçekçi yorumlara karşı böyle bir tutumu var.

[/B]

Evet haklısın derinss.

Konu sahibi gelmiş yorumları okumuş ve sadece Ladykaka'nın yorumunu begenip çıkmış.

Dikkate alınmamışız her zamanki gibi...

Onceki konunu da okudum. Iki konundan da yola cikarak yorum yapicam. Nisanlin seni belirli kaliplara sokmaya calisan cok baskin birisi. Karakterini, begenilerini bile begenmiyor, degistirmeye ugrasiyor.
Sen de biraz pasif kalmissin. Artik agirligini koy bence. Ya, bir de, bu kisinin seni sevdigine emin misin? Niye surekli oldugundan daha farkli biri olmani istiyor ki? Oldugun gibi neden kabul etmiyor? Anlamiyorum ben sizin iliskinizi valla.

Yanlis anlamayin ama Bence nisanliniz hakli yani erkek biraz guler yuz ister ve insanlarin icinde
Sizinde katilmanizi istio demekki... 4 aylik nisanliyiz diyosunuz hemen olmaz diyosunuz ama adam zaten bu zemini hazirlamis size, ove ove bitiremez diyosunuz... Bnce nisanliniz insanlarin icinde sizin le tam cift Gibi olmak istio yani karsilikli olarak paslasin... Buda Her erkegin dogal hakki,yani erkek civil civil olsun kadinda duvar Gibi olmazki ...

bende dunden berı bu konuya bakıyorum konu sahıbı ne yazıcak dıe!madem soylenılenlerı cıddıye almayıp cevap vermeyeceksınız ne dıye konu acıyorsunuz anlamak mumkun dııl.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…