ne olursa olsun sizi birileriyle kıyaslamasına izin vermeyin
herkesin tavırları düşünceleri farklıdır ne diye onu örnek gösteriyor ki
sizin zevklerinize önem vermediği zaman siz ona bak y'nin kocasına nasıl da karısının zevkine önem veriyor dediniz mi
ben sizin yaşadıklarınızdan dolayı ona karşı yakın davranamadığını düşünüyorum
ve inanın başkalarının yanında canım cicimli konuşması sizi yüceltmesi anlamına gelmiyor
daha önemli olan şeyler var
yoksa dersin bi hayatım aşkım geçersin çok zor değil ama bundan önce size karşı davranışları değişsin ki sizinde içinizden gelsin söylemek
Arkadaşım daha önceki konunda da aynı şeyleri söyledim.
Nişanlın sürekli baskın olup, seni yönetme peşinde.
Hem de şimdiden.
Baksana konuşmana dahi laf ediyor.
Çok garip bir insan. Sen olayları iyi tarafından görmeye çalışsan da elle tututalacak bir tarafı yok.
Umarım bu insanla evlenince, çok üzülmezsin.
İçimden geliyor ama dilimden dökülmüyo o sözler..
Beni yüceltiyor derken yaptığım basit şeylere övgüler yağdırıyor.. Mesela dün piknikte mangal etini ben dizdim ızgaraya, onu öve öve bitiremedi.
Kek yapmıştım, yağ koymayı unutmuşum, arkadaşı espiriyle karışık süngermi koydun buna falan dedi, nişanlımda harika olmuş bence falan dedi.
Yani böyle şeyleri kastediyorum yüceltir derken..
İçimden geliyor ama dilimden dökülmüyo o sözler..
Beni yüceltiyor derken yaptığım basit şeylere övgüler yağdırıyor.. Mesela dün piknikte mangal etini ben dizdim ızgaraya, onu öve öve bitiremedi.
Kek yapmıştım, yağ koymayı unutmuşum, arkadaşı espiriyle karışık süngermi koydun buna falan dedi, nişanlımda harika olmuş bence falan dedi.
Yani böyle şeyleri kastediyorum yüceltir derken..
Konunun en doğru yorumu ama konu sahibi ilk cümleni okuyacak sonra dikkate bile almayacak.
Genelde gerçekçi yorumlara karşı böyle bir tutumu var.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?