Konuşmayı bilmiyorum..

Sizden biraz daha ilgi istemesi, sevginizi hissetmek istemesi çok normal, başkalarının yanında bunu istemesi doğru değil.

Gösteriş için mi istiyor, hissetmek için mi bunu ayırt etmek güç.
Bir başkasıyla kıyaslanmayı kabul etmeyin..
Kıyasladığı anda '' kıyasladığından dolayı cvp. vermiyorum, sorunun varsa bu şekilde ifade ettiğin sürece cvp. alamaz ve çözüm bulamazsın..
Seni kıyaslamam hoşuna gider mi ? '' tarzında cümlelerle cvp. verin her defasında.

Önüne geçmezseniz bu durumun, nişanlınızın gözlemleme ! hali sizin ise kıyaslanma durumunuz hiç bitmez.
..

Sevgi söcükleri zorlayarak ya da birine göstermelik olsun diye yapılmaz, içten gelmeli..
Çok sık kullanılmasına da bana ters geliyor zaten.

Ben de öyle düşünüyorum, beni kimseyle kıyaslama dedim ona. O da ben kıyas yapmıyorum sadece beklediğim davranışı söylüyorum diyor..

Çelişkili olan ben değilim sanırım :) Evet nişanlım tatlı dillidir. Başından beri de öyleydi. Sürtüşmelerimiz oluyor tabi, sonuçta farklı yapılarda insanlarız. O benden güzel kelimeler duymak istediğini en başından beri söylerdi, ama yapı meselesi işte ben de söyleyemiyorum öyle hemen..

Çok teşekkürler, bunu uygulayacağım bi daha böyle bişi yaşanırsa :) Allah korusun tabi, tekrar yaşamak istemem..

Evet ben de böyle düşünüyorum. 2 hafta sonra düğünümüz var, ben biraz daha ilgili davranmaya çalışıyorum bakalım. Şimdilik bişiden şikayet etmiyor. Böyle ol işte diyor sadece :)

İnşallah.. Allah ne onu ne de beni böyle bişiyle imtihan etmesin. Amin.

Sulu sulu demeyelim de ilgili olmamı istiyor.. Benim yapım biraz soğuktur.. Yani pek ilgi göstermiyorum. İçimden gelse de olmuyor..

Merak etmeyin her yorumu okuyorum ben.. Ne ben kusursuzum ne de nişanlım.. Bırakıp gitmek en kolayı, çözümsüz bişi yaşamdığımız sürece birlikteyiz inşallah.. Üzülsem de bazen seviyorum onu.. Onun da beni sevdiğini biliyorum..

Öyle söylediği zamanlar da olmuştu :) Ben tamam söylücem zaman ver dedim.. Üzerinden çok zaman geçti, bende bişi değişmeyince o da umutsuzluğa kapıldı sanırım..

Teldeki mesajlara yazıyorum öyle kelimeler, ama yüzyüze gelince dilimin ucuna kdar geliyo, çıkmıyo o kelimeler.. Utanıyorum sanırım..

Biraz tuhaf ama ben de çok normal değilim

Hiç dikkat ettin mi ? Bunları yalnızken de yapıyor mu ?

Yoksa verdiğin örneklerdeki gibi,hep ele güne karşı mı seni övüyor ?

Yalnızken pek böyle durumlar yaşamadık. Yani övgü gerektirecek bişi yapmadım. Ama bize yemeğe geldiğinde falan da över yaptığım yemekleri..

Evet haklısın derinss.

Konu sahibi gelmiş yorumları okumuş ve sadece Ladykaka'nın yorumunu begenip çıkmış.

Dikkate alınmamışız her zamanki gibi...

Estağfrullah, yorumlarınızı okuyorum ama tek tek cevap vermiyorum sadece..

Eskisi kadar üzerime gelmiyor.. Karakterimi değil davranışlarımı değiştrmeye çalışıyor..

Haklısınız, yanlış anlamıyorum. Ben de eksikliğimin farkındayım. Ama dediğim gibi zaman gerek bana..

bende dunden berı bu konuya bakıyorum konu sahıbı ne yazıcak dıe!madem soylenılenlerı cıddıye almayıp cevap vermeyeceksınız ne dıye konu acıyorsunuz anlamak mumkun dııl.....

Bakıyorum merak etmeyn, ciddiye almadığımı nerden biliyosunuz. Sadece tek tek cevap yazmıyorum..

Teşekkür ederim. Bu durum tekrarlanırsa -ki inşallah olmaz- söylediğiniz gibi bi tavır sergiliycem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…