Konuşmayı bitirmeli miyim?

Haklısın ama şunu anlamıyorum değer vermediğin flört olarak görmediğin kızla 3 ay neden konuşur
valla vakit geçsin diye de konuşur ego tatmini için de konuşur.aynı anda 3 4 kadınla konuşanları da var.uzak mesafe yerine kendi şehrinden sevgiliyi tercih et.uzak mesafe net ilişkilerinden yalan dolan çok fazla oluyor.bambaşka bir profil çiziyorlar kendilerine.

Doğru söylediklerin mantıklı geldi belki de niyeti vakit geçirmek arkadaş olmak… ben fazla anlam yükledim

En sevdiğim şey eski sevgilisinden bahseden adama eski sevgililerimin listesini dizmektir K.validem sürekli eşimin eski sevgilisinden bahsederdi ilk zamanlar, genelde ailesinden vs. Ben de ona eski k.validemi eski eşimi falan anlatmaya başladım. En sonunda gıcık oldu anlatmayı kesti

Oh olsun

Bı de soruyor musun? Cevabını sen biliyorsun.

Yol ver gitsin.

Bitmeli kesinlikle. Belli ki can acısını anlatarak gidermeye çalışıyor. Görüşmek istemeyen adamdan zaten uzak durun. Öyle ilişki yürümez.

Onu da denedim ben de biraz anlatayım belki sinir olur yapmaz dedim aksine benimkilere yorum yaptı

Kesinlikle evet

Evet

Kaç bacım kaç Oraya takılı kalmış belli ki atamamış içinden hiç kalma

Offf hala unutamamış yalnız. Kadın yarım ağız özür dilese koşa koşa gider bu, arkasından şaşkın şaşkın bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…