Konuşmayı kesmeli miyim?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Yaklaşık 1 aydır aynı ilçede sürekli karşılaştığım 1 senedir instagramdan takipleştiğim çocukla konuşuyorum kendisi 1 senedir hep yazmak istemiş beni bi süre gözlemlemiş fln . Neyse biz çok uyumlu olduk sanki kırk yıldır tanışıyomuş gibi sohbetler ediyoduk çok mutluydum önemsenmek değer görmek beni mutlu ediyodu bi süre görüşmeyi kestik bi konuda anlaşamadık daha sonra tekrar yazdı ve bende trip yapmadan konuşmaya devam ettim . Taktiklerden hoşlanmıyorum içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ama bu kişi üniversite mezunu iş bulamadığı için babasının taksisini sürüyo . Geçen hafta polislik mülakatına girdi ama geçemedi o günden beri bi mutsuz bi durgun gece 3 de fln takisiyi bırakıyo öyle yazıyo eskisi gibi ilgili değil sürekli geç yazıyo konuştuğumuzda çok bunaldığını taksiden kaçmak isterken sanki birinin onu ensesinden tuttuğunu söylüyo . Ama aynı zamanda bi çok kızı takip ediyo . Bende çalışıyorum gece 3lere kadar oturamıyorum dolayısıyla iletişim kopukluğu yaşıyoruz . En biraz kafama taktım tamam derdi olabilir ama bu derece yansıtmalımı konuşmayı kesmelimiyim ?

En büyük derdim bu değil zaten ama flört işlerinden pek anlamıyorum evet o hayatının derdinde farkındayım ama onunla olmak isteyen ben değildim kendi hayatında sorunlar varsa neden benim hayatıma girmeye çalıştı .
En büyük derdin bu olsun. Karşındaki kişi hayatının derdine düşmüş. Aklında sen mi varsın sanki... Doğru düzgün birini bul, düşünmezsin bile bu adamı...

Birinin sizle ilgilenmesi hoşunuza gitmiş, sadece konuşmussunuz ortada bir ilişki yokken kendi yolunuzu çizin, zaten çok istekli olsa niyetini söylerdi ya da siz onemseseniz hiçbir şeye takilmazdiniz, kimsenin b planı olmayın derim ben.Yolunuza bakın

Çocuk üni mezunu, bir işe girmek için çırpınıyor ama polislik sınavını geçemiyor. Hayal kırıklığını düşünemiyor musunuz?
Madem hayatında sorunlar vardı neden hayatıma girdi sorusu ne kadar empati yoksunu, ne kadar bencil biri olduğunuzu gösteriyor.
Aynı dert sizde olsa, sevgiliniz sizi terketse gelir burada "beni bu zor günümde terk etti" diye başlık açarsınız.

Kusura bakmayın da bencil ve şımarık olduğunuzu düşünüyorum. Çocuktan ayrılın da ileride mutlu olabileceği, derdine ortak olabilecek, içine kapandığında bunu anlayabilecek ve saygı duyacak biri ilr birlikte olsun.

Bu kişi sevgilim değil yeni tanıştığım bi insan derdini bana anlatsa dinlerim yanında da olurum ama içine kapanıyo arada bir bahsediyo yani sanki uzaklaşıyo gibi anlatabiliyo muyum ?
Çocuk üni mezunu, bir işe girmek için çırpınıyor ama polislik sınavını geçemiyor. Hayal kırıklığını düşünemiyor musunuz?
Madem hayatında sorunlar vardı neden hayatıma girdi sorusu ne kadar empati yoksunu, ne kadar bencil biri olduğunuzu gösteriyor.
Aynı dert sizde olsa, sevgiliniz sizi terketse gelir burada "beni bu zor günümde terk etti" diye başlık açarsınız.

Kusura bakmayın da bencil ve şımarık olduğunuzu düşünüyorum. Çocuktan ayrılın da ileride mutlu olabileceği, derdine ortak olabilecek, içine kapandığında bunu anlayabilecek ve saygı duyacak biri ilr birlikte olsun.

Bu kişi sevgilim değil yeni tanıştığım bi insan derdini bana anlatsa dinlerim yanında da olurum ama içine kapanıyo arada bir bahsediyo yani sanki uzaklaşıyo gibi anlatabiliyo muyum ?

boş ver, yol ver gitsin niye takıyorsunki kafana? zaten sevgili bile değilsiniz.

Gün boyu taksi tepesinde olduğu için mesai bitiminde patlama yaşayarak önüne gelen karşı cinsi mıknatıs gibi çekiyodur:işsiz: Bence ''ya tutarsa'' felsefesiyle yaşayan bu genç crazy driver kardeşimizle hayata pek aynı açıdan bakıyor gibi görünmüyorsunuz...

Back
X