- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Yaklaşık 1 aydır aynı ilçede sürekli karşılaştığım 1 senedir instagramdan takipleştiğim çocukla konuşuyorum kendisi 1 senedir hep yazmak istemiş beni bi süre gözlemlemiş fln . Neyse biz çok uyumlu olduk sanki kırk yıldır tanışıyomuş gibi sohbetler ediyoduk çok mutluydum önemsenmek değer görmek beni mutlu ediyodu bi süre görüşmeyi kestik bi konuda anlaşamadık daha sonra tekrar yazdı ve bende trip yapmadan konuşmaya devam ettim . Taktiklerden hoşlanmıyorum içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ama bu kişi üniversite mezunu iş bulamadığı için babasının taksisini sürüyo . Geçen hafta polislik mülakatına girdi ama geçemedi o günden beri bi mutsuz bi durgun gece 3 de fln takisiyi bırakıyo öyle yazıyo eskisi gibi ilgili değil sürekli geç yazıyo konuştuğumuzda çok bunaldığını taksiden kaçmak isterken sanki birinin onu ensesinden tuttuğunu söylüyo . Ama aynı zamanda bi çok kızı takip ediyo . Bende çalışıyorum gece 3lere kadar oturamıyorum dolayısıyla iletişim kopukluğu yaşıyoruz . En biraz kafama taktım tamam derdi olabilir ama bu derece yansıtmalımı konuşmayı kesmelimiyim ?