Konuşmayı sevmeyen Sevgili

Ne kadar zamandır birliktesiniz. Sevgilim konuşkandır da ben çok sessizim normalde her ortamda öyleyim sevgilimle de ilk başlarda öyleydim biraz zaman geçince alıştım şimdi uzun zamandır birlikteyiz ve en sevdiğim şey onun yanında saçmalamak 😂 başkalarıyla birlikteyken çok konuşkan değilim ama başbaşayken onunla her şeyi konuşmayı çok seviyorum. Belki sizinki de zaman ilerledikçe alışır

Merhabalar ,

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Erkek arkadaşımla İkimizde 28 yaşındayız. Şöyle ki gün içinde iş yoğunluğumuzdan çok fazla mesajlaşamıyoruz. Bir kaç kez telefonda konuşuyoruz. Oda kısa kısa rutin konuşmalar oluyor.

buluşunca da mutlaka bir şeyler yapıyoruz ama ben muhabbet açmazsam konuşma olmuyor.Ve çok hızlı yemek yediği için yemek esnasında da konuşamıyoruz :)

Her seferinde ben konuşmayı sevmiyorum yapım böyle sessiz sakinim diyor. ilk görüşmeye başladığımız zaman onun işi sebebiyle hemde gezeriz vakit geçiririz diye günübirlik bir şehire gidip gelmiştik . yaklaşık 6-7 saat araba kullandı. Bende onu konuşturucam diye açmadığım konu kalmadı . En son kızdım bende biraz

genel olarak baktığımda ben dışa dönük kıpır kıpır sürekli konuşuyorum bişeyler anlatıyorum vs o içe dönük yaşlı dede misali hayattan bezmiş gibi sürekli .
Dinlemeyi çok seviyor.

şimdi bu virüs muhabbetine tabiki bir yere de gidemiyoruz. Bu ara Yaptığımız tek şey sarılıp film izlemek.

Eşi , sevgilisi böyle konuşmayı sevmeyen sessiz sakin olanlar varsa fikir almak istiyorum. Bu durum zamanla aşılır mı yoksa problem haline mi gelir
Anlasamazsiniz. Mutsuz olursunuz

Benim böyle bi eski sevgilim vardı beni hayattan soğutmustu. Ben de konuşmayı seven kıpır kıpır biriyim bu dede gibi. Evden zor çıkar, adam gibi aramaz etmez, mesajlaşma zaten üç beş satır anca. İşten gelirdi ben çok yoruldum yarın mı buluşsak, yorgundum aşkım uyuyakalmisim. Yolda bir yere gideriz çıt çıkmaz. Ayh cidden içim sismisti anlatırken bile sinir oldum.

Niye aramıyor acaba sıkıldı mi, niye görüşmek istemiyor hiç mi özlemedi diye kendimi yiyordum salak salak. Seninki nasıl bilmiyorum ama benimki arkadaşlarıyla buluşurdu hiç üşenmezdi mesela. Maç olurdu koşa koşa giderdi. Ayrıldım sonra bir anda deli divane aşık oldu, sensiz yapamamlar sabah akşam aramalar. Neyse bitti gitti tabi dönmedim geri. Düzeleceğini sanmıyorum onun karakteri bu. Sessiz biri sonradan açılıp neşeli olamaz ama günden güne senin modunu düşürüp içine kapanmana sebep olabilir
Evet değişmez:süslü:

Böyle sessiz biri çekilmez ya da ideal eş adayı demek doğru olmaz. Önemli olan sizin aranızdaki uyum. Benim erkek arkadaşım da sessizdir bana göre. Ama ben bu durumdan şikayetçi değilim. Başlarda daha sessizdi, utangaçtı. Utangaçlık hissinden kurtulunca eskisine kıyasla daha konuşkan. Çoğunlukla konu açan taraf, etkinlik planları yapan taraf ben oluyorum

Evliyim eşimle hic konuşamıyoruz kavga biel edemiyorum cunku cevap vermiyor konuşmuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış sizinde modunuzudüşürür aşağı çeker cidden öyle bende içime kapandım neşeli cocuk gibi deli dolu ben nineye döndüm. At gitsin başından yav bari benim icin yap kendi ı dusunmiyorsan

Ne güzel işte başta ağritmaz😜 şaka bir yana iki taraftà aynı olunca olmuyor aslında dengeliyorsunuz birbirinizi.
Bizim evde de en çok konuşan benim eşim bana göre daha sakin yapılı biri ama çok severim eşim beyi mis gibi adam ,ben kızınca cevap verene kadar tüfek gibi dirdir yaparım ve hep ben kazanırim😁
Evlenince hiç sorun etmeyeceğinden emin olabilirsin 😁

Bizde pek konuşmayız... TV bak dizi bak Mecbur kalmayınca konuşmuyoruz. Bende konuşmam çoğu zaman. Arada sırada çenem açılır.. Onunda arada sırada çenesi açılır. Şikayetci olmuyorum 9 yıl oldu...

Back
X