konuşmuyoruz

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
bu olay cumartesi günü oldu ve şuan cumartesi yani 1 hafta oldu .
pazar aradı . pazartesi konuşmadık . salı ben msj attım cezasını olmuş . carsamba ben çok kötü sinir oldum artık aradım . kavga cıkardım . bana dediki hala aynı şeyi yapıyosun müsade etmiyosun dinlenmeme . uzak ilişki yüzünden çok kavga eetik son zamanlarda ve o çok bunaldı .
persembe cuma hiç iletişim olmadı . bugunde olmadı . ben napcam nasıl bi yol izlemeyeliyim ?
ailesi ile tanıstırdı ailemle tanışmak istedi asla cinsel yönden beni zorlamadı ve 1 senedir birlikteyiz .
wp instagrama çok nadir giriyo mesele günde 2 kerw filan . face ye hiç girmiyor .

Ben ilişkide ara vermek isteyen tarafın şahane birşey yapması gerektiğini düşünüyorum diğer tarafın dönmesi için.
Siz eski ilişkinizden gerekli dersleri çıkarın ve yolunuza devam edin.

Bence kesinlikle aramayın. Çünkü onun yaptığı naz falan değil. Naz olsaydı arayın derdim. Net söylemiş müsaade etmiyorsun ki demiş. Kendinizi düşürmeyin. Müsaade edin o sizi arasın.
evet hiç müsade etmedim hep çok aradım üstüne düştüm . aramam veya üstüne düşmemde sorun yoktu aslında sorun hep daha fazlasını istememdi

Ailesiyle tanıştırması size değer verdiği anlamına gelmez bir de. Değer verseydi böyle bir tavır takınmazdı. Sizi zoraki isteyecekse hiç istemesin daha iyi
cevresınden etkilenen bi tip degildir hani kendine ne dogru geliyosa onu yapar . zoraki bi durum yok şunuda acıkliyim ailesi zaten beni istemiyo begenmemişler:D

işe yararmı geri durma
Yarar mı bilmiyorum ama yapmanız gereken bu . Aradıkça daha kötü olacak. Üstüne düştükçe kaçacak, en iyisi beklemek.
Seviyorsa döner gelir, sevmiyorsa da yapacak bişey yok, siz ne kadar arasanız da ısrar etseniz de değişmeyecek . Sizin şu an yapabileceğiniz tek şey seviyorsa aklının başına gelmesi için dua etmek

Yarar mı bilmiyorum ama yapmanız gereken bu . Aradıkça daha kötü olacak. Üstüne düştükçe kaçacak, en iyisi beklemek.
Seviyorsa döner gelir, sevmiyorsa da yapacak bişey yok, siz ne kadar arasanız da ısrar etseniz de değişmeyecek . Sizin şu an yapabileceğiniz tek şey seviyorsa aklının başına gelmesi için dua etmek
çok tşk ederim dediklerinizi uygulayacam

Back
X