konuşmuyoruz

normal mi yani bu istek
Tabi ki çok normal. Topluma göre normal değil. Bende yalnız kalarak ve iletişimi bir süre keserek rahatlıyorum. Hayatınızın her yerine sevgilinizi koymayın. Kendinize ve ona da alan açın. Yoksa mutsuz olursunuz.

Tabi ki çok normal. Topluma göre normal değil. Bende yalnız kalarak ve iletişimi bir süre keserek rahatlıyorum. Hayatınızın her yerine sevgilinizi koymayın. Kendinize ve ona da alan açın. Yoksa mutsuz olursunuz.
peki sence ne kadar bi süre gerekli . sen ne kadar sürede kendine geliyosun mesela

Başkası da olabilir... Bana da aynısını demişti eski sevgilim, sonra başkasıyla sevgili olduğunu öğrendim. :)

kızlar ben bu belirsizlikten cok sıkıldim az once aradim musait degilmis musait olunca ara dedim . sizce nasil bi konusma yapmaliyim boyle gercekten cok geriliyorum . yuz yuze konusma sansim yok sehir disinda

Ailesiyle tanistirdi diye seninle evlenecegini mi dusunuyorsun? Yasiniz kac bilmiyorum ama benden tavsiye her ailesi ile tanistiran ciddi dusunmez. Benim arkadasim vardi annesi babasi derdi ki kimle gorusuyorsan normal veya sevgili getir once bizle tabistir nitekim oyle yapardi ama hicbiriyle de evlenmedi.. bence sevgiliniz sizden kaciyor.. beni gun boyu aramayan haber vermeyen adami ben iki gun sonra asla aramam bence sizde aramayin.. 1 gun sizsiz kalabiliyorsa 1 hafta da kalir 10 ay da kalir.. gercekci ol ve birak onu hayatina bak..m

dun konusmustuk . ozet gecicem hemen . senden zamaan istedim sen bunu bile sureye bagliyosun dedi . bende alismani istemiyorum bu duruma dedim . ( konusmak bensizlligine alisma gibi ) oda dedi ki ben istesem suanda alisirim istemesem hic alismam sen beni tanimiyomusun dedi . ( su anlamda dedi , olan seyler beni etkilemez , etkilese suanda alisirim ) sadece zaman istiyomus bana 2 hafta var dedi . yine eski gunlerimize doncez dedi . islerini yoluna koyacakmis . hatta yavas yavas koymus . kizlar inanin cok karisigim . bazilariniz beni salak gibi goruyosunuz biluyorum.
Normalde 2 hafta da bir geliyodu sehir disinda çalıştığı icin . bende dedim gelme ayin 1 de sinavin var o zama gelirsin hemde kararlarin net olur dedim . 29 30 gibi gelecek iste . o zamana kadar nasil bi yol izliyim ?

sevgilimle konuşmuyoruz . buraya konu açmıştım kafasını dinlemek istiyomuş diye bunlatmış herseyden vs vs .
bu olay cumartesi günü oldu ve şuan cumartesi yani 1 hafta oldu .
pazar aradı . pazartesi konuşmadık . salı ben msj attım cezasını olmuş . carsamba ben çok kötü sinir oldum artık aradım . kavga cıkardım . bana dediki hala aynı şeyi yapıyosun müsade etmiyosun dinlenmeme . uzak ilişki yüzünden çok kavga eetik son zamanlarda ve o çok bunaldı .
persembe cuma hiç iletişim olmadı . bugunde olmadı . ben napcam nasıl bi yol izlemeyeliyim ?
ailesi ile tanıstırdı ailemle tanışmak istedi asla cinsel yönden beni zorlamadı ve 1 senedir birlikteyiz .
wp instagrama çok nadir giriyo mesele günde 2 kerw filan . face ye hiç girmiyor .

Öf ya işte bunu sevmiyorum ben de. Çok kötüydüm geçen günlerde. Sebep var mı peki?

Sen seviyorsun bu insanı. Barışacaksın belli bir şey bu hem içine sinmiyor ara verme durumu hem de hayır ara vermeyi kabul etmiyorum diyemiyorsun. İnan yargılamıyorum da zaten bana düşmez. Sadece gelinceye kadar gerçekten arama, hayatına devam ettiğin izlenimini ver sosyal medyan varsa, üzgün olduğunu asla anlayamasın. Geldiğinde de biraz soğuk davran ama sanki normal halin buymuş gibi, biraz tutuşsun.

Moralini bozmak istemem ama bence sevdiğin kadar sevilmiyorsun orası çok aşikar... İnsan sevince pek görmek istemiyor olumsuz olan şeyleri..Bide arada mesafe olunca erkeklerin aklı çabuk karışabilir. ..

Ona istediği zamanı ver ve arayıp sorma o aradığın da cevap ver sadece ve başka şeylere yönel sosyalles kısacası hayatını yaşamaya devam et ..hem olası bir ayrılma durumunda alışmış olursun..
Umarim tahmin ettiğim gibi çıkmaz uzulmezsiniz ama bu kişi sizi ya yoracak yada üzecek .... üzerine düşmeyin şuan en mantıklı yapılması gereken davranış bu

Bende seninle benzer durumu 2 ay öncesinde yaşadım.
2 yıllık ilişkim vardı bunaldım sıkıldım dedi nefes almaya ihtiyacım var dedi :D
tabiki izin vermedim gurur falan hak getire evine mi gitmedim bir kapısında yatmadığım kaldı :D
1 aydır öyle kendi kendine bıraktım nefessiz kalınca döner :D
ama erkekler böyle sevmiyor yanlışşş :D
dik tutacaksın kuyruğu, acı çeksen aramamaktan ölsende aramayacaksın bırak nefes alsın bırak o düşünsün beni neden aramıyor desin
mesaj atma arama gez dolaş yapabildiğin kadar yapamıyorsanda yapıyor gibi yap, ama erkekelrle değil merak edecek kadar yap fazlasını yapma,
ilk 10 gün aramamıştım kudurmuştu kıskançlıktan hatırlıyorum. artık ben ne aramak istiyorum ne sormak o dönersede olmaz uzun ilişki yıpranıyor. bende karar versim evleneceğim adam o değil.
yani sonuç olarak onsuz yaşadığını görsün tıpış tıpış gelir bu çocuğa maksimim 1 hafta veriyorum.

Bende seninle benzer durumu 2 ay öncesinde yaşadım.
2 yıllık ilişkim vardı bunaldım sıkıldım dedi nefes almaya ihtiyacım var dedi :KK70:
tabiki izin vermedim gurur falan hak getire evine mi gitmedim bir kapısında yatmadığım kaldı :KK70:
1 aydır öyle kendi kendine bıraktım nefessiz kalınca döner :KK70:

ama erkekler böyle sevmiyor yanlışşş :KK70:
dik tutacaksın kuyruğu, acı çeksen aramamaktan ölsende aramayacaksın bırak nefes alsın bırak o düşünsün beni neden aramıyor desin
mesaj atma arama gez dolaş yapabildiğin kadar yapamıyorsanda yapıyor gibi yap, ama erkekelrle değil merak edecek kadar yap fazlasını yapma,
ilk 10 gün aramamıştım kudurmuştu kıskançlıktan hatırlıyorum. artık ben ne aramak istiyorum ne sormak o dönersede olmaz uzun ilişki yıpranıyor. bende karar versim evleneceğim adam o değil.
yani sonuç olarak onsuz yaşadığını görsün tıpış tıpış gelir bu çocuğa maksimim 1 hafta veriyorum.
suan ayrimisiniz barismi ?

Back
X