konuşmuyoruz

adam 21,15 e bilet almış. zaten o son seans falandır. İşinizin uzaması karşı taraf için de can sıkıcı.. Ama ben olsam ben de bozulurdum. Bir dahakine önceden bilet almayın.

Sinemaya tek basina girebilir siz gecikince normal ama oncesindeki tavirlari sacma. Nerdesin gec kaldik hadi hadi seklinde. 21 de isten cikacaginizi biliyor 15 dk sonraya bilet almasaymis madem. Is yani bu uzayabilir isyerinden zamaninda cikamayabilirsiniz. Sevgilinizin buna trip atmasi itici bence sıkıntı sizde degil

adam 21,15 e bilet almış. zaten o son seans falandır. İşinizin uzaması karşı taraf için de can sıkıcı.. Ama ben olsam ben de bozulurdum. Bir dahakine önceden bilet almayın.
Saat 23:30’da bile seans var istese onu da alırdı aslında diye düşündüm ben.

Saat 23:30’da bile seans var istese onu da alırdı aslında diye düşündüm ben.
keşke onu baştan konuşsaydınız ama neyse bir dahakine baştan almayın bileti gidince alırsınız olur biter. Sizi anlıyorum, biz bayanlar biraz el üstü tutulmak istiyoruz ama her erkek bize aynı şartları sunmuyor maalesef. Onu tanıdıkça beklentilerinizi ona göre ayarlamayı öğreneceksiniz. Belki de bu hayalimdeki prens değil deyip yolunuza devam edeceksiniz. Ama şunu da bilmek lazım ki hiçbiri sütten çıkma ak kaşık değil ve hiç biri kusursuz da değil

1 bucuk aylık bi ilişkim var.
genel olarak iyi gidiyodu bi soru yoktu . ( kavga kusme olmadı hiç )
konuya gelecek olursam şöyle anlatim
ikimizde çalışıyoruz , dün sinemaya gitmek için akşam sözleştik .
gidicez diye 21.15 bilet almış . benim iş yerinde işim uzadı çıkamadım . ( benim 9 da cıktıgımı biliyo kendisi )
sürekli msj atıyo nerdesin geç kaldık vs diye . isteyim dedim , saati biliyosun neden cıkmadın vs gibi tripli konuştu . gelme sen eve git dedi . ben filme giricem dedi . filme ortasında girmek istiyosan gel dedi bide .
bende tamam gelmiyorum dedim . ciddi ciddi filme girdi izledi . yanıma gelebilirdi ama filme girdi . bende bozuldum açıkcası . mesaj atınca tripli konuştum . yarın buluşuruz nolacak dedi bende buluşmaayalım dedim . tamam dedi . iyi geceler yazdım iyi geceler yazdı . daha ne aradı ne sordu . bu olay dün oldu . normalde sabah günaydın yazıyodu . molaya cıkcagımsaati biliyodu arıyodu . bugun ne aradı ne mesaj attı . napim sizce benmi sucluyum . film izlemek yerine gelebilirdi yanıma . bunun için trip attım diye sacmalıyosun filan yazdı hatta yine devam ettim
Bence siz işteyken izlediyse sorun yok.

Ben olsam ben de filme girerdim.
madem 9 da cikiyosunuz 9.15 e bilet almasaydiniz.
eklemeyi unuttum hatta ben olsam sen gir izle isim bitince gelirim derdim , trip atılacak bişey yok bunda.

Back
X