Konustugu varmis :/

Siz o deliliği mutlaka yapacaksınız değil mi? Adam kibarca ve efendice size olmayacağını belirtmiş. Belki de gerçekten konuştuğu biri yok ama sizden de hoşlanmadığı için var demiş de olabilir. Konuştuğu biri olması size niye yeterli gelmiyor? Sözlü-nişanlı olsa, daha evli değil mi demek oluyor bu? Peşinden koşma isteği uyandırıyor vs haddinizi bilin. Adam hayatımda biri var demiş siz hala detay öğrenme peşindesiniz. Size ne, ne hakla detay soruyorsunuz, özel hayata saygı diye bir şey duymadınız kı? Bunu bir erkek yapsa adamı gömeriz burada. Aklında başka biri olması çok yeterli bir neden.

Hiç ışık hareket aksiyon görmemişsiniz, size en ufak imada bile bulunmamış. Durduk yere adamı daha fazla huzursuz etmeyin, siz oda değiştirme diyene kadar sizden önce davranıp kendisi yaparsa şaşırmayın. Çünkü duracak gibi görünmüyorsunuz. Açılma konuşma ok emin olmak istemişsiniz ama reddedildikten sonra durmayı bilin.
ay gaza gelip verip veristirmissiniz. yorumunuz icin tesekkurler de adami huzursuz etmiyorum, hadsiz herhangi bir hareketim yok ve kendisi sozlu fln degil, biriyle sevgili bile degil. hos buna ragmen yurumeye fln kalkismam cunku birinin A plani olmak isterim, B degil, tesekkur ederim.

ayrica adama acilmadim, bu da nereden cikti?

adam ya asiri sevecen, sicakkanli vs biri ve ben fazla yalniz oldugum icin begenisi var zannediyorum ya da evet gercekten begenisi var. ama nedeni ne olursa olsun harekete gecmedi ve ben bence benim icin harekete gecen birine layigim.

sadece bu durumu, onceden hissetmis olsam da yeni acik olarak ogrendim ve duygularimla bogusuyorum. dertlesmek ve birilerinin bana bunlari hatirlatmasini istemistim. cirkin imalara maruz kalmayi degil.

Kizlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
Hatirlayaniniz belki olur, ben bir kisiye karsi ilgiliydim. Hatta isyerinde onun ofise gectim. Sizlere kendisi hakkinda daha once de danistim, sagolasiniz beni bir delilik yapmaktan kurtardiniz.
Neyse bugun kendisine acik acik iliskisi olup olmadigini sordum. Zira bu konuda cok ketum. Icgudulerim iliskisi olmasa da konustugu biri var diyordu, oyle de cikti. Iliskisi yok ama konustugu biri varmis. Bakalim ne olacak dedi. Detay soracak oldum, vermeyi reddetti. Ben de konuyu kapadim. Neyse, ogrenmem gerekeni ogrendim zaten.
Uzgun muyum, pek degil. Icten ice biliyordum zaten. Yine de bir burukluk belki.
Tamamen durust olacagim, yine ayni icgudulerim kendisinin beni hos buldugunu da soyluyor ama elbette bu arkadasca da olabilir farkindayim. Zaten bana karsi bir hamlede de bulunmuyor.
Kendisine karsi bu bilgiden sonra bir hamle yapacak degilim.
Ama oda degistirmek, mesafe koymak fln da sacma geliyor.
He niye konu actin derseniz, bu konuda konusmak istedim birileriyle. Arkadaslarima fazla acmak istemiyorum bu konuyu. Kendi kafamda buyutmemek icin. Tamamen arkadasa baglamam lazim cunku. Ama yine de birileriyle konusmak, bir ongoru almak istedim diyelim.
saatler sonra gelen edit: kizlar bi yorum yapin, sansin 0, kafanda sevgilisi var diye kabul et, onu bacin bil fln diyin. cok sacma ama pesinden kosma istegi uyandiriyor, adamin bi tarafini havaya kaldiricam

Bunu her erkeğe sormuyorsunuz değil mi, ilgilendiğiniz hoşlandığınız birine sorarsınız. Karşınızdaki anlamadı mı, siz anlamaz mıydınız? Yani bir erkek bana gelip görüştüğün biri sevgilin varmı dese bu benden hoşlanıyor demek olmuyor mu? Hala bana beğenisi var diyorsunuz ama adam yok demiş. Konuştuğum biri var cevabından sonra detay sorma amacınız nedir? Bakın ben siz olsam yanımda bana bunları söyleyen bir arkadaşım olsun isterdim. Dost acı söyler. Peşinde koşmağı isteği uyandırıyor dediğimde arkadaşım kolumdan tutp sarssın isterim. Sevgilisi var veya yok yalan söyledi. Bununla vakit harcamaya değmez. Benim yazdıklarım bu adamı kafanızdan çıkarmanıza yardımcı olacaksa bana istediğinizi saydırın.

Kizlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba
Hatirlayaniniz belki olur, ben bir kisiye karsi ilgiliydim. Hatta isyerinde onun ofise gectim. Sizlere kendisi hakkinda daha once de danistim, sagolasiniz beni bir delilik yapmaktan kurtardiniz.
Neyse bugun kendisine acik acik iliskisi olup olmadigini sordum. Zira bu konuda cok ketum. Icgudulerim iliskisi olmasa da konustugu biri var diyordu, oyle de cikti. Iliskisi yok ama konustugu biri varmis. Bakalim ne olacak dedi. Detay soracak oldum, vermeyi reddetti. Ben de konuyu kapadim. Neyse, ogrenmem gerekeni ogrendim zaten.
Uzgun muyum, pek degil. Icten ice biliyordum zaten. Yine de bir burukluk belki.
Tamamen durust olacagim, yine ayni icgudulerim kendisinin beni hos buldugunu da soyluyor ama elbette bu arkadasca da olabilir farkindayim. Zaten bana karsi bir hamlede de bulunmuyor.
Kendisine karsi bu bilgiden sonra bir hamle yapacak degilim.
Ama oda degistirmek, mesafe koymak fln da sacma geliyor.
He niye konu actin derseniz, bu konuda konusmak istedim birileriyle. Arkadaslarima fazla acmak istemiyorum bu konuyu. Kendi kafamda buyutmemek icin. Tamamen arkadasa baglamam lazim cunku. Ama yine de birileriyle konusmak, bir ongoru almak istedim diyelim.
saatler sonra gelen edit: kizlar bi yorum yapin, sansin 0, kafanda sevgilisi var diye kabul et, onu bacin bil fln diyin. cok sacma ama pesinden kosma istegi uyandiriyor, adamin bi tarafini havaya kaldiricam
Seni kadın olarak begendiğini hissediyorsan büyük ihtimal doğrudur.ama seninle ilişki yaşamak istemiyor belli ki.kendince nedenleri var.evet bu saatten sonra kendi işine baksan daha iyi olacak.

Beğenmek ayrı ilişki yaşamayı istemek ayrı.
Üstelik adam görüştüğü biri olduğunu söyleyip kapıyı kapatmış kibarca.
Ben üstelemenin yanlış olacağını düşünüyorum.

Bu tarz durumlarda beğenisi olan kişinin hiç durmadığını gördüm her zaman. O yüzden bence işinize odaklanın. Hiçbir şekilde mesafenizi aşmayın derim. Yanlış anlamayın kalbinizi kırmak adına söylemiyorum asla. Üzülmenizi istemiyorum. Ama beğenisi olsaydı eğer zaten durmazdı sizinle ilgilenirdi. Konuştuğum biri var da asla demezdi. Ne güzelmiş ki duygular ile oynayan yanar döner bir adam değilmiş. Yolunuza bakın. İşleriniz ile ilgilenin. Kurslara gidin. Kitaplar okuyun böyle kafanız dağılır ve hayatınıza başka birini daha kolay çekersiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın 😊

artık yapabileceğiniz tek konuşma şu;
Ekran görüntüsü 2025-07-03 151226.webp

Back
X