- 5 Aralık 2022
- 1.246
- 2.770
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
ay gaza gelip verip veristirmissiniz. yorumunuz icin tesekkurler de adami huzursuz etmiyorum, hadsiz herhangi bir hareketim yok ve kendisi sozlu fln degil, biriyle sevgili bile degil. hos buna ragmen yurumeye fln kalkismam cunku birinin A plani olmak isterim, B degil, tesekkur ederim.Siz o deliliği mutlaka yapacaksınız değil mi? Adam kibarca ve efendice size olmayacağını belirtmiş. Belki de gerçekten konuştuğu biri yok ama sizden de hoşlanmadığı için var demiş de olabilir. Konuştuğu biri olması size niye yeterli gelmiyor? Sözlü-nişanlı olsa, daha evli değil mi demek oluyor bu? Peşinden koşma isteği uyandırıyor vs haddinizi bilin. Adam hayatımda biri var demiş siz hala detay öğrenme peşindesiniz. Size ne, ne hakla detay soruyorsunuz, özel hayata saygı diye bir şey duymadınız kı? Bunu bir erkek yapsa adamı gömeriz burada. Aklında başka biri olması çok yeterli bir neden.
Hiç ışık hareket aksiyon görmemişsiniz, size en ufak imada bile bulunmamış. Durduk yere adamı daha fazla huzursuz etmeyin, siz oda değiştirme diyene kadar sizden önce davranıp kendisi yaparsa şaşırmayın. Çünkü duracak gibi görünmüyorsunuz. Açılma konuşma ok emin olmak istemişsiniz ama reddedildikten sonra durmayı bilin.
ayrica adama acilmadim, bu da nereden cikti?
adam ya asiri sevecen, sicakkanli vs biri ve ben fazla yalniz oldugum icin begenisi var zannediyorum ya da evet gercekten begenisi var. ama nedeni ne olursa olsun harekete gecmedi ve ben bence benim icin harekete gecen birine layigim.
sadece bu durumu, onceden hissetmis olsam da yeni acik olarak ogrendim ve duygularimla bogusuyorum. dertlesmek ve birilerinin bana bunlari hatirlatmasini istemistim. cirkin imalara maruz kalmayi degil.