Madem beğenmiyorsunuz neden berabersiniz?Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
Ilgili diye ve hic kavga falan cikmiyor. Birde yalniz kalmak istemiyorumMadem beğenmiyorsunuz neden berabersiniz?
Nedennnpsikoloğa gitmeniz lazım
kesinlikle size katiliyorumpsikoloğa gitmeniz lazım
kesinlikle size katiliyorpsikoloğa gitmeniz lazım
psikologa gittiginizde bize sorduklarinizi ona da sorarsaniz o size nedenini aciklarNedennn
Konuşuyoruz derken? İki gündür mü konuşuyorsunuz? Çünkü geçen gün başka birinden bahsediyordun.Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
Yok bu vardi o zamanKonuşuyoruz derken? İki gündür mü konuşuyorsunuz? Çünkü geçen gün başka birinden bahsediyordun.
Ha yedekte tutuyorsun o zaman. Yüzyüze görüştünüz mü? Tipini mi beğenmiyorsun?Yok bu vardi o zaman
Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
Ha yedekte tutuyorsun o zaman. Yüzyüze görüştünüz mü? Tipini mi beğenmiyorsun?
Bence yedekte de tutma. Sırf yalnız kalmayayım diye tipini beğenmediğin biriyle aynı yatakta bir ömür geçmez.Gorusmedik. Tipini sadece yokksa sikintu yok
Ilgili diye ve hic kavga falan cikmiyor. Birde yalniz kalmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?