• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum kisi

Ne biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldim🤣🤣
Bi erkek icinde çok itici bir durum ya erkek ariyisa yanlis yolda😄
Ne biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldim🤣🤣
Günaydin iyi aksamlar dedigin birinin senden hoslandigini dusunmesi cok korkunc ya😄 öyle alelade soylenen bir sey Allahin selamini vermek gibi

Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Rainyy neyi bitirdin kız konuşacak konu biter mi?
Önceden kaç saatte bir yazıyordu? Sence kaç saatte bir yazmalı? Sence bunun normali nedir? Ayrıca sana günaydın ve iyi akşamlar diyen başkası da varmış. (Bundan öbürünün haberi var mı?) Bir de kısmetsizim diyorsun, Allah taş eder.

Rainyy neyi bitirdin kız konuşacak konu biter mi?
Önceden kaç saatte bir yazıyordu? Sence kaç saatte bir yazmalı? Sence bunun normali nedir? Ayrıca sana günaydın ve iyi akşamlar diyen başkası da varmış. (Bundan öbürünün haberi var mı?) Bir de kısmetsizim diyorsun, Allah taş eder.
Yani saatte bir yazmasi lazim. Digerinin haberi yok tabi. Herkes hoslanmiyor demis

Yani saatte bir yazmasi lazim. Digerinin haberi yok tabi. Herkes hoslanmiyor demis
Yavrum bu verilere göre, üç saatte bir yazan kişi ile günaydın iyi akşamlar diyen kişinin birbirleriyle tanışıp buluşma ihtimalleri bile seninkinden fazla. Üzgünüm.

Son düzenleme:
Rainy hayatta kendine erkeklerden ve evlenmekten daha sağlam bir amaç edinsen, bir meslek/kariyer hedefi koysan kendine, para biriktirme ve gezme planları yapsan... Sürekli erkeklerle tanışmaya çalışmak yerine kendine yatırım yapsan biraz? R rainyy

Back
X