Ne biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldimYani seni görünce günaydin iyi akşamlar falan diyor öyle mi ?

Gercekten ciddi misiniz herkes herkese der bunu hoslanti ne alaka![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldimYani seni görünce günaydin iyi akşamlar falan diyor öyle mi ?
Gercekten ciddi misiniz herkes herkese der bunu hoslanti ne alaka![]()
Rainy hala bıraktığım yerdesin kız![]()
Bi erkek icinde çok itici bir durum ya erkek ariyisa yanlis yoldaNe biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldim![]()
Günaydin iyi aksamlar dedigin birinin senden hoslandigini dusunmesi cok korkunc yaNe biliyim sen günaydın iyi akşamlar diyince bende evleniriz sandım gelinliğimi aldım geldim![]()
Ciddi bir sey yok amaaUmutsuzdan bu ara haber yokzorunlu evleniyor gelismeler var :) rainy her gun birini buluyor nasil biraktiginiz yerde
![]()
Ben giderken de her gün acaba benden hoşlanıyor mu diye konu açıyorduUmutsuzdan bu ara haber yokzorunlu evleniyor gelismeler var :) rainy her gun birini buluyor nasil biraktiginiz yerde
![]()
Ciddi bir sey yok amaa
Offfff rainy gerçekten of ya..gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Vanessa da yok bayadırUmutsuzdan bu ara haber yokzorunlu evleniyor gelismeler var :) rainy her gun birini buluyor nasil biraktiginiz yerde
![]()
Rainyy neyi bitirdin kız konuşacak konu biter mi?Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Yani saatte bir yazmasi lazim. Digerinin haberi yok tabi. Herkes hoslanmiyor demisRainyy neyi bitirdin kız konuşacak konu biter mi?
Önceden kaç saatte bir yazıyordu? Sence kaç saatte bir yazmalı? Sence bunun normali nedir? Ayrıca sana günaydın ve iyi akşamlar diyen başkası da varmış. (Bundan öbürünün haberi var mı?) Bir de kısmetsizim diyorsun, Allah taş eder.
Yavrum bu verilere göre, üç saatte bir yazan kişi ile günaydın iyi akşamlar diyen kişinin birbirleriyle tanışıp buluşma ihtimalleri bile seninkinden fazla. Üzgünüm.Yani saatte bir yazmasi lazim. Digerinin haberi yok tabi. Herkes hoslanmiyor demis
Ney benimkinden fazlaYavrum bu verilere göre, üç saatte bir yazan kişi ile günaydın iyi akşamlar yazan kişinin birbirleriyle tanışıp buluşma ihtimalleri bile seninkinden fazla. Üzgünüm.
Onların kavuşma ihtimaliNey benimkinden fazla
Kaç kişiyle birden yazisiyorsun?Yani saatte bir yazmasi lazim. Digerinin haberi yok tabi. Herkes hoslanmiyor demis
Bir kisiyleKaç kişiyle birden yazisiyorsun?
Biri günaydın iyi akşamlar diyenBir kisiyle
Gorunce diyor mesajlasma yok.Biri günaydın iyi akşamlar diyen
Öteki iki üç saatte yazan
Nasıl tek kişi oluyor?