- 18 Ekim 2014
- 7.802
- 35.928
- 748
Bu durumda kadınlı erkekli bütün işyeri benden hoşlanıyormuş abbooo.Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda kadınlı erkekli bütün işyeri benden hoşlanıyormuş abbooo.Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Ay ben de bunu anlamıyorum yatırımı yok mesleği yok ilgi alani yok tutturmuş koca da koca iki gün sonra kocadan dayağı yiyip yiyip oturacak o olacak ya bu nasıl cahil cesareti ben anlamadım.
Kesin aşıklar.Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Hani erkeklerde olur ya ay bana günaydın dedi kesin benden hoşlanıyor diyen abazalar rainy de kadın abazan işte.Bu durumda kadınlı erkekli bütün işyeri benden hoşlanıyormuş abbooo.
Rainynin durum onlardan da vahimHani erkeklerde olur ya ay bana günaydın dedi kesin benden hoşlanıyor diyen abazalar rainy de kadın abazan işte.
Anlatıyorsun laftan da anlamıyor.Rainynin durum onlardan da vahim![]()
Duzgun konussana sen ya terbiyesizHani erkeklerde olur ya ay bana günaydın dedi kesin benden hoşlanıyor diyen abazalar rainy de kadın abazan işte.
Senin cok var herhalde sen ne oldunda bana laf soyluyorsunAy ben de bunu anlamıyorum yatırımı yok mesleği yok ilgi alani yok tutturmuş koca da koca iki gün sonra kocadan dayağı yiyip yiyip oturacak o olacak ya bu nasıl cahil cesareti ben anlamadım.
Evet var seni gibi abazan değilim çok şükür.Senin cok var herhalde sen ne oldunda bana laf soyluyorsun
Ama saygisizsinEvet var seni gibi abazan değilim çok şükür.
Vanessa da yok bayadır
Bak ben dedim bunlardan biri konu açıcak![]()
Dedim bile senin içinGeri sayimi baslatiyorum pare :) bu gece en gec yarin konu acacak. Sen ne zaman dile getirsen konu aciyor. Benim icin ne diyecegini biliyorsun lutfen onu dermisin![]()
Çok zor bir soru buBu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Ahh ahh her günaydın iyi akşamlar kolay gelsin dediklerimiz hoşlandığımızı sunarsa vahlarkine vah kızım sen iyi misin yoldan geçen bana baktı hoşlanıyor olabilir mi diyeceksin yahu başka uğraşın yok mu hiç senin bir şeyler ile meşgul olsana kurslara git aktivitelere katilBu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Îlgisiz erkekle iliski filan yasanmaz. Bir daha konusmakla hata yapmissiniz. Güvenemezsin, degistiremezsin.Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Aa hoşgeldiniz. Sizi çok duydum, okudum. Hatta bazı üyeler haldır haldır sizi arıyordu.Rainy hala bıraktığım yerdesin kız![]()
Evet Mermad ve Umutsuz sormuştu.Aa hoşgeldiniz. Sizi çok duydum, okudum. Hatta bazı üyeler haldır haldır sizi arıyordu.
Evet siz yazınca hatırladım. İkisi de sessiz bu aralar.Evet Mermad ve Umutsuz sormuştu.![]()