Konustugum kisi

Rainy hayatta kendine erkeklerden ve evlenmekten daha sağlam bir amaç edinsen, bir meslek/kariyer hedefi koysan kendine, para biriktirme ve gezme planları yapsan... Sürekli erkeklerle tanışmaya çalışmak yerine kendine yatırım yapsan biraz? R rainyy
Ay ben de bunu anlamıyorum yatırımı yok mesleği yok ilgi alani yok tutturmuş koca da koca iki gün sonra kocadan dayağı yiyip yiyip oturacak o olacak ya bu nasıl cahil cesareti ben anlamadım.

Ay ben de bunu anlamıyorum yatırımı yok mesleği yok ilgi alani yok tutturmuş koca da koca iki gün sonra kocadan dayağı yiyip yiyip oturacak o olacak ya bu nasıl cahil cesareti ben anlamadım.
Senin cok var herhalde sen ne oldunda bana laf soyluyorsun

Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Ahh ahh her günaydın iyi akşamlar kolay gelsin dediklerimiz hoşlandığımızı sunarsa vahlarkine vah kızım sen iyi misin yoldan geçen bana baktı hoşlanıyor olabilir mi diyeceksin yahu başka uğraşın yok mu hiç senin bir şeyler ile meşgul olsana kurslara git aktivitelere katil

Bu kisiyle onceden konustuk bitirdik tekrr yazdi yine konusuyoruz ama iki uc saatte bir yaziyor normal mi? Birde biri var gunaydin iyi akşamlar diyor gorunce hoslaniyor olabilir mi?
Îlgisiz erkekle iliski filan yasanmaz. Bir daha konusmakla hata yapmissiniz. Güvenemezsin, degistiremezsin.

Rainy hala aynı yerdesin hakkaten değişen bir şey olmuyor.
Şimdiye kadar meslek edinme, iş güç vs konularına el atsan çok şey fark edecekti hayatında.

Back
X