Konuştuğum kişinin gözleri

haziran1978

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
5
3
1
47
Merhaba arkadaşlar 40 yaşındaym tanımaya çalıştığım kişi 41 yaşında boşanmış çocuğu yok ben bekarm hiç evlenmedim mevzuya gelecek olursam iyi niyetli düşünceli bir insan fakat gözleri tam şaşı değil kayma var gibi bana bakınca tam olarak gözgöze gelemiyorz gibi lisede deney yaparken sanırm öyle olmuş bir hatadan dolayı karar veremiyorm umutta vermekte napsam bilemiyorum öneri tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Sevince en iyi insan geliyor sna karşıdaki , bn olsam eşi ile neden ayrılmış didik didik ederim ve 2. Evlilik eden insanlar eşleri ne aşk ile sarılıyır kaybetme korkusu ile kıymet bilirler kötü huyu yoksa tabi şans ver bak değerlendir hoşuna giden özelli ile gözleri kapatrsn

Sevsen boyle seyleri batmaz bence.. batiyorsa bitir bence umut verme.. ama sonra gelip senin yuzunden sevgilimden ayrildim deme:))

Neden dış görünüşünden söz ettiniz
Fikirleriniz uyuyormu
Herşey tamam
Bir gözüne mi takıldınız
Evlilik dış görünüşün önemli olduğu birşey olsaydı
Heralde herkes bekar kalırdı

Mesela sen mukemmel, 4/4 luk birimisin?
Yarin nasil olacaginin garantisi var mi?

Eşimle ilk tanıştığımızda keldi
Hemde kafası öyle güzel sekilli falanda değil bariz saclar azalmıs kökten kestirmiş gibiydi ve üstü kırmızı kırmızıydı ama ben onun o haline aşık oldum
Meğerse sac ektirmiş onlar dökülmüş yenileri cıkıyormus vs ben bunu aylar sonra yasayarak gördüm cunku hic niye bu yasta kelsin vs gibi muhabbet yapmadım aklıma bile gelmedi
Demem o ki sevsen veya asık olsan emin ol kusurlarını gözün görmüyor
Sen suanda bişey hissetmiyorsun o yüzden olmaz gibi geliyor bana

Yaşınızın 40 olduğunu söylemeniz gereksiz bir ayrıntı olmuş. Herkesin hem gözüne hem gönlüne hitap edecek kişiyi arama hakkı var.
Beğenmediyseniz tabiki reddedeceksiniz.

Siz yaşınızı belirttiginiz icin söylüyorum,40 yasina kadar ince eleyip sık dokumuşsunuz sanirim bu yüzden evlenememişsiniz.Gozlerinin ne onemi var ki kalbi beyni kötüye kaymasın yeter ki..

Şimdiden bunu dert ettiyseniz ,sonrasında size daha da batacak. Bence bu ilişki devam etmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…