Konuştuğum kişinin ilgisini kaybettim sizce hata nenim ki ?

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.326
43
358
İstanbul
Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum

Sosyal medyadaki yazışmalara bu kadarı anlam yüklemekte ne bileyim.

Engellemiş sizi başta, sonra gidip takip ettiği kızlara mesaj atmak nasıl mantıkdır?

Canı sıkılmış kaldırmış engeli, özürler, geri kazanmaya çalışmalar, ortada kazanılacak birşey göremedim.

Ona verilecek en büyük ceza bir daha konuşmamak daha yüzünü görmemişsiniz Kendi kendinize oyun oynar gibi
Engele ac engelle ac bu nedir yahu
Nasılsa siz bekleyen ceptesiniz

Kesinlike konuşmayın cevap vermeyin engelleyin açmayın engeli

Bende böyle büyük bir hatayı nasıl yaptım cidden kızıyorum kendime

Pandemide canı sıkılmış internetten eğlence arıyor. Gidip gidip gelen adama ne dersi vereceksiniz Allah aşkına? Adamın çok umrunda olsaydınız engellemez ilgi gösterirdi zaten. Daha canlı kanlı görmediğiniz adama ilgi besliyorsunuz.

Gururunuz yerlerde gibi hissediyorsunuz şu anda eminim . Çünkü gerçekten öyle . İnternet ilişkilerinden uzak durun bundan sonra. Adam sizi sürekli engellemiş . Hala hata bende mi diyorsunuz !!!! Üniversite okurken bana çıkma teklifi eden bir çocuğu , düşünme aşamasındayken , sınıfa gelince bana günaydın demedi diye reddetmiştim . Azıcık başınız dik olsun . Özür de dilemeyin .

Kazanmak değilde bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı
Ne dersi verebilirsiniz, sizin yaptığınız karşı tarafta ne kadar önemli olabilir?
Siz ciddiye almışsınız, adamın umurunda olduğunu sanmıyorum. Ders falan verme düşüncesi cidden gereksiz.

Kaç yaşındasıniz lütfen 18le 23 arası olsun çünkü hiç mantıklı değil yaptığınız şimdiden gururunuzu kıran adamdann çok beklentiniz olmasın
ilkez böyle ergence davrandım kızıyorum kendime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…