- Konu Sahibi Canansever
-
Sadece takip ettiği kızlara yazdığım için özür dilerim ama bunun onun yüzünden olduğunu aslında pişman olmadığımıda söyledimGidip gidip gelen adamdan birde özür mü dilediniz ?
Boşver en iyisi. Sağlıklı bir şekilde devam etmez. Ne kadar erken iletişimi kesersen o kadar iyi.Sadece takip ettiği kızlara yazdığım için özür dilerim ama bunun onun yüzünden olduğunu aslında pişman olmadığımıda söyledim
Evet o konuda kendimi çok suçluyorum bende büyük hata benim içinNe özürü Allah askına ? Sürekli kızları ekleyen o belli ki size yazdığı gibi onlara da vakit ayırıyor. Siz cok cabuk sahiplenmişsiniz herhalde hesap sormalar felan..
Bende böyle büyük bir hatayı nasıl yaptım cidden kızıyorum kendimeSosyal medyada ki yazışmalara bu kadarı anlam yüklemekte ne bileyim.
Engellemiş sizi başta, sonra gidip takip ettiği kızlara mesaj atmak nasıl mantıkdır?
Canı sıkılmış kaldırmış engeli, özürler, geri kazanmaya çalışmalar, ortada kazanılacak birşey göremedim.
HaklısınızOna verilecek en büyük ceza bir daha konuşmamak daha yüzünü görmemişsiniz Kendi kendinize oyun oynar gibi
Engele ac engelle ac bu nedir yahu
Nasılsa siz bekleyen ceptesiniz
Kesinlike konuşmayın cevap vermeyin engelleyin açmayın engeli
Hala kazanma derdindesiniz ama hatayı devam ettirmek çabalıyorsunuz.Bende böyle büyük bir hatayı nasıl yaptım cidden kızıyorum kendime
Ben de bir özür dileme hastalığı var sanırım ama o konuda haklısınızÖf bu adamdan mi özür dileyeceksin? Ne özrü ya, çöp gibi adam işte.
Pandemide canı sıkılmış internetten eğlence arıyor. Gidip gidip gelen adama ne dersi vereceksiniz Allah aşkına? Adamın çok umrunda olsaydınız engellemez ilgi gösterirdi zaten. Daha canlı kanlı görmediğiniz adama ilgi besliyorsunuz.Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Kazanmak değilde bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldıHala kazanma derdindesiniz ama hatayı devam ettirmek çabalıyorsunuz.
Gururunuz yerlerde gibi hissediyorsunuz şu anda eminim . Çünkü gerçekten öyle . İnternet ilişkilerinden uzak durun bundan sonra. Adam sizi sürekli engellemiş . Hala hata bende mi diyorsunuz !!!! Üniversite okurken bana çıkma teklifi eden bir çocuğu , düşünme aşamasındayken , sınıfa gelince bana günaydın demedi diye reddetmiştim . Azıcık başınız dik olsun . Özür de dilemeyin .Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Çok haklısınızPandemide canı sıkılmış internetten eğlence arıyor. Gidip gidip gelen adama ne dersi vereceksiniz Allah aşkına? Adamın çok umrunda olsaydınız engellemez ilgi gösterirdi zaten. Daha canlı kanlı görmediğiniz adama ilgi besliyorsunuz.
Ne dersi verebilirsiniz, sizin yaptığınız karşı tarafta ne kadar önemli olabilir?Kazanmak değilde bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı
Gururunuz yerlerde gibi hissediyorsunuz şu anda eminim . Çünkü gerçekten öyle . İnternet ilişkilerinden uzak durun bundan sonra. Adam sizi sürekli engellemiş . Hala hata bende mi diyorsunuz !!!! Üniversite okurken bana çıkma teklifi eden bir çocuğu , düşünme aşamasındayken , sınıfa gelince bana günaydın demedi diye reddetmiştim . Azıcık başınız dik olsun . Özür de dilemeyin rezi
ilkez böyle ergence davrandım kızıyorum kendime çok kızıyorumKaç yaşındasıniz lütfen 18le 23 arası olsun çünkü hiç mantıklı değil yaptığınız şimdiden gururunuzu kıran adamdann çok beklentiniz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?