Konuştuğum kişinin ilgisini kaybettim sizce hata nenim ki ?

Ben sadece kendime kızgınım ben böyle hata yapacak biri değildim

Çok haklısınız

Tekrar mı??? Siz onu hiç kazanmamışsınız,adam keyfi nasıl isterse öyle davranmış size. Ve halen daha böyle birinin peşinden mi koşuyorsunuz ??? Neden ?? Dünyadaki son erkek mi o ???
Yok ders vermek istedim ama değmez dediginiz gibi vazgeçtim zaten sayenizde gözüm açıldı kötü dönemden geçiyordum o boşluğa denk geldi hayatımdan çıkarıp attım ben nasıl böyle birşey yaptım aklım almıyor

Arkadaşım nasıl bir yokluktasın yaaa bu karaktersizden özür diledin

Kızlara yazmak sizi çok alçaltıcı bir tavır olmuş bu kadar güvenmiyorsanız bitirin niye tekrar bağlamak istiyorsunuz ki anlamadım adam kaç kere engellemiş en son yine yalvarmışsınız ne gerek var yüz yüze tanışmadığınız adama bu kadar tavize gereksiz yani şımarmış bir halt olmaz kabullenin

Haklısınız

Hç bi şey yapma sosyal medyadan biriyle tanışma sana yazan herkese yazar senden güzelini bulunca yazmaz bunu göremiyo musunuz gerçekten ciddiye alınacak bi ilişki göremedm ben

Bu ılıskıden hiç bişey olmaz.Baskasıylada tanısıp yazısıodur .O arada sızı engellıodur .Bence daha reel insanlarla olmalısınız

Merhaba.. emin olun sanaldan hayır çıkmaz.. şükredin oturun bence .. ve gerçek hayattan düzgün kişilikli insanları tanıyın..

Ona bir ders vermek istiyorsan tamamen umursamaz olacaksın ve onu görmezden geleceksin baska türlü yaptigin her hareket onun egosunu tatmin etmeye devam edecek söylediğin tip ordan kim denk gelirse sacma sapan takılan bir sırtlan buna ders vermene bile gerek en güzeli hayatından tamamen çıkartıp uzak durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…