- Konu Sahibi Canansever
-
Ben sadece kendime kızgınım ben böyle hata yapacak biri değildimİnternetten tanışan insanlarda var tabi ki ama genelde güvenli değil. Baskalarini takip etmesi sorun olmamali fakat nasil insanlari takip ettigi onemli. Hayatinizda birini istemeniz cok normal ama ciddiye almiyor demek ki sizi o yuzden bosuna uzulmeyin. Cunku ciddiye alan bir insan kaybetmek istemez. Henuz yuz yuze bile gorusmemisken anlam yuklemeyin, bundan sonra da ona gore davranin.
Çok haklısınızAklinda bulunsun bir erkek kiskanildigini anlarsa;Hal,hareket ve tavirlari cok hizli bir bicimde degisir.Sen sen ol bir daha baskasina gorustugun yada yazistigin kisi ile alakali sorular sorma.Madem boyle bir soru soracak olcude ileriye gittin zaten kendi sorunu yanitlamis oldun.BU ADAMA ZATEN GUVENMİYORSUN...
Tekrar mı??? Siz onu hiç kazanmamışsınız,adam keyfi nasıl isterse öyle davranmış size. Ve halen daha böyle birinin peşinden mi koşuyorsunuz ??? Neden ?? Dünyadaki son erkek mi o ???onu tekrar nasıl kazanabilirim
Yok ders vermek istedim ama değmez dediginiz gibi vazgeçtim zaten sayenizde gözüm açıldı kötü dönemden geçiyordum o boşluğa denk geldi hayatımdan çıkarıp attım ben nasıl böyle birşey yaptım aklım almıyorTekrar mı??? Siz onu hiç kazanmamışsınız,adam keyfi nasıl isterse öyle davranmış size. Ve halen daha böyle birinin peşinden mi koşuyorsunuz ??? Neden ?? Dünyadaki son erkek mi o ???
HaklısınızKızlara yazmak sizi çok alçaltıcı bir tavır olmuş bu kadar güvenmiyorsanız bitirin niye tekrar bağlamak istiyorsunuz ki anlamadım adam kaç kere engellemiş en son yine yalvarmışsınız ne gerek var yüz yüze tanışmadığınız adama bu kadar tavize gereksiz yani şımarmış bir halt olmaz kabullenin
Kötü dönemdeydim boşluğa düştüm pişmanım ama neye yararBu nasıl bir yokluk görmediğiniz etmediğiniz kişilere bu kadar anlam yüklüyorsunuz?
Bende bir özür dileme hastalığı var MaalesfArkadaşım nasıl bir yokluktasın yaaa bu karaktersizden özür diledin
Hç bi şey yapma sosyal medyadan biriyle tanışma sana yazan herkese yazar senden güzelini bulunca yazmaz bunu göremiyo musunuz gerçekten ciddiye alınacak bi ilişki göremedm benBu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Bu ılıskıden hiç bişey olmaz.Baskasıylada tanısıp yazısıodur .O arada sızı engellıodur .Bence daha reel insanlarla olmalısınızBu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Merhaba.. emin olun sanaldan hayır çıkmaz.. şükredin oturun bence .. ve gerçek hayattan düzgün kişilikli insanları tanıyın..Bu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Hesap sormadım ki ama haklısınız çok rezil birşey yaptımKizlara yazip hesap sormak nedir ama yaaa
Zaten sildim heryerden en başında yapmam gerekeni yaptım kötü dönemindeydim sağlıklı düşünemedimHç bi şey yapma sosyal medyadan biriyle tanışma sana yazan herkese yazar senden güzelini bulunca yazmaz bunu göremiyo musunuz gerçekten ciddiye alınacak bi ilişki göremedm ben
Aynen çok haklısınızBu ılıskıden hiç bişey olmaz.Baskasıylada tanısıp yazısıodur .O arada sızı engellıodur .Bence daha reel insanlarla olmalısınız
Ona bir ders vermek istiyorsan tamamen umursamaz olacaksın ve onu görmezden geleceksin baska türlü yaptigin her hareket onun egosunu tatmin etmeye devam edecek söylediğin tip ordan kim denk gelirse sacma sapan takılan bir sırtlan buna ders vermene bile gerek en güzeli hayatından tamamen çıkartıp uzak durmakBu kişi ile sosyal medyadan tanıştık pandemiden dolayı yüz yüze gelemedik en başında vok çok olumlu ilerliyordu sürekli yazıp durdururdu hatta geç cevap verince tepki veriyordu vs. Birden bire soğudu bir banane ile engelledi sonra tekrar yazdı yine konuşmaya başladık sürekli ıntadan kızları takip ediyordu bende ilgilenmiyorsan benle yazmayı bırak dedim o sürekli oyie birşey yok dedi ben de bir hata yaparak takip kızlara yazdım aralarında ne var diye tabi öğrendi engel attı 3 hafta sonra engel kaldırdı özür de diledim hatam için onu tekrar nasıl kazanabilirim aslında sadece bir ders vermek istiyorum çünkü gururum kırıldı ama ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?