- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Merhaba 8 yıllık evliyim iyi bi eşim var Allah’a şükür hep onun bana olan iyiliğini anlayışını sakinliğini düşünerek bende ailesine karşı sabırlı olmaya çalışıyorum bazı lafları sineye çekmeye çalışıyorum eşim iyidir ama ailesine de pek toz kondurmaz annesinin gereksiz konuşmalarının o da farkında ama boşver der idare et der ailesiyle aynı il farklı ilçelerdeyiz rutin olarak genelde haftasonları gelme gitme olur bir araya geldiğimizde çar çar konuşur ben sessiz kalırım genelde ama eve geldiğimde konuşmalarını düşündüğümde sinir olurum şöyle ki kendini dört dörtlük sanar kusursuz keza kızı da öyle kendi kızı kvsi ile görüşmez konuşmaz ama hep kızı hakkıdır karşı taraf haksız bize gelince de kendi kızındaki gibi düşünmez ben onlarla görüşeyim konuşayım biryere gidilecekse hep beraber gidilsin ama kızına gelince tam tersi kv yüzü görmesin kızı kendi kızı alır gezer hoşuna gider ben alayım fuzuli görülür gezeyim hoşlarına gitmez Bunlar benim sinirimi bozuyor ama yansıtmıyorum çünkü arkamda kimsem yok onlara karşı gerçek düşüncelerimi yansıtsam kayınpeder karısının arkasında eşimde beni dışlamaz onlara karşı korur ama onlara da hak verir mesela görümce ile aramızda sorun olduğunda kv tabiki kızının dolduruşuna geldi kızının arkasında oldu hatalı ben oldum onlardan nefret ediyorum ama idare etmekten başka da çarem yok kendimi kötü hissediyorum Allahtan yanımda yakınımda değiller ve eşimin iyi oluşu beni teselli ediyor