Konuştuklarını düşündükçe sinirim bozuluyor

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Merhaba 8 yıllık evliyim iyi bi eşim var Allah’a şükür hep onun bana olan iyiliğini anlayışını sakinliğini düşünerek bende ailesine karşı sabırlı olmaya çalışıyorum bazı lafları sineye çekmeye çalışıyorum eşim iyidir ama ailesine de pek toz kondurmaz annesinin gereksiz konuşmalarının o da farkında ama boşver der idare et der ailesiyle aynı il farklı ilçelerdeyiz rutin olarak genelde haftasonları gelme gitme olur bir araya geldiğimizde çar çar konuşur ben sessiz kalırım genelde ama eve geldiğimde konuşmalarını düşündüğümde sinir olurum şöyle ki kendini dört dörtlük sanar kusursuz keza kızı da öyle kendi kızı kvsi ile görüşmez konuşmaz ama hep kızı hakkıdır karşı taraf haksız bize gelince de kendi kızındaki gibi düşünmez ben onlarla görüşeyim konuşayım biryere gidilecekse hep beraber gidilsin ama kızına gelince tam tersi kv yüzü görmesin kızı kendi kızı alır gezer hoşuna gider ben alayım fuzuli görülür gezeyim hoşlarına gitmez Bunlar benim sinirimi bozuyor ama yansıtmıyorum çünkü arkamda kimsem yok onlara karşı gerçek düşüncelerimi yansıtsam kayınpeder karısının arkasında eşimde beni dışlamaz onlara karşı korur ama onlara da hak verir mesela görümce ile aramızda sorun olduğunda kv tabiki kızının dolduruşuna geldi kızının arkasında oldu hatalı ben oldum onlardan nefret ediyorum ama idare etmekten başka da çarem yok kendimi kötü hissediyorum Allahtan yanımda yakınımda değiller ve eşimin iyi oluşu beni teselli ediyor

Niye sessiz kalıyorsunuz ki? Saygı çerçevesini kırmadan düşündüğünüzü söyleyin.

Ama öncelikle her hafta gidip gelmeleri bırakın, ve aldığınızın, gezdiğinizin hesabını kimseye vermeyin, neden KV-KP'in haberi var?

Merhaba 8 yıllık evliyim iyi bi eşim var Allah’a şükür hep onun bana olan iyiliğini anlayışını sakinliğini düşünerek bende ailesine karşı sabırlı olmaya çalışıyorum bazı lafları sineye çekmeye çalışıyorum eşim iyidir ama ailesine de pek toz kondurmaz annesinin gereksiz konuşmalarının o da farkında ama boşver der idare et der ailesiyle aynı il farklı ilçelerdeyiz rutin olarak genelde haftasonları gelme gitme olur bir araya geldiğimizde çar çar konuşur ben sessiz kalırım genelde ama eve geldiğimde konuşmalarını düşündüğümde sinir olurum şöyle ki kendini dört dörtlük sanar kusursuz keza kızı da öyle kendi kızı kvsi ile görüşmez konuşmaz ama hep kızı hakkıdır karşı taraf haksız bize gelince de kendi kızındaki gibi düşünmez ben onlarla görüşeyim konuşayım biryere gidilecekse hep beraber gidilsin ama kızına gelince tam tersi kv yüzü görmesin kızı kendi kızı alır gezer hoşuna gider ben alayım fuzuli görülür gezeyim hoşlarına gitmez Bunlar benim sinirimi bozuyor ama yansıtmıyorum çünkü arkamda kimsem yok onlara karşı gerçek düşüncelerimi yansıtsam kayınpeder karısının arkasında eşimde beni dışlamaz onlara karşı korur ama onlara da hak verir mesela görümce ile aramızda sorun olduğunda kv tabiki kızının dolduruşuna geldi kızının arkasında oldu hatalı ben oldum onlardan nefret ediyorum ama idare etmekten başka da çarem yok kendimi kötü hissediyorum Allahtan yanımda yakınımda değiller ve eşimin iyi oluşu beni teselli ediyor
çok tanıdık geldi . bakiym ::olamaz: aynı ben:oops: nasıl baslarsan oyle gıdıyo ama degıstırmek ıcın hala sansın var. ben fıkrımı pat dıye soyledıgımden az gorgusuz yada saygısz olarak algılandım sonradan şakayla karısık gule katıla soyledım yavaas yavasss alısılıyo. sımdı bırden hal hareket degıstırsen dunyanın en kotu gelını olur cıkarsın. soyle bı etrafına baksan bunu her ıkı gelınden bırı emınım kı yasıyo. kanunmuscasına. kabullenmek dıye bseye karsıyım.cok yavas yavas degıstırceksın hamılesın dıye x2 gelıo zaten bıde hersey:KK24:

Anlattıklarınızı okuyunca aklıma bir fıkra geldi 😁

Çok eski arkadaş olan iki teyzemiz yıllar sonra yolda karşılaşmışlar.
Hal hatır sormuşlar. Sıra çocuklarına gelmiş.
─ Senin oğlan nasıl, evlendi mi? diye sormuş biri.
─ Evlendi, demiş öteki. Evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.
Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…
─ Vah vah, demiş arkadaşı, Peki kızın nasıl, o da evlendi mi?…
─ O da evlendi, demiş arkadaşı. Ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor.
İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çooookkkk...

Back
X