- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Benim de şuan konuşurken en zorlandigm arkadaşın evine yemek davetm var nasıl yapacağım bilemiyorum çok korkuyorum göz teması kuramam rezil olurum diye7
Dusundugumde su sonuc cikiyor ortaya .aslinda konusmak zorunda oldugum icin konusuyorum.konusacak bisey yok laf olsun diye konusuyorum mecburen.
Bayanmi erkekmiBenim de şuan konuşurken en zorlandigm arkadaşın evine yemek davetm var nasıl yapacağım bilemiyorum çok korkuyorum göz teması kuramam rezil olurum diye
Bayan di. Ama hamd olsun iyi gecti korktuğum gibi olmadiBayanmi erkekmi
Cnm terapi aldinmi düzelme var mı durumunda. Bende aynı sorun devam hatta daha fazlaBu aksam gezmeye gitcez ve ben yine sacmalamak istemiyorum.artik kadinlarlads konusurken oluyo.nefret ediyorum bu durumdan.biyere gitmek istemiyorum.dua ediyorum hep.psikolog bulamadim hala.kesin terapi alicam.bunun icin pratik oneriler oldugunu duymustum insanlarin aslinda gozlerine degil iki kasinin ortasina bakmak gerekmiz gibi.yada omuzlarina.karsindaki gozune baktigini sanirmis
Evet terapi aldim bir seansta duzeldim.yillardir cektigime degmemis.emdr uygulandi.aksama o kisi ben degildim sankiCnm terapi aldinmi düzelme var mı durumunda. Bende aynı sorun devam hatta daha fazla
Şaka yapıyorsun cnm yaa nerden aldin hangi şehir çok sevindim. Bana da önerir misin dr uEvet terapi aldim bir seansta duzeldim.yillardir cektigime degmemis.emdr uygulandi.aksama o kisi ben degildim sanki
Sosyal anksiyete de var mıydı sizde ona da faydası oldu mu acabaSehrin ne oldugu veya doktorun kim oldugu onemli degil bence (yani tabiki iyi bir doktor olmali).sen emdr yi internetten once arastir ve emdr dernegine uye olan yani bunun egitimini almis bir terapiste git .hangi sehirdesin bilmiyorum
benimki takinti hastaligiymis .yani bu durum takintiymis.o uygulamadan sonra aksam cok onemli bir davete gittim ve kendime inanamadim hala inanamiyorum.bir cok konuda emdr uyguladi bana yani sosyal anksiyetem yok ama olsaydi onun icinde uygulanirdi.her turlu rahatsizlikta uygulanan bir yontemmis zaten.ilk seansta sadece seni dinliyor ve test veriyor ikinci seansta uyguladi emdr yi.memmun kaldim cektigime degmezmis yillarca kucuk dustum.tedavim baska konular uzerinden devam ediyorSosyal anksiyete de var mıydı sizde ona da faydası oldu mu acaba
Amin vakit kaybetme benceNe güzel maşallah böyle olumlu sonuçlar gördükçe umutlanıyorum. İnşallah düzelmek bana da nasip olur
Nereye gittiniz terapi olarak?Evet terapi aldim bir seansta duzeldim.yillardir cektigime degmemis.emdr uygulandi.aksama o kisi ben degildim sanki
ben ankarada yaşıyorum.Istanbul da degilim ben .arastimaniz lazim doktor ucretleri degisiyor cunku
Sorununuzu yendiniz mi ne durumda siniziş arkadaşlarımla,komşularla,tanımadığım biri bişey sorduğunda yüzlerine bakmadan konuşmaya çalışıyorum,bu sefer de adım ukalaya kendini beğenmişe çıkıyor.Erkek kadın fark etmiyor hep böyleyim...Nasıl atlatılır bilmiiyorum...
Cnm sosyal fobi devam ediyor geçtiğini sanmıştim. Goz temasi sorunum daha da şiddetlendi sende durum ne inşallah sen düzelmisindirGeçmiş olsun, sosyofobiyi nasıl atlattığını sorabilir miyim? Bende de aynı sorun var
Cnm sende durumlar nasıl geçti mi sorunun.Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yaşayanlar ne türlü bir işkence olduğunu bilirler. Bu durumdan ötürü kişilerin anlattıklarına da konsantre olamıyor insan o sırada tek derdi "bakmak" veya "bakmamak" olduğu için. Benim de yardıma çok ihtiyacım var.
Sorununuzu yendiniz mi ne durumda siniz[/QUOT
Bi ara rahatladım artık eskisi gibi değilim diyordum ama eskisinden daha şiddeetli nüksetti.Yine bakamıyorum kimseye bakarken de çok huzursuz oluyorum ve karşıya hissettirdiğimin farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?