• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşurken yüzüme bakmıyor.

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
platonik olarak aşık odluğum bir erkek arkadaşım var. biraz hissetirmeye çalışıyorum bunu ..ben sessiz ve içedönük biriyim pek sohbet edemiyoruz 3 gün beraber çalışmamza rağmen . o biraz suskun bende asosyal..bazen bütün gün full sustuğumuz oldu ama son zamanalrda biraz konuşmaya başladık .

konuşurken benim yüzüme bakmıyor kafası eğik oluyor genelde. ama dikkak ettim ben hariç herkesle konuşurken yüzlerine bakıyor :( beni kaale mi almıyor anlamadın. ne yapayım şu durumda : ( ..

Son düzenleme:
canım çoğu insan sevdiği hoşlandığı kişinin karşısında daha çekingen olabiliyor mesela bende sevgilime karşı başta öyleydim yüzüne bile bakamazdım diğer insanlarla gayet rahat konuşan ben onun yanına gelince dut yemiş bülbüle dönüyodum:1: yani demek istediğim o hareketi seni kaale almadığından değil aksine sana karşı olan ilgisinden kaynaklanıyor:ssz:

biz bunu bılemeyız ama..

konuşurken bakmasını siz sağlayın.. mesela "birşey mı oldu?", " aa bu ne" gıbı şaşkınlık ıfadelerını dozunda kullanın..utanıyorsa boyle alışır..

ama yok kaale almıyorsa 3 gunluk arkadaş dersınız..ıhtımalı anlayınca soğursunuz zaten..

canım senin tavrında cok önemli yane duruşun sertmi boyle olunca yaklaşamıyorlar ilk adımı hep senden bekliyorlar ama korkma sonra öyle bir acılıyorlarki durduramıyorsun :) kendin diyorsun bende konuşkan değilim diye bir iki kere sen adım at gidebildigin yere kadar git ve gerisini ona bırak tabiki bu insanı gercekten istiyorsan
bide kale almadığın insanla rahat konusursun önemlı degıldır ne düsündügü seni önemsediği icinde dikkat ediyor ve cekiniyor olabilir bilmem anlatabildimmi :) eyer gercekten istiyorsan alırsın unutma bol şanslar canım :)

Başlığı görünce işte benim konum dedim. :) Benim hoşlandığım kişi de bana bakmıyor pek. Aslında o benden hoşlanıyormuş. 3-4 ay önce öğrendim. Bir arkadaşımın arkadaşı kendisi. Aynı dershanedeyiz. Zamanla ben de ona aşık oldum. :77: Benimle konuşurken hiç bakmıyor kafası önde yere bakıyor. Ama herkesin konuştuğu bir ortamda en ufak bir şey söylesem beni dinlediğini görüyorum. Ona ilgim olduğunu hissettirsem nasıl olur? Ne yapmalıyım? Artık gelsin açılsın bana.

gözleri sürekli gözlerindeyse sana olan merakındandır, gözlerini senden kaçırıyorrsa o gözlerde sana ait birşeyler vardır..bende hoşlandığım insanların yüzüne bakamam utanırım..şayet seninki de böyleyse gayet normaldir..ama şu da var..konuşurken yüz ifadesi nasıl..ciddi bir hali mi var yoksa sevimli, biraz da çekingen mi..bunlara dikkat ett!!!

gözleri sürekli gözlerindeyse sana olan merakındandır, gözlerini senden kaçırıyorrsa o gözlerde sana ait birşeyler vardır..bende hoşlandığım insanların yüzüne bakamam utanırım..şayet seninki de böyleyse gayet normaldir..ama şu da var..konuşurken yüz ifadesi nasıl..ciddi bir hali mi var yoksa sevimli, biraz da çekingen mi..bunlara dikkat ett!!!

Ben dikkat ettim. Bir keresinde arkadaşım hemen arkasından da o yanıma geldi. Zaten arkadaşım nereye gitse o da yanında. Arkadaşıma sakız uzattım aldı. O gelince ona da uzattım yok ben almayayım dedi. Ben geri çekip üstelemeyince neyse alayım dedi. :9: Bunu söylerken çok yakınımdaydı yere bakıyordu ve çok çekingendi. Arkadaşım ona bakınca hafif gülümsedi ama yine yere bakıyordu. :16:

şöyle bir şey var bir de...erkekleri atıp atıp tutacan..atıp atıp tutacan...sonra tutma yere çakılsın..işte o zaman bak gör nasıl biliyor kıymetini..en son görüştüğümkişiye öyle davrandım ki..onsuz yapamam zannetti..hareketleri bana karşı çok rahattı ..sandı ki en hep ordayım onun için ölüp bitiyom...en son bir tartışma gibi birşey geçti aramızda..hiç sallamadım..sen bilirsin dedim..şok oldu..üstelerim sandı ama yanıldı..aramadım sormadım..çünkü ne olduğunu anlamıştım..pişmanlıktan kudurdu.. ama geç kaldı..

Back
X