konut kredisi yapılandırma acil bilgi lazım

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
kızlar benim konut kredim 60 ay vadeli .Taksitler bana ağır gelmeye başladı .Vakıfbank vade uzatma gibi bir uygulamamız yok diyor .Maaşımı da ordan almama rağmen bu davranış hoşuma gitmedi .aranızda bankacılar var ise yanıtlayabilir mi ?Faizler düşmeden yapılandırma şansımız yok mu?

Faiz oranları bi hafta içinde açıklanacak ama
evet maalesef doğru söylüyorlar
konut kredileri ihtiyaç kredileri gibi değil maalesef

Faiz oranları bi hafta içinde açıklanacak
evet maalesef doğru söylüyorlar
faizler düşecek mi ?
ben 2002 yılında bankacılığı bıraktım
finansal konulara uzağım artık ve son kez şunu sorayım
Diyelim ki faizler düştü.60 ayı 120 aya yapılandırabilirmiyiz o zaman yok illa 60 ile başladınız 60 ile devam edecek mi derler ?

biz birkaç ay önce yapılandırdık... 60 ay yine ama taksitler azaldı.. önceden 1500 ödüyorduk yapılandırdıktan sonra 1300 ödüyoruz.. bildiğim kadarıyla vadeyi uzatmıyorlar.. sadece taksit tutarı azalıyor..

200 TL birden fark eder mi .Harikaymış .

size de actıon lazım belli ki . Bir cevap veren yok yahu

biz çok yüksekken çekmiştik.. belkide o yüzden düştü bilemiyorum..yapılandırırken 8 bin lira peşin ödedik.. 30 bin lira gibi bi meblağ düştü krediden..
bu yapılandırmayı hangi ay yaptınız rica etsem net bir bilgi verebilir misiniz .ona göre bankaya başvuru yapayım

Bankacı değilim ama bankalarla iş yaptım mesleğim gereği.
Yapılandırma yapmıyoruz diye birşey tuhaf geldi bana açıkcası ki zaten faiz indirimi oldugu için yapmak istiyor dahi olsanız 3-5 birşey muhakkak kesiyor bankalar o indirimden. Dahası siz vade uzatmak istiyorsanız bu bankanın gayette işine gelen bir durum.
Imzaladiğıniz sözlesmeye bakmayı talep edin bankadan, böyle bir ibare varmı yokmu bir görün, oradan hareketle duzenlettirebilirsiniz belki

Benim kredi kuveytürkten yapılandırma yapmıyor ya sinir oluyorum. Bende ödemeyi yüksek tutup taksidi düşürmek istiyorum biraz zorlanacağım ama bitsin bir an önce diye napayım yapmıyor işte.

Yeniden yapılandırma oluyor ki Vakıfbank'da neden böyle bir şey denmiş anlamadım.

Faiz oranları ne alemde hakkaten?
Ben de ziraatten aldığım konut kredisini yapılandırmak istiyorum hazır tatildeyken...

Katılım bankalarında olmuyor yapılandırma ama sizede olmuyor dediklerine göre sözleşmenizde bir sıkıntı olabilir mi?

QUOTE="ellanazz, post: 39122633, member: 531265"]Bankacı değilim ama bankalarla iş yaptım mesleğim gereği.
Yapılandırma yapmıyoruz diye birşey tuhaf geldi bana açıkcası ki zaten faiz indirimi oldugu için yapmak istiyor dahi olsanız 3-5 birşey muhakkak kesiyor bankalar o indirimden. Dahası siz vade uzatmak istiyorsanız bu bankanın gayette işine gelen bir durum.
Imzaladiğıniz sözlesmeye bakmayı talep edin bankadan, böyle bir ibare varmı yokmu bir görün, oradan hareketle duzenlettirebilirsiniz belki[/QUOTE]

çok mantıklı .Teşekkür ederim ,

merhabalar.. Konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Ama ben bir şey merak ettim, bunu size sormak istiyorum..
Konut kredilerin de araştırdığım kadarı ile sabit faiz birde değişken faiz varmış.. Bu nasıl oluyor? Hangisi avantajlı? Misal faizler yükseldiği zaman, bu kredi miktarını etkiler mi? Yani ödediği kredi tutarını yükseltir mi? Teşekkürler..

Benim kredi kuveytürkten yapılandırma yapmıyor ya sinir oluyorum. Bende ödemeyi yüksek tutup taksidi düşürmek istiyorum biraz zorlanacağım ama bitsin bir an önce diye napayım yapmıyor işte.
onlar da bir hoşmuş.

Evet Canim bende kredi çekeceğim ama bilerek bekliyorum kredilerde faiz oranları hala açıklanmadı ama düşecek. .
120 aya yapılandırır ama fark olur yani..
çok daha fazla bi meblağ ödersiniz

bu yapılandırmayı hangi ay yaptınız rica etsem net bir bilgi verebilir misiniz .ona göre bankaya başvuru yapayım

ekim-kasım gibiydi.. ama tam tarihi hatırlamıyoruz.. eşim yapılandırmazsanız maaşımı taşırım demişti onlarda mecbur yapılandırdı... şöyle bişey var ki.. ne kadar sözleşme yaparsa yapsınlar keyfi hareket ediyorlar.. yapılandırıken eşime yüksek faiz oranı söylediler eşim başka bankayla görüşüşüp maaşını ve krediyi taşımak isteyince hemen pes edip düşürdüler faiz oranını..

Bizim şuan 120 ay 15 bin verip yapılandırmak istedik. 48 ay istedik önce onay verip sonra reddetmişler. 60 ay olsun o zaman dedik cevap bekliyoruz. 72 ay olur demişler bizde istemedik yani.. aylık 2000 tl ödeme yapabiliriz ama konut kredisi olunca adamların işine gelmiyo kısa sürede bitirmemiz çünkü deli faiz işleniyor. O yüzden ben şaşırdım nasıl 60 aydan fazlasını kabul etmediler işlerine gelirdi oysa ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…