- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
faizler düşecek mi ?Faiz oranları bi hafta içinde açıklanacak
evet maalesef doğru söylüyorlar
200 TL birden fark eder mi .Harikaymış .biz birkaç ay önce yapılandırdık... 60 ay yine ama taksitler azaldı.. önceden 1500 ödüyorduk yapılandırdıktan sonra 1300 ödüyoruz.. bildiğim kadarıyla vadeyi uzatmıyorlar.. sadece taksit tutarı azalıyor..
200 TL birden fark eder mi .Harikaymış .
bu yapılandırmayı hangi ay yaptınız rica etsem net bir bilgi verebilir misiniz .ona göre bankaya başvuru yapayımbiz çok yüksekken çekmiştik.. belkide o yüzden düştü bilemiyorum..yapılandırırken 8 bin lira peşin ödedik.. 30 bin lira gibi bi meblağ düştü krediden..
onlar da bir hoşmuş.Benim kredi kuveytürkten yapılandırma yapmıyor ya sinir oluyorum. Bende ödemeyi yüksek tutup taksidi düşürmek istiyorum biraz zorlanacağım ama bitsin bir an önce diye napayım yapmıyor işte.
Evet Canim bende kredi çekeceğim ama bilerek bekliyorum kredilerde faiz oranları hala açıklanmadı ama düşecek. .faizler düşecek mi ?
ben 2002 yılında bankacılığı bıraktım
finansal konulara uzağım artık ve son kez şunu sorayım
Diyelim ki faizler düştü.60 ayı 120 aya yapılandırabilirmiyiz o zaman yok illa 60 ile başladınız 60 ile devam edecek mi derler ?
hadi inşallah .Evet Canim bende kredi çekeceğim ama bilerek bekliyorum kredilerde faiz oranları hala açıklanmadı ama düşecek. .
120 aya yapılandırır ama fark olur yani..
çok daha fazla bi meblağ ödersiniz
bu yapılandırmayı hangi ay yaptınız rica etsem net bir bilgi verebilir misiniz .ona göre bankaya başvuru yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?