- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Faiz oranları ne alemde hakkaten?
Ben de ziraatten aldığım konut kredisini yapılandırmak istiyorum hazır tatildeyken...
Yakın zamanda 0,86'dan aldık.Faiz oranları ne alemde hakkaten?
Ben de ziraatten aldığım konut kredisini yapılandırmak istiyorum hazır tatildeyken...
Kredinizi yeniden yapılandırabilir hatta başka bir bankaya bile taşıyabilirsiniz. Yalnız bu konuda ısrarcı ve gerekiyorsa tartışma yaratabilecek durumda olmanız gerekebilir; her banka çalışanı konuya aynı özen ve hassasiyetle yaklaşmıyor ne yazık ki... http://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/ adresinden bazı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bir not daha; yeniden yapılandırma konusunda sanıyorum 2 gibi bir sınır var; yani 2 kereden fazla yeniden yapılandırma olmuyor gibi... Ama bendeki bu bilgi eski; bankanıza danışmanızda fayda var.
Biz 0.96dan almıştık biraz daha bekleyeyim o zaman. Yılda bir yapılandırma hakkı diyen olmuş...Yakın zamanda 0,86'dan aldık.
Daha da düşebilir bu ara.
yılda 2 hakkınız var yanı altı ayda 1Biz 0.96dan almıştık biraz daha bekleyeyim o zaman. Yılda bir yapılandırma hakkı diyen olmuş...
yapmadım taksit tutarım 1424 TL ,yapılandırma yaparsam 200 TL farkedecekmiş .Yapmam yakındırabla ne kadardan yapılandırdın benim bankam indirim olmadı diyor bekle diyor
refinansman oranlarında bir değişiklik yokmuş işteyapmadım taksit tutarım 1424 TL ,yapılandırma yaparsam 200 TL farkedecekmiş .Yapmam yakındır
0,98 faiz oranı ile kullanmıştım geçen yıl haziran ayındarefinansman oranlarında bir değişiklik yokmuş işte
siz kaçtan almıştınız krediyi
aynen bende 0,99 dan almıştım yine hazıranda0,98 faiz oranı ile kullanmıştım geçen yıl haziran ayında
konunuzu görmedim demekki yoksa kesin ilgimi çekerdiaynen bende 0,99 dan almıştım yine hazıranda
ama benım bankam refinansman daha ınmedı dıyor yapılandıramayız dıyor.
siz yapılandırınca faız ne olacak pekı konuştunuz mu
ne zaman yaparsanız bana haber verır mısınız
ben konu açtım ama kimsenin bir bilgisi yok
en uygununu bilmiyorumŞuan en uygunu Garanti mi kızlar? Maaşım Akbanka yatıyor ama o uçuk sanırımEv bulduk faizler yüzünden vazgeçtik
200 lira aşağı iniyor değil mi abla. ben şu kadını bir arayıp fırçalamak farz oldu artık.konunuzu görmedim demekki yoksa kesin ilgimi çekerdi
ben Vakıfbanktan kullanmıştım valla bu sabah hesaplattım 200 TL farkediyor dedi bankacı bayan .Faiz oranını sormadım .Düşmüş olmalı ki hesapladı istersem yarın yapılandıracak
evet200 lira aşağı iniyor değil mi abla. ben şu kadını bir arayıp fırçalamak farz oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?