- 29 Haziran 2018
- 222
- 209
- 33
- 39
- Konu Sahibi Okyanusmavisiyim
-
doğru söylemiş şu an yüksek alınmaz kredi ama düşecek emin olun biz de onu bekliyoruzMerhaba arkadaşlar.. Elimizde biraz para var, biraz da kredi çekmeyi düşünüyoruz. Eşimin banka bölge sorumlusu bir tanıdığı var. "Şimdi krediler yüksek Ocak ayına kadar düşebilir şimdi almayın" demiş. Gelirimiz çok iyi değil, o yüzden doğru karar vermek istiyoruz.Bu konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
O zaman kredi faizi düşer düşmez ev fiyatları artmaz değil mi?Evet tekrar yükseldi,tam düşmeye başladığı zaman ev fiyatları artmadan daha almak lazım
Sizce ne zaman düşer bir bilginiz var mı?doğru söylemiş şu an yüksek alınmaz kredi ama düşecek emin olun biz de onu bekliyoruz
bazı fırsatçılar arttırıyor ama satabiliyorlar mı asıl mesele bu.insanlarda para kalmadı esnaf da özellikle e geriye memurlar ve sabit gelirliler kaldı ev de çok piyasada artıramazlar o yüzdenO zaman kredi faizi düşer düşmez ev fiyatları artmaz değil mi?
Fiyatlar artsa bile çok yüksek bir artış olmuyormuş. İnşallah artmaz tabi. :)Faizler düşünce de fiyatlar artıyor ya ben bu olayı tam çözemiyorum yani ama genelde faizler yüksekken almayın derler
pandemi de iyileşme olmazsa düşecek diyor eşim .sıcak para lazım olacak çünkü para bitti kasalar boşşş ülkedeeeSizce ne zaman düşer bir bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim canımbazı fırsatçılar arttırıyor ama satabiliyorlar mı asıl mesele bu.insanlarda para kalmadı esnaf da özellikle e geriye memurlar ve sabit gelirliler kaldı ev de çok piyasada artıramazlar o yüzden
Artıyor işte..ben geçen sene faizler düştüğü an hemen o dk ev arayışına girdim 1 hafta içinde halihazırda ilanda olan bir evi aldım yani yükseltmeye fırsatları olmadan aldım yoksa hemen yükseliyor şaka gibi ama fırsatçılık yapılıyorO zaman kredi faizi düşer düşmez ev fiyatları artmaz değil mi?
Baya da yüksek artış oluyor. Hatta bence şu an artmış fiyatlar da inmiş değil. Kişi beklemek en mantıklısı. Mesela araba fiyatlarını da vergi artırımı gelince bir anda arttırdılar. Yani vergi olsun kredi olsun değişir değişmez insanlar da fiyatları güncelliyor. Herkes tatlı su kurnazı olmuş. Ama onlara da bir şey diyemiyoruz. Büyük ihtimalle evini satıp yenisini alacak ya da arabasını satıp yenisini alacak..o da aldığı şeye fazla para verecek yani. Bir kısır döngü bu. Allah sonumuzu hayretsinFiyatlar artsa bile çok yüksek bir artış olmuyormuş. İnşallah artmaz tabi. :)
Çok teşekkür ederim canmArtıyor işte..ben geçen sene faizler düştüğü an hemen o dk ev arayışına girdim 1 hafta içinde halihazırda ilanda olan bir evi aldım yani yükseltmeye fırsatları olmadan aldım yoksa hemen yükseliyor şaka gibi ama fırsatçılık yapılıyor
İnşallah doğru zamanda hareket edip hayırlısıyla evimizi alırız. Kışın daha uygun olur ev almak için değil mi?Baya da yüksek artış oluyor. Hatta bence şu an artmış fiyatlar da inmiş değil. Kişi beklemek en mantıklısı. Mesela araba fiyatlarını da vergi artırımı gelince bir anda arttırdılar. Yani vergi olsun kredi olsun değişir değişmez insanlar da fiyatları güncelliyor. Herkes tatlı su kurnazı olmuş. Ama onlara da bir şey diyemiyoruz. Büyük ihtimalle evini satıp yenisini alacak ya da arabasını satıp yenisini alacak..o da aldığı şeye fazla para verecek yani. Bir kısır döngü bu. Allah sonumuzu hayretsin
Çok teşekkür ederim. Aynen bekleyelim inşallah o arada biraz birikim olur..Valla şu kredi düştüğünde alacaktık 200 binlik ev oldu 270 280 bin gerçekten fırsatçı çok. Ben yerinizde olsam düşmesini beklerdim şu an yüksek çünkü. O arada birikime devam edersiniz hem de.
Bana öyle geliyor. Paraya ihtiyacı olup evini normal fiyatından satanlar da olabilir. Takip etmek lazım.İnşallah doğru zamanda hareket edip hayırlısıyla evimizi alırız. Kışın daha uygun olur ev almak için değil mi?
Peki ev bakarken ne gibi özelliklere dikkat ediyorsunuz?Bize de fikir olması açısından soruyorum. Kimi ara kat iyi, kimi üst kat diyor. Cephesi güney batı olmalı galiba.pandemi de iyileşme olmazsa düşecek diyor eşim .sıcak para lazım olacak çünkü para bitti kasalar boşşş ülkedeee
Anladım canm çok teşekkür ederim..Bana öyle geliyor. Paraya ihtiyacı olup evini normal fiyatından satanlar da olabilir. Takip etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?