bu sitede gözlemlediğim birşey var deminde oldu aynısı .. bir konuya yorum yapılıyor . genelde herkes aynısını yapıyor . sen farklı bir bakış açısı getirince vay efendim nasıl yaparsın yerden yere vuruluyorsun .bedduualar ,ahlakına namusuna dokuncak imalar ... ama sen birşey deyince suçlu oluyorsun .. hayır çocuk da değiliz yani . neyi paylaşamıyoruz . nedir bu tahamülsüzlük ...kanlı bıcaklı düşman mıyız ki beduualar dönüyor gizli kapaklı ... ben anlamadım gitti .. bazı şeylerin çok büyütüldğünü düşünüyorum bu sitede ...
nasıl kı sız ozgurce farklı fıkrınızı beyan ettıysenız bende orda ozgurce sızden farklı olan fıkrımı beyan ettım beddua olarak benı kastettıysenız omru hayatımda beddua etmem etmedımde cok korkarım bana beddua ettıgıme daır tek kelıme gosterın derhal ozur dıleyecgım ..muhtemelen yasca benden kucuksunuz ben 33 yasındayım 3 evladım var sızı sadece uyarmak bır tecrubemı aktarmaz ıstedım yıne sozumdeyım erkege guven olmaz erkegın sevgısıne asla guven olmaz evlenmeden asla kendılerını bellı etmezler ben sıze hakaret etmedım kotu bırsey demedım yanıldıgınızı soyledım buna mı bozuldunuzbu sitede gözlemlediğim birşey var deminde oldu aynısı .. bir konuya yorum yapılıyor . genelde herkes aynısını yapıyor . sen farklı bir bakış açısı getirince vay efendim nasıl yaparsın yerden yere vuruluyorsun .bedduualar ,ahlakına namusuna dokuncak imalar ... ama sen birşey deyince suçlu oluyorsun .. hayır çocuk da değiliz yani . neyi paylaşamıyoruz . nedir bu tahamülsüzlük ...kanlı bıcaklı düşman mıyız ki beduualar dönüyor gizli kapaklı ... ben anlamadım gitti .. bazı şeylerin çok büyütüldğünü düşünüyorum bu sitede ...
nasıl kı sız ozgurce farklı fıkrınızı beyan ettıysenız bende orda ozgurce sızden farklı olan fıkrımı beyan ettım beddua olarak benı kastettıysenız omru hayatımda beddua etmem etmedımde cok korkarım bana beddua ettıgıme daır tek kelıme gosterın derhal ozur dıleyecgım ..muhtemelen yasca benden kucuksunuz ben 33 yasındayım 3 evladım var sızı sadece uyarmak bır tecrubemı aktarmaz ıstedım yıne sozumdeyım erkege guven olmaz erkegın sevgısıne asla guven olmaz evlenmeden asla kendılerını bellı etmezler ben sıze hakaret etmedım kotu bırsey demedım yanıldıgınızı soyledım buna mı bozuldunuz
nede olsa hem yas olarak hem hayat tecrubesı olarak sızden buyugum mısal yasca benden buyuk bıle olsanız bekar oldugunuz ıcın yıne benım gıbı tecrubelı olmanız ımkansız ılk mesajımı donup okursanız goreceksınız ben sıze kotu bırsey yazmadım yazmam da mızacıma aykırı ama sızde o tepkı gosterdıgınız ınsanlar gıbı davranıyor ve karsı fıkre tahammul edemıyorsunuz
Bende cozemdim daha
Dusunme ozgurlugu buraya daha ugramamis hemen bannnnnn
bence tanımadıgın ınsanlarla sen dıye konusma olmaz mı hem tecrubesız hem saygısızsın bundan boyle sayfalarca yazsan benden tek satır cevap alamayacaksınben sana birşey yazmadım .. lütfen burdanda polemeğie girme benle . senin ne dediğin belli ... senin evliliğin beni hiç ilgilendirmiyor . erkeklere güvenilmez mottosunu tuturmuşsun ... güvenmediğim erkekten ayrılırım zaten sıkıntı yok . benden büyük olabilirsin yaşça ama bu seni benden tecrübeli yapmaz . evlilikle tecrübe olmaz çünkü . insanları tanımak için evlenmekte
gerekmez ..
bence tanımadıgın ınsanlarla sen dıye konusma olmaz mı hem tecrubesız hem saygısızsın bundan boyle sayfalarca yazsan benden tek satır cevap alamayacaksın
EDEPLI EDEBINDEN SUSAR EDEPSIZ ONU BEN SUSTURDUM SANAR:)
sanırım ''olabilir '' kelimesi hayatımıza hala etki etmemiş.
ya da biz hayatımıza alamıyoruz.
ben de karşılaştım.
başkasının fikri olabilir demekten ziyade hemen bir susturma çabası.
bir de insanlar burada başkasına söylemediği şeyleri biriktirip geliyor galiba burada da patlama oluyor.
ama sana tavsiyem sakın başkası ne der diye kendini kasma.
istediğini yaz sanal ortam kafan attı mı kapat başka şey yap.
böyle böyle öğreneceğiz
Bende anlam veremiyorum buna kişilik özelliği deyip geçiyorum karşılıklı cevap verince konu uzuyor ama çözüme ulaşmıyor birde şu var bir tartışma yaşanır ve biter olduğu yerde kalır sanki çok kötü birşey yapmışım gibi tanımadığım insanlar düşman oluyor bana alttarafı senin gibi düşünmemişim suçum bu.Belki yolda karşılaşsak birbirimize yardım ederiz ama kk da düşmanızdır:))
Anormal bir şey değil. Bir çok insan eleştiriye açık olduğunu söyler ama hemen hiç biri bunu uygulayamaz.
Ayrıca bir çok insan cevap almak için konu açtığını söyler ama hemen hepsi duymak istedikleri cevabı almaya odaklıdır. Aksi gelince saldırı pozisyonuna geçerler.
Ben de zaman zaman böyle olabiliyorum mesela, en güzeli açıklamaya çalışarak helak olmak yerine duymamış, okumamış, görmemiş gibi yapmaktır.
ay evet aynen . birde nickini ezberleyip her yerde kıstırmaya çalışanlar var . hani bi kere tartıştık ya tamam artık düşmanız . bir konuda beğenirim fikrini deiğerinde beğenmem . özel hayata girmek neden onuda anlamam . siyaset konuşruken bile sevgili konularıma gelindi burda pes diyorum .
Çünkü kimse kimsenin düşüncesine saygı duymuyor. Herkes kendi doğrusunu diğerine diretiyor. Bende kendi yorumumu yaptım, konu sahibine inanmadım diye hakaret ettiğim iddia edildi editörlüğümü aldılar. Hoş işin o kısmında değilim ama özgürce hiç bir yorum yapılmıyor bu gerçek...
Şimdi bende senin konuna farklı bir bakış açısı getireceğim. Bir kaç yorumuna denk geldim. Farklı bir yorum yapmakla ilgisi yok senin üslup sorunun var, bu yüzden buradaki üyelerle sorun yaşıyorsun.
Öyle birşey yaşamadım çok şükür hatta tam tersi oldu ama böyle şeylere şahit oldum.Birde arkadaşın dediği gibi burası biraz daha rahat bir ortam birbirimizi tanımıyoruz görüşlerimizi, düşüncelerimizi daha açık yazabiliyoruz ondanda kaynaklanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?