konuya farklı yorum yazınca çıkan tartışmalardan bıktımmm ... neden oluyor bu ?

İnsanlar seni neden incelesin belin? Ortak noktada buluşulan bir sorun varsa oturup düşünmek gerekir bence.

Ve evet üslup sorunun var.Ben de sert yorumlarımla bilinirim, ama sadece yorumlarım serttir üslubum değil.

İnsanlar seni neden incelesin belin? Ortak noktada buluşulan bir sorun varsa oturup düşünmek gerekir bence.

Ve evet üslup sorunun var.Ben de sert yorumlarımla bilinirim, ama sadece yorumlarım serttir üslubum değil.

bende anlamadım zaten neden incelendiğimi bende onu soruyorum .. düşündüğümü dürek söylediğim için sert geşmiş olabilir ama kimseye beduua etmedim üstü kapalı kimsenin namusuna laf atmadım mesela .. bunlar hiç görünmüyor . benim ulsubumun sertliği görünüyor bende bunu anlamıyorum işte ..
siz burda kemik bir üye grubu ooluşturşmuşsunuz gözlemdiğim kadarıyle . birinize laf söyleyince hepiniz saldırıya geçiyorsunuz ... editörler tarafsız olmalı kanımca . ben bu sitede tarafsızlık göremiyorum . herkes kendi arkadaşını tutuyor . sürekli aynı üyeler yorum yapıyor buraya zaten bunu gördüm .

Son düzenleme:

Seni incelediğim falan yok, takip ettiğim üyelerden değilsin, tanımam etmem, bir kaç yorumuna denk geldim ve üslup sorunun olduğunu düşünüyorum, neden böyle diye konu açıp sormuşsun bende fikrimi söyledim.

Son düzenleme:

Ben tamamen elmayra kimliğimle yazıyorum. Kemik üye dediğiniz grup eğer birbirlerinin yorumuna katılmaksa haklısınız. Yorumlarını beğendiğim üyeler var.

Benimki sadece bir öneriydi. Sana asla "yazdıkların yanlış, kötü, boş vs" diyemem. Katıldığım yorumların da var. Sadece biraz daha yumuşak yazmalısın.

Belin87 seni ve yorumlarını bilmiyorum sadece buradaki yorumlarını okudum.
Dert yandığın konuyu sen dikkate almıyormussun gibi geldi bana.
Farklı yorumlara atarlanıyorsun resmen.Bu sertlik değil

katılıyorum haklısın bu konuda. ama her insan ne kadar eleştiriye açığım dese de biz insan oğlu için şöyle bir şey vardır. herkes kendi düşünce yapısındaki fikirleri öne sürer ve karşıt görüşleri kendi düşüncesine çekmeye çalışır. ortada bu yüzden karşılıklı bir anlaşmazlık doğar buraya kadar haklısın. fakat ben ocaktan beridir bu sitedeyim bir kişinin beddua ettiğine şahit olmadım . beddua anlayışın ne konumda bilemiyorum onun için . kimse yerden yere vurmaz sen onun karşıt görüşüne laf atarsın yada o atar bu da böyle devam eder. ki nitekim bunu sende yapıyorsun aşağıdaki aldığım yorumlarda bu mevcut.

bu kısma gelince o gün seninle münakaşaya girenlerden biri de bendim. ban konusunda haksızlık olduğunu düşünüyorsan ben sana söyleyeyim o gün sen, ben ve diğerleri hepimiz ban yedik. benim ilk cezamdı 1 gün sonrasında açıldı üyeliğim fakat haksız ban gibi bir olay yok yada sadece senin ban yeme durumun gibi bişey o gün hepimiz ban yedik seninle birlikte.

Şimdi bende senin konuna farklı bir bakış açısı getireceğim. Bir kaç yorumuna denk geldim. Farklı bir yorum yapmakla ilgisi yok senin üslup sorunun var, bu yüzden buradaki üyelerle sorun yaşıyorsun.

bu yoruma tamamen katılıyorum . bende uslüp sorunu yaşadığını düşünüyorum işin açığı ben değil bunu birkaç arkadaş daha düşünüyor bu topicin içinde olan. bir çok kişi bak bir kişi değil bir çok kişi seninle ilgili aynı şeyi söylüyorsa kendinde aramalısın bence birazcıkta sorunu yani en azından dene..
kimse kimseyi incelemez pek çok konuya yorum yapıyorsan ( yani şöyle bende elimden geldiğince özellikle BDV'de yorum yaparım ) ve bu yorumlara karşıt görüşlü cevap alıyorsan takip edildiğini düşünüyor olabilirsin. ayrıca üslup ve sertlik çok ayrı şeylerdir. sert olup üslubu çok düzgün kişiler var aramızda. bunlardan biri belki benimdir belki bir başkası yada belki sensindir. kesin benimdir demiyorum çünkü böyle bir şey varsa da yok da karşımdaki söylemelidir bana. kirpi yavrusunu pamuğum diye severmişe döner olay ben söylersem. çünkü her insanın kendini bir nebze kusursuz zanneder. ama şu güne kadar sadece tek bir defa üslubumu bozdum ve o da seninle olan tartışmadaydı bozduğum farkındaydım ama o an için sinirlediğimden olsa gerek hakim olamadım nitekim cezamı aldım geri geldim . ama seninki üslubunda sürekli bir şey var

ve ve ve ve stillexime tamamen katılıyorum . en yukardaki yorumumu tekrar oku görürsün hatırlayamazsan . bak dert yakındığın şeye aslında kendin dikkat etmiyorsun. karşıt görüşleri dikkate almıyorsun

yok eğri oturalım doğru konuşalım . burda bir kemik kitle var . bakın burayada gelmişler . sen mesela birşey dedin hemen sana destek . mesela diyelim senle en tartrışıyoruz hemen sana gelip destek veriyorlar . oysa senin buna ihtiyacın bile yok . o zaman komik oluyor bence . bence yanlış yapılıyor . bu benim fikrim . bir yerde sinir olmuş tutmuş aklında nerde konuşsam mesela kendine doğruda gelse laf sokulmaya çalışılıyor . ben doğru bulmuyorum fikrimi söyledim . isteyen istediği şekilde eleştirebilir yoksa onda problem yok .

ben kimseye yorum yapmıyorum genelde . nasıl atarlanayım . zaten birine yorum yapmıyorum . konuya yorum yapıyorum ortaya atıyorum bir yorum hemen alıntılayıp taaruza geçenler var . sonra onun arkadaşları geliyor konuştuğuna pişman oluyorsun . fazla ciddiye alıyorsunuz bence burayı . sanal alem sonuçta . düşmanlığa gerek olmadığını düşünüyorum .

o siyaset konusunda haksız yere ban yediğimi düşünüyorum . ben ortaya bir laf attım siz hemen çekip yorum yaptınız . sonuçta herkes aynı düşünmek zorunda değil ama orda ben farklı düşündüm diye ban yedim bence . uslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum . sitede genel bir görüş vardı ben hayır deyince tepki çektim . ama sonra zaten herkes benim düşündüğümün doğru olduğunu kabul etmiş kendileride benzer yorumlar yapmaya başladı . takip ettim konuyu ama yorum yazmadım yazmayacağım da .

bilmiyorum seninle tartıştığımı hatırlamıyorum . tartıştığım kimseyi hatırlamıyorum . içimden gelenleri hayatla ilgili tecürebelerimi yazıp çıkıyorum siteden . tartışıp nickini hatırladığım bir kişi bile yok ....

elestiriye tahamul olmayan insanlar cok
özelliklede burada
ve kendi sig hayatlarini ve yobaz düsüncelerini burdakilerede empoze etmeye calisanda cok burada
bunlara cok takilma
hatta üzülmelisin hallerine
cünkü kendileride eminim kendi hallerinden hic memnun degillerdir

sitede kemik bir kitle olduğunu düşünmüyorum şahsen. buradaki editörlerle de çok zaman karşıt görüşte olduğum zamanlar oldu ( sanırım kemik kitle dediğiniz editör ve prolar) beni haklı bulan pro arkadaşlar oldu editörü haklı bulanlar oldu . düşünceyle alakalı. ben şuan düşüncemi elmayraya yakın hissettim ve onu destekledim. bak aslında konu başlığının sorunu burda başlıyor. biz seninle karşıt görüşte oldğumuz elmayra ile aynı görüşte olduğumuz için ortada kemik kitle var dedin . o kemik kitlede olduğu için değil benimle aynı düşünce yapısına sahip olduğu için onun yorumunu beğendim vs.

o gün ben namusuma dil uzatıldı dedin . bir arkadaş katılıyorum sevgili olayına söyledi o ben değildim öncelikle bunu belirteyim . ben senin söylediğin farklı sözlere yorum yaptım . nitekim şu var. eğer ki sen orda banı haksız yere yediğini düşünüyorsan banı atan kişinin seninle karşıt görüşte olduğunu ve bu yüzden banlandığını söylüyorsa ben o kişi ile aynı görüşteydim beni niçin banlasın değil mi? böyle bakmanı tavsiye ederim. yoksa burada kimsenin kimseye hiç bir garezi olduğunu düşünmüyorum . bende o gün senle tartıştım ama yarın öbür gün bir yorum yaparsın o gün konuyla lgili düşüncelerimiz aynı olur sana destek de veririm zaten. birilerinin sana garezi var yada sen takip edildiğin için değil sorun ç

o gün bir çok kişiyle tartıştın sende bende . bende senin dışındakilere düşüncelerimi sarfettim onlarda bana tıpkı sen gibi ama ben sana yaptığım yorumdan ötürü ceza aldım

ben sevgili olayında sen söyledin demedim . ama söyleyenler oldu . siyaset tarırışıyoruz senin sevgilin diye parmak sallıyorlar kaşrımda . ben buna uyuz oluyorum işte . sevgilimden özelimden sanane kardeşim ben senin özeline girince hemen kızıyorsun . kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapmaycaksın işte benim anlatmak istediğim bu ..

gezi parkı konusunda sevgili ile başlayan cümleyi kuran bendim tam olarak ne dediğimi hatırlamıyorum ama namus zeminine indirgeyecek bi niyetim yoktu zira ben kadının namusunu erkek üzerinden tanımlamam o an sinirimi bozdun ve hep bdv'de sevgili yorumlarını okuduğum için ortamı germemen açısından seni bdv'ye davet ettim bunun için özürde dilemicem, şu kendini beğenmişlikten bi sıyrıl önce, vay sen beni incelemişsin vay ben kimseyi hatırlamıyorum ben ben ben bu nedir,vitrin değil burası, katıldığım yorum olur katılmadığım yorum olur kimsenin yancısı değilim

Bana yazdığın için cevap veriyorum ben burayı hiç ciddiye almıyorum açıkcası.Varsa bir arkadaşın derdi biliyorsam yorum yapıyorum bilmiyorsam geçiyorum.Düşmanlık yapmak şöyle dursun kafama bile takmam.

Mesela geçenlerde birinin derdine yorum yaptım farklı bi açıdan.Gayet de saygımı korurum.Bana verdiği cevap sen bana bir daha yorum yapma Ne diyeyim şimdi ben.Tutup cevap mı vereyim hiç işim olmaz.Canımı sıkacak o kadar derdim var ki.

Yani işin özü yazıyorsun ama takmayın sanal ortam vesaire asıl takan sensin;gerçekten ciddiye alıp atarlanıyorsun.Bence boş ver.
SonUçta çeşit çeşit insan var burada.Saygı korunduktan sonra problem yok.Ha saygı korunmuyor mu eyvallah de çık konudan zorla bağlamıyorlarya

Konu dogru ama sizin acmaniz yakisiksiz olmus..

Siz de bu konuda sizi elestirenlere karsi tahammulsuzsunuz gozlemledigim kadariyla.

İnsan bir seyi elestirirken once kendinden baslamali.

Mesela dikkat ettim sizin konuyu acma sebebiniz olan abla ( yasiniz benden baya buyuk oldugu icin boyle betimledim kizmayin lutfen ) size gayet samimi yaklasmis, sizin tepkiniz ise asiri abartili.

Herkes birbiriyle anlasmak zorunda degil ama ona saygi duymak zorunda..

sen miydin değilmiydin hatırlamıyorum . senin fikrini savunmadığım için siyaset konuşurken benim sevgilime getiremezsin olayı . sevgili konusunda konuşmak istesem zzaten açarım başlığımı alırım yorumları konuşuruz . orda konuştuğum farklı birşey vardı . kendin gibi düşünmeyenlere saygı gösterebilirsin mesela . sevgilimden sanane ki . ne alaka yani .. bdvde bir sürü yorumum var . konularıma bakarsan cilt sorunumundan tur saç rengime kadar bir sürü konu açmışım .iki tane erkek arkadaş konusu açtım diye hep bu konuları yazıyorsun demek çok saçma . ben sadece bu bölümde takılmıyorum burda

Bu ara kemik kitle yazmışsınızya merak ettim kim yahu kemik kitle :44:

Derin devlet gibi olmuş

Ama sen baskalarinin fikirlerine laf atip yorum yaparsan,
tabiki tepki alirsin..
kendi fikrini belirtsen kim sana ne diyecekki dese bile,
sana yorum yapmadim deyip gecebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…