ne sanmıştın ki . bu ülkedeki kadınlar kadına şiddeti destekler . kesin birşey yapmışsındır da dövmüştür derler . çünkü çoğu dayak yiyor itiraf edemiyor . burda kocam bana vuruyor diyemezler dimi kimse yoğurdum ekşi diyemiyor . ama burda bu davranışı haklı görerek zaten neler yaşadıklarını anlatmalarına gerek kalmadan anlaşılıyor . normal gelmesinin sebebi kendilerininde bu tarz davranışlara maruz kalmaları . bu piskolojik birşey . şimdi atlarlar ben hayatımda bir fiske yemedim diye . inanmıyorum hiç boş yere yazmasınlar . kocan iyiymiş ellerine sağlık diye tepki veren zihniyet dayağı yiyip oturan zihniyet işte bu çok açık . adam olan adam o davranışa ne yapardı susar sessizğinle seni utandırırdı . erkek arkadaşıma hiç söylenmeyecek şeyler söyledim hakeretler ettim ama bir kere bile cevap vermedi . buda beni ona daha çok bağladı . oda benim gibi davransaydı gözümde değeri olmazdı . bazen sessizlik en büyük cevaptır ve insanı yerin dibine sokar hatanı daha iyi anlarsın . böle kedi-köpek kavgası gbii değil .