Konuyu cogunuz biliyo?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
979
200
103
34
Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.

Nee o kadar karaktersizliğin üstüne birde çocuğu ve eşi mi varmış?
Çocuğun psikolojisiymiş bunlar hep tırı vırı, seni kekliyor farkında mısın arkadaşım uyan artık ya sende.
Resmi nikah bile yok kadınla aralarında.
Ne yapıcan kadını dilenirken fotoğraflayıp herifin yüzüne vursan?
Herif karaktersizin dibi.
Eşi ve çocuğu var ve sen hala bununla buluşuyorsun pesss!

Hahaha yavrum daha neler neler duyacaksın bu adamla ilgili...

Zaten duyulacak da fazla birşey kalmadı. Yakında yaa kızlar sevgilim birini öldürmüş falan diyebilirsin ancak.

Bu sanırım 10. konun falan. Ve bu adam hakkında her seferinde daha beter şeyler öğreniyoruz.

Artık ne diyeyim sana?

Bence evlen, bırak öğretmenliği cami avlusunda sen de o kadınla dilen. Hatta sevgiline söyle inandırıcı olması açısından 1 kolunu 1 bacağını kırsın. Sonuçta seviyor seni ve sen de bundan iyisini bulamayacağına göre katlanacaksın bu duruma...

Son düzenleme:

Eee, sorun ne?

Ben şoktayim hala.bunlar romanlar ayrica.Akrabalari zaen çingene gibi.
Ay rica ediyorum asabımızı bozmayın lütfen ya lütfen.. ne siz ne de karşınızdakine insan bile diyemiyorum o kadınla o evlada üzülürüm bi tek.. senin hakettiğin muameleyi kadıncağız görüyo yazık!!!

Eski konulariniza baktım adamin her hali ayri vukuat konusu
Kacin kurtarin kendinizi yaa yazik gencecik insan kendine bu eziyeti layik gormemeli

daha ne ugrasiyorsunuz anında terk edecektinuz
o çocuğa da çok üzüldüm
sizin geleceğiniz de o kadının bir tık üstü
hala ne pesindesiniz ayrılın

İlişkin zaten kk ya destan oldu ve halen o adamdan ayrılmayıp çocuklu bir adamla birliktesin o kadına acımıyormusun ya da çocuğuna ki bunu o kadına yapan adam ilerde senle evlenince sana yapmiyacağını nerden biliyorsun

Yazık o çocuğa ya kimliği bile yoktur belki
ben olsam polise şikayet ederdim
oradan aile Bakanlığına
siz hala fotoğraf derdindesiniz
bir de Üniversite okuyorsunuz
gerçekten kadinlar artık erkek bağımlılığı konusunda çıldırmış vaziyetteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…