- 17 Şubat 2016
- 979
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Ay rica ediyorum asabımızı bozmayın lütfen ya lütfen.. ne siz ne de karşınızdakine insan bile diyemiyorum o kadınla o evlada üzülürüm bi tek.. senin hakettiğin muameleyi kadıncağız görüyo yazık!!!Ben şoktayim hala.bunlar romanlar ayrica.Akrabalari zaen çingene gibi.
Ben şoktayim hala.bunlar romanlar ayrica.Akrabalari zaen çingene gibi.
daha ne ugrasiyorsunuz anında terk edecektinuz
o çocuğa da çok üzüldüm
sizin geleceğiniz de o kadının bir tık üstü
hala ne pesindesiniz ayrılın
Ohoooo, bu adam icin ne konular acildi burada... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?