• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

eliffdiyebiri eliffdiyebiri sana diyecek laf bulamıyorum cidden sen neyin kafasındasın yahu
Adam senden para istemişti kredi çekmeyince trip atmıştı şimdide imam nikahlı vede çocuklu çıktı :KK57:
Yanlış anlama adama şaşırmadım zaten pezev.nkin teki ..
Şaşkınlığım sana !
Sen halen niye ayrılmıyosun neyi bekliyosun sanada imam nikahını kıyıp çocuk doğurtup dilendirmesini mi !
Sinirim bozuldu yemin ederim
Böyle bi adamla ısrarla ilişkini sürdürerek kendi kaliteni de ayaklar altına alıyosun bil

Gerçekten asıl ben şoktayım burada. Ne adammış... Karısı deli gibi seviyor, bırakamıyor. Konu sahibi zaten tapıyor.

Konu sahibine göre sorun olmaz bence bu tür şeyler. Sevgilisinin karısını dilenirken fotoğraflamak falan...

yahu sana kredi çekmek istediğinde sağlam papuç değil bu uzaklaş demiştik ..
adam resmi nikah bile kıymaya gerek görmeyen kadını meta gibi gören bir tip işte .. çocuğu da varmış sen neyin peşindesin hala?

yahu sana kredi çekmek istediğinde sağlam papuç değil bu uzaklaş demiştik ..
adam resmi nikah bile kıymaya gerek görmeyen kadını meta gibi gören bir tip işte .. çocuğu da varmış sen neyin peşindesin hala?

Yuhhhh diyorum. 3 ay once adamin evli oldugunu kadinla ayni evde yasadigini amaaaaaaaa ayri ayri uyuduklarini ogrenmisssss :) devaminda sevgilim ilgosiz diye birsuru konu acmis.. bir ay oncede sevgilim onun icin kredi cekmemi istiyor demis....
Senin hic serefin haysiyetin yok mu ya. Milletin kocasina sevgilim diye bahsediyorsun...
Igrendim sendenn :kusmuk:
Allah islah etsin

Sen iyimisin hakkaten onca şey yaşadın evlenmiş oldugunu ögrendin. Dilencilik birde bu kızım sana büyümü yaptılar bir insan bu derece kör olamaz.

Bence hiç iyi değil. Normal biri bunların onda birini görse, koşarak uzaklaşır...

Hayır bu adam da nasıl bir kişilik, aslında onu da bir incelemeye almak lazım. Canavar gibi birşey galiba...

Bence hiç iyi değil. Normal biri bunların onda birini görse, koşarak uzaklaşır...

Hayır bu adam da nasıl bir kişilik, aslında onu da bir incelemeye almak lazım. Canavar gibi birşey galiba...

Ay Allah vermesin gerçekten beynim algılamıyo ya. Bunca şey yaşa ama evde kalırım korkusuyla adama yapış. Bu almaz seni dedim ama önceki konudada Anlamadım beni

Ay Allah vermesin gerçekten beynim algılamıyo ya. Bunca şey yaşa ama evde kalırım korkusuyla adama yapış. Bu almaz seni dedim ama önceki konudada Anlamadım beni

Ya sanki adam bu arkadasla evlenecek...Bosa kurek cekiyor konu sahibi. Ama konu sahibinin tavri gercekten ilginc. Adamin bir huyu olur, iki huyu olur hadi cekeyim dersin. Bu bambaska birsey...

Seni de dilendirir diye mi korkuyosun anlamadım.. gül gibi adam.. bence ufak tefek sorunlarla ilişkinizi yıpratma.. hemen çocuk yapmalısınız.. sizin kafaya taktıklarınız hep sıkıntıdan...

Evli adamla birlikte olanlara burda ne deniyodu ............
sen şikayet edecek değil şikayet edilecek konumdasın... öğretmen değil astronot olsan kaç yazar...

Back
X