- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Bundan sonra açacağın her konu sana müstehak.
Bide öğretmen olacaksın.
Bide öğretmen olacaksın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iyimisin hakkaten onca şey yaşadın evlenmiş oldugunu ögrendin. Dilencilik birde bu kızım sana büyümü yaptılar bir insan bu derece kör olamaz.
2.kadın psikolojisi böyle bişey sanırım başka sıfat bulamadımBence hiç iyi değil. Normal biri bunların onda birini görse, koşarak uzaklaşır...
2.kadın psikolojisi böyle bişey sanırım başka sıfat bulamadım
Konu sahibine gerekeni söyledim zaten.. yine süpersin.. profili görünce sinirim geçtiBundan sonra açacağın her konu sana müstehak.
Bide öğretmen olacaksın.![]()
Bence hiç iyi değil. Normal biri bunların onda birini görse, koşarak uzaklaşır...
Hayır bu adam da nasıl bir kişilik, aslında onu da bir incelemeye almak lazım. Canavar gibi birşey galiba...
Ay Allah vermesin gerçekten beynim algılamıyo ya. Bunca şey yaşa ama evde kalırım korkusuyla adama yapış. Bu almaz seni dedim ama önceki konudada Anlamadım beni
Ya sanki adam bu arkadasla evlenecek...Bosa kurek cekiyor konu sahibi. Ama konu sahibinin tavri gercekten ilginc. Adamin bir huyu olur, iki huyu olur hadi cekeyim dersin. Bu bambaska birsey...