• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Buyur?
Sen de o kadin da aldatiliyorsunuz farkinda misin?
Boyle biriyle nasil sevgili olabildin? Dunyada erkek mi kalmadi?

Yok ya dalga geçiyosun sen kesin, gerçek olamaz bu kadar gurursuz olamaz bi insan konu fake olmalı kaç gündür yorum yapıyoruz bizde:işsiz:

Bak güzel kardeşim bu gece oldukça mübarek bir gece, Allahtan ne istenirse olacağına inanılan bir gece...

Senin için dua etmek isterim. Allah inşallah en kısa zamanda bu adamla evlenmeni nasip etsin...

İsteğin bu di mi? İnşallah ya Rabbim sen şu kulunu duy. Aylardır kopamıyor kardeşimiz bari evlensinler. Tam birbirlerine uygun bu iki kulun Allahım. Adeta birbirleri için yaratılmışlar.

Üstelik er kulun o kadar namuslu ve temiz ki bu genç kıza elini bile sürmüyor.

Sen bunca çekilen fotoğrafın yüzü hürmetine, bu iki kardeşimizin yuvasını kur Allahım...

AMİNNN...

Şu yukarıda yazdıklarınız kaç insanın , aşkından ölse bir daha arkasına dönüp bakmayacağı şeyler ki normalde aşkıda bitirmeli bence .

Siz saplantılı şekilde adama bağlanmışsınız , tedavi dışında başka şekilde kurtulmamız zor gibi . Hala umudunuz var sizi bir şekilde ikna edeceği konusunda . Kaldı ki adam başıma kalırsın vs. demiş ama siz yine de boş bir umudun peşinde hayatınızı ziyan ediyorsunuz . Bununla kalmayıp başka bir kadının , çocuğun vebalini de taşıyorsunuz ama umurunuzda değil . Tek derdiniz belki böyle bir adam bana resmi nikah yapar ??? İlerde çok pişman olacaksınız ama şu anda bunun farkına varmanız zor , çünkü siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz . Ancak siz isterseniz gözünüzdeki , gönlünüzdeki perde açılır .
İstiyorum ama kendi kendimi kandiriyorum :-( saplantiliyim ona.belki diyorum o kadini cocugu oyle gorunce sogurum ondan

benim haberim yok kendisi dileniyor ben karışmam zaten onu sevmiyorum bana yapıstı bırakmıyor derse ?? li öyle diyecek o zaman ne yapacaksın
Öyle bişey olabilir mi.cocugun dilendiginden de mi haberi yok.Yaa dilendiklerini bilenler var birden fazla kişi.Yaa o cocukla kiz denk gelmese hiç haberim olmiycakti

Yaptııım bir delilik KK'da konu açtım. Deliliğimdeki vizyona hayranım.

image.webp

Ne kadar da romantik. .Artık sende evlenirsen kadınla birlikte dilendirir sizi cok güzel değil mi ? Kredi de çekersin beyine

Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
Ya kardeşim mantığında bak ağzımdan kötü laf çıkacak sindi ya. Kadın isteyerek dileniyormus evet seninki is vermiş ona arkadaş arkadaş kalıyorlarmis evde. Midesi misiniz Allah aşkına ya

Anlatamıyor muyum acaba sen mi anlamamakta direniyorsun? Bunun nüfusuna almamasıyla ne ilgisi var? Fazla zorluyorsun gerçekleri görmemek için
Cocuk annesinin soyadini aldi.Cocugu istese kadin alirmis.İki tarafta cocugu gormek istiyo.Kadin gitmiyo evden.cocuk seviyo annesini.

Konu sahibi söylenecek çok söz var da yazamıyorum....

Yorumlara verdiğin cevaplar beni dumur etti.

Al sen bu herifi de burdaki bayanlar kurtulsun. Yeminle beynim error verdi.

Back
X