• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
Hadi diyelim kadın utanmıyor dilenmeye ( ihtimal dahi vermek istemiyorum o ayrı ) , adamda karısını küçücük çocuğuyla dilendirmeye utanmıyor mu ? Bu sorunun cevabını bul önce .
Aile karışık , o ailede bunlar normal diyorsun ya , sanırım senin için de normal , hala adamın hayatından gidemediğini göre .

Gerçeksen eğer Allah akıl sağlığı versin başka temennim yok senin için , yaşamadan anlamayacaksın belli .

İstiyorum ama kendi kendimi kandiriyorum :-( saplantiliyim ona.belki diyorum o kadini cocugu oyle gorunce sogurum ondan

Adamın karısını , adamın ailesini ve hatta adamı suçlamaya hiç hakkın yok . Herşeyi bile isteye sen kendi iradenle kabul ediyorsun . Kendine yakıştırdığın şu duruma bak . Şu konuyu başkası açmış gibi en başından bir oku bakalım . Sen ne düşünürdün , ne yorum yapar , nasıl tavsiyede bulunurdun ?
Lütfen biraz aklını kullan , kendini kandırmayı ve kullandırtmayı bırak artık lütfen ...

bi hafta sonra açacağı konuyu söyleyeyim.
Benimki meğer annesini öldürmüş. Cesedi evin bodrumunda saklıyormuş
Babasıyla beraber sokak hayvanlarına işkence yaparken videoları varmış internette
karısının annesine tecavüz ettiği için kaynanası da hamile kalmış
bana diyor ki, paraya ihtiyacım var, senden çocuk yapalım onu satalım
ne yapacam. Onu çok seviyorum. Benimle evlenecek çocuk istedi çünkü

Ne kullanıyorsan bizede ver yahu valla arada girip bakıyorum aynı sakinlikte cevaplar vermeye devam ediyorsun pes doğrusu.
Adam "tüm bu yanlışların arasında" sana diyor ki seninle ileriye gitmem başıma kalırsın.
Karaktersiz falan ama sendeki tuhaflığı farketmiş olmalı ki böyle düşünüyor o bile.
Acilen yardım al.

Yanimda olsan öyle bir doverdim ki seni bilincini kaybederdin. ..!
Bak sana hakaret etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama o pis hakaretlerin hepsini üstüne al. Bütün küfürler benden sana gelsin...
Mubarek gece agzimi actin!! Rezil kadin!...

Buraya böyle saçma konularda fikir almak için yazanlara şaşırıyorum artık. Başka bir kadın var ve onunla ne şekilde olursa olsun evli.. birde üstüne çocuk var.. Diğer mevzuları düşünmeye dahi gerek yok. Kendinizi bu durumun içine nasıl sokabiliyorsunuz ? 2. Kadın olma fikri bile yeterliyken .. Dilendiriyormuş bilmem ne.. Eşinin sevip sevmemesine mi takılıyorsunuz ? Biraz özgüveniniz olsun.. Dünyada tek bir adam kalmış onu mu paylaşamıyorsunuz ? Kadınların geldiği hale bakın. . Ne diye hayatınızı rezil edersiniz ki? O hem evli, hem çocuklu hemde hakkında dedikodular dönen adamdan ne bekliyorsunuz mesela ? Önce bir oturup kendinize sormanız gereken soruları cevaplayın bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak. . Allah insanlara verdiği aklında hesabını soracak.. Yazık etmeyin kendinize.:110:

Hadi diyelim kadın utanmıyor dilenmeye ( ihtimal dahi vermek istemiyorum o ayrı ) , adamda karısını küçücük çocuğuyla dilendirmeye utanmıyor mu ? Bu sorunun cevabını bul önce .
Aile karışık , o ailede bunlar normal diyorsun ya , sanırım senin için de normal , hala adamın hayatından gidemediğini göre .

Gerçeksen eğer Allah akıl sağlığı versin başka temennim yok senin için , yaşamadan anlamayacaksın belli .

Adamın karısını , adamın ailesini ve hatta adamı suçlamaya hiç hakkın yok . Herşeyi bile isteye sen kendi iradenle kabul ediyorsun . Kendine yakıştırdığın şu duruma bak . Şu konuyu başkası açmış gibi en başından bir oku bakalım . Sen ne düşünürdün , ne yorum yapar , nasıl tavsiyede bulunurdun ?
Lütfen biraz aklını kullan , kendini kandırmayı ve kullandırtmayı bırak artık lütfen ...
Şu fotograflari çekeyim.Ondan somra zaten herşeyi yuzune vurucam onun

Dilenmesi tabiki normal degil.Eli ayagi tutuyo calissin yani.Bi kez kiz kardesi demistiki yengem ne is yapiyo biliyon mu dedi.sordum yok soyleyemem dedi

Buraya böyle saçma konularda fikir almak için yazanlara şaşırıyorum artık. Başka bir kadın var ve onunla ne şekilde olursa olsun evli.. birde üstüne çocuk var.. Diğer mevzuları düşünmeye dahi gerek yok. Kendinizi bu durumun içine nasıl sokabiliyorsunuz ? 2. Kadın olma fikri bile yeterliyken .. Dilendiriyormuş bilmem ne.. Eşinin sevip sevmemesine mi takılıyorsunuz ? Biraz özgüveniniz olsun.. Dünyada tek bir adam kalmış onu mu paylaşamıyorsunuz ? Kadınların geldiği hale bakın. . Ne diye hayatınızı rezil edersiniz ki? O hem evli, hem çocuklu hemde hakkında dedikodular dönen adamdan ne bekliyorsunuz mesela ? Önce bir oturup kendinize sormanız gereken soruları cevaplayın bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak. . Allah insanlara verdiği aklında hesabını soracak.. Yazık etmeyin kendinize.:110:
Yaa bana o ve akrabalari hatta annesi bile zorla evlendirildigini soyledi.ama yalan bu da.Yok iki senedir ayri yatiyoruz.onu sevmiyorum tekrar evlenicem dedi hep.kadin geri döndü. sevmese ya o kadini gonderirdi ya kendi giderdi.Bana evde o var gitmek istemuyorum falan diyo hep

Sorumluluk sahibi biri degil.Ev nasil gecindiricek.Yarin bi gun evi gecindiremediginde hadi gel hepimiz ayni evdemi yaşayalim diycek bana.Hadi diyelim bi şekilde evlendik.O kadin o evde. Ben annesine oturmaya nasil gidicem

Konu fake degil ama.Şu bayram bitsin gitcem mahallesinden birileriyle konuşcam kadini da takip edicem.Sonra hepsini yuzune vurucam

Sorumluluk sahibi biri degil.Ev nasil gecindiricek.Yarin bi gun evi gecindiremediginde hadi gel hepimiz ayni evdemi yaşayalim diycek bana.Hadi diyelim bi şekilde evlendik.O kadin o evde. Ben annesine oturmaya nasil gidicem
senin kafa gitmiş. normal düşünemiyorsun.
yaşa da bul belanı.

Yavrum sana eli tane şey yazılmış plak gibi takılıp aynı kelimeleri söylüyorsun ya amaç ne sende hiç mi kafan almıyor yazılanları girme insanların gunahina kendi ayıbını burda ki insanların düşüncelerini okuyup gülerek vakit harcama ne istiyorsan onu yap ama sacmalamayi kes
( hanımlar bu kafa nato mermer istese almaz zaten )

Back
X