• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Adam bile denmez böylelerine yanlız sizinde insanları kalıplaştırmanız hiç olmamış hepimiz insanız..... Kadının fotografını çekeceğim buna göstereceğim diyeceğinize ayrılın gitsin bu şahsiyetten.

bu ne sevgi ah bu ne ızdırap?? şu adamın tipini çok merak ediyorum nedir bu kadar çekici kılan ya ????? :işsiz::işsiz:

Başlıkta "konuyu çoğunuz biliyooo"diye yazmışsın ya..hay bilmez olaydım dedim!
Hicmi aklın yok senin acaba?Ne işin olur evli barklı adamla?ne işin olur dilencilik yaptıran adamla?adam şerefsizin önde gideni..kafayı mı yedin sen?
Yok ya bu fake olmalı. Bir kadın bu kadar da aşağılamamalı kendini..

Adamın karısından hiç bir farkınız yok. Siz de sevgi ve ilgi dilencisisiniz!! O kadın en azından cocugu için mcbur olduğu için dileniyor ve ikinci bir kadın olduğunu bilse gidecek bir kadın. Ya siz?? Bilerek ikinci kadın olmayı secen gurursuz bir kadinsiniz ve bunlara rağmen!en hala ayrilamiyorum diyor sevgi dileniyorsunuz. Sizin dilencisi olduğunuz şey çok daha alçakça bir şey. O kadıne n azından başkasının kocasından sevgi dilenmiyor.
Eğer gerçektensu iğrenç yaratıktan hala kopamiyorsaniz çok iğrenç ,midesiz, aptal,aciz bir dilencisisiniz. Allah biraz akıl fikir ve ahlak verir umarım size birgun

Başlıkta "konuyu çoğunuz biliyooo"diye yazmışsın ya..hay bilmez olaydım dedim!
Hicmi aklın yok senin acaba?Ne işin olur evli barklı adamla?ne işin olur dilencilik yaptıran adamla?adam şerefsizin önde gideni..kafayı mı yedin sen?
Yok ya bu fake olmalı. Bir kadın bu kadar da aşağılamamalı kendini..
Valla bende bilmediğim için döndüm konularına baktım.Şoklardayım şuan bir kadın nasıl böyle olabilir.Ama sıkıntı yok ataması yapılmamış galiba bu herif bu bayanı da su veya gül sattırır gül gibi geçinir giderler bu kafaylaa hala birde evli barklı çocuklu adama benimki demiş durmuşşş ayy sinirlerim zıpladı resmen daha neler duyacağız.

Daha önceki birkaç konunuza denk geldim, yorum da yaptım.
Kredi çekme durumu vardı, sonra unutamıyorum, seviyorum, o da seviyo mu, çok ilgisiz vs vs...
Burada pek çok insan size duymak istediğiniz-istemediğiniz, faydalı-faydasız her şeyi söyledi.
Siz ise sadece ay be ay başkasıyla ilişkisi olan sevgilinizi anlatmaktan, ona daha farklı yollardan tapınmaktan başka hiçbir şey yapmadınız.

Şu son konunuzla birlikte, ben sizin gerçek bir karakter olduğunuza artık inanmıyorum.
Her şey bu kadar bktan giderken, hiçbir şeyin sizi caydıramamasına, özetle bu derece ve bu şekil bir saplantıya inanamıyorum.
Daha geçen gün burada bir arkadaşımız dilenci konusu açmıştı, sanırım senaryonuz oradan çağrışım yaptı ve bu adamın karısını dilendirdiği ayrıntısını da hikayenize ekleyerek macerayı çeşitlendirmek istediniz.

Profesyonel makina kullanmayın gövdeleri ağır gelir, alışkın değilseniz titretirsiniz.
Zoom özelliği iyi olan herhangi bir dijital makina işinizi görecektir, bol bol fotoğraflar durursunuz.
Kolay gelsin.

Yuhhhh diyorum. 3 ay once adamin evli oldugunu kadinla ayni evde yasadigini amaaaaaaaa ayri ayri uyuduklarini ogrenmisssss :) devaminda sevgilim ilgosiz diye birsuru konu acmis.. bir ay oncede sevgilim onun icin kredi cekmemi istiyor demis....
Senin hic serefin haysiyetin yok mu ya. Milletin kocasina sevgilim diye bahsediyorsun...
Igrendim sendenn :kusmuk:
Allah islah etsin

Öncesini bilmiyordum, bunları okuyunca şok oldum.

Seninki de, sen de rezilsin.

Valla bende bilmediğim için döndüm konularına baktım.Şoklardayım şuan bir kadın nasıl böyle olabilir.Ama sıkıntı yok ataması yapılmamış galiba bu herif bu bayanı da su veya gül sattırır gül gibi geçinir giderler bu kafaylaa hala birde evli barklı çocuklu adama benimki demiş durmuşşş ayy sinirlerim zıpladı resmen daha neler duyacağız.
Konu sahibi bu kafayla giderse daha çok onun olmayan adamlara benimki der..ya inşallah konu fake tir..inan hemcinsi olmaktan utanç duydum konu sahibi ile..
Dur bende eski konularına bir bakayım :kahve:

Gerçekten öğretmensen öğrencilerine yazık,gurursuz ikinci kadın olmayı midesizliği öğretirsin sen ancak.

Evli adama benimki diyen karakter yoksunu bir insansınız.
Şayet evli olduğunu sakladıysa öğrendiğin an bırakacaktın.

Ama yok adam evde karısıyla sevişsin gelsin senle de sevişsin o kadını dilendirdiği gibi bir gün seni de metro çıkışına bırakıp el açtırsın.Nasılsa utanma duygunuz sıfır.

O roman,çingene dediğiniz kadın en azından seni bilse adamı sepetleyecek kadar onurlu,çocuğuna sahip çıkan bir kadın.Sen nesin?

Evli olduğunu bile bile kadınlara sarkan erkeklerde,evli erkeklerin ikinci kadın muamele yapmayı kabul eden kadınlarda insanları midesini bulandırıyorsunuz.
Iğrendiriyorsunuz.

Nasıl evlenicem ikna edicem diyordun al şimdi kuma alsın seni.

Evliyken karısını satıp parasını yiyen fuhuşa zorlayan o kadar pislik varken sen bu karaktersize inan hala bakalım daha neleri çıkıp neler getircek başına.

Anne babana yazık.
Insan evladının bu kadar hayırsız olacağını bile gerçekten doğurmak istemez.
Banlanırsam da banlanayım ilk defa bir konuya bu kadar sinirleniyorum.
Daha da Sert söylenmesi gerekenler de varda terbiyem müsait etmiyor.

Psikolojik sorunların var senin evli adamlasın utanmıyorsun zaten kabullenmişsin adam desen o da pişkin, bir fotoğrafla utanacağını düşünüyorsun..Hı hı bekle sen.

Son düzenleme:
Sayfalarca insanlar size ne kadar hatalı olduğunuzu, yolunuzun yanlış olduğunu, hatta bu adi adamı dini nikahlı eşini ve çocuğunu dilendirdiği için şikayet etmeniz gerektiğini söylemişler. Sizi sabırla yanlış yoldan döndürmeye çalışmışlar. Ama siz (ki bir kaçında şahsınıza hakaret edildiği halde) tüm bu yazılanları alıntı yapıp sadece "fotoğrafını çekicem, önüne atıcam" ifadesinden başka bir şey yazmamışsınız.
Konunuz zerre umurumda değil. Ben cidden sizin nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu merak ettim.

Sayfalarca insanlar size ne kadar hatalı olduğunuzu, yolunuzun yanlış olduğunu, hatta bu adi adamı dini nikahlı eşini ve çocuğunu dilendirdiği için şikayet etmeniz gerektiğini söylemişler. Sizi sabırla yanlış yoldan döndürmeye çalışmışlar. Ama siz (ki bir kaçında şahsınıza hakaret edildiği halde) tüm bu yazılanları alıntı yapıp sadece "fotoğrafını çekicem, önüne atıcam" ifadesinden başka bir şey yazmamışsınız.
Konunuz zerre umurumda değil. Ben cidden sizin nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu merak ettim.
Yani kesinlikle yazdıklarınızda haklısınız bence hangi makina daha iyi fotograf çeker onla ilgili bilgi vermemizi istiyor :D :D

Gerçek olamayacak kadar saçma bir konu.

Ama gerçekse de bu kadar saf olmak senin seçimin.

Olmasaydın.

Herkeste az çok akıl var, kullansaydın az.

Yaa kopamiyom bisey var ayrilamiyom.ama bu sefer tum cevresiyle konuscam gostericem fotoyu ve bitcek

Size zerre üzülmüyorum.

Başınıza gelen ve gelebilecek her şey sizin kendi irade(sizliği)nizle oluyor.

Biteceğine de inanmıyorum. On gün sonra yeni konunuzla karşımızda olursunuz.

Böyle bir adamla nasıl berabersiniz hala bence hemen uzaklaşın hayatınızdan çıkarın

Tövbeee. Sen bu adamda ne buldun allah askına ya. Bu adamda sevecek ne bulmus olabilirsin? Hala karisini bulacakmissin da foto cekecekmissin de. Git kardesim agaci topragi bocegi sev ya. Allahim s3n bu kadin gibilerine akil fikir ver kadir gecesi hurmetine

Back
X