- 1 Aralık 2014
- 2.073
- 2.712
- 128
- 40
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Allah akil versin . kendinizi yakmak daha zor olmazdi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kopamiyorum aliskanlik Var. İcimde hep umut var.ayrilinca buyuk boslukta olucam. Bunla gelecegim olmiycak belki ama evlenmeyi istedigini herkese soyluyo.karisina bile soylemis.annesi babasi bilr kadin seni biliyo diyo
Ya imam nikahi var.Ayni yataga girmiyolar cocuk icin burda kadin
Aile bagim kopuk cidden.O yuzden zaten sevilmekugruna herseyi yaparim.Elimde olan bisey degil.karsima hep sorunlu insanlar cikiyo.ozguvenim de suan hic yokMuhtemel aile yapınız bozuk ,bağınız hep kopuktu, bir damla sevgi için vermeyeceğiniz taviz yok.
ciddi karakter bozukluğu ,özgüven eksikliği ve yüksek kaygılarınız mevcut.
bir anda olan birşey değil tabiki yılların birikimi ile ruhsal bozukluğunuz tamamlanmış.
En yakın Zaman'da psikiyatriye ve psikoloğa gidin.hem ilaç hemde terapi ile tedavi görmeniz gerek.
ilk adımı atın ve derhal bi psikoloğa gidin.burada sizin için yapılacak hiçbirsey yok.yeterki durumunuzu fark edin ve gidin.bu en büyük adım olacak sizin için.
Resmi nikah olmadigindan cocugu uzerine alamamis.kadini sevmediginden resmi nikah yapmamissen adamın ve ailesinin söylediği her şeye inan böyle devam et. ya adam ne ki ailesi ne olsun buradan bakınca, kadını çocuğunu göstermemekle tehdit ederek yanlarında tuttuklarını düşünüyorum ailece kadın ve çocuk üstünden geçiniyorlar. senin gibi bağımlı sorunlu bir tipide kafalamışlar bir şekilde senden de ilerde geçinecekler. tüm evli erkeklerin klasik sözleri sana söyledikleri bu kadar cahil misin? tabi ki kalite herkeste olan bir şey değil buradan çok kalitesiz görüyorsun bil. bu mu senin dengin ipsiz sapsız çoluğuna çocuğuna sahip çıkmaya bi tip azıcık onur gurur olsa o herifte çocuğu alırdı nüfusuna. çok seviyor çocuğunu diyip durmuşsun gör bak çok sevdiklerine yaptıklarını nerden biliyosun sevdiğini o herifin ağzından çıkanlara inanmaya devam ettikçe rezilliğin sürecek. kimseyi kınamamıştım şimdiye kadar ama kınanmayacak gibi değilsiniz bu kadarı için çok çabalamak gerek bravo size
25Konu sahibi yaşın kaç ???
sen kanıta neden ihtiyaç duyuyorsun evlisin de boşanacaksın sanki.Defet gitsin allah aşkına ya..Ben şimdi duyduklarimi soylesem inkar etcek ve beni gene kandiricak.Ama elimde kanit olursa hicbisey diyemez
Ailem duysa zaten karşi cikar.cevremden bi kac kisi biliyo ve olumsuz bakiyolarÇok iğrenç bir konumdasın ailen tarafından çevrenden duyan olsa kimse selam vermez sana cidden devam et ne diyeyim çekecek olaan sensin bu kadar körlük olmaz
Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz varsen kanıta neden ihtiyaç duyuyorsun evlisin de boşanacaksın sanki.Defet gitsin allah aşkına ya..
Kadin isterse cocugu alrmis oyle diyo bana2- Evli olmadığım bir erkekten bir çocuğum var, çocuğun benim haneme değil de babasının hanesine tescil edilmesini istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım?
Evlilik dışında doğan çocukların baba hanesine tescil edilebilmesi için tanınması ya da babalık hükmü kararının alınması gerekmektedir.
Biraz araştır benim çocum dese zaten nüfusa öyle geçerdi. Yada mahkemeden böyle bi kararla geçerdi.