- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
kop kardeşim neden kopamıyorsun bi gün ağla iki gün ağla 25 yaşındaki biri için bahane değil bu.Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kop kardeşim neden kopamıyorsun bi gün ağla iki gün ağla 25 yaşındaki biri için bahane değil bu.Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz var
O ne demek ya şimdide alır zaten babası o değil der alır gider çok rahat eğer çocuğunu istiyosa gider dava açar ben onun babasıyım der ispat eder görme hakkını anca alır. Zaten boşanmada bile kolay kolay babaya vermezler. Kafanı kullanKadin isterse cocugu alrmis oyle diyo bana
Oo bi sürü fotoğrafınız varsa bence de kopma yani fotoğraf önemli.Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz var
Yaa ben tanistigimda kadin burda yoktu.bosanmis olabilir diye ses etmedim.sonradan buna cok baglandim hayal kurdum.kadin geldi evine gider diye bekledim.Uc ay oldu ama Kadin hala gitmedi.Bana hergun kovuyorum ama gitmiyo diyodu.Hatta o evde hic gidesim yok derdi.Bana bunu anlatanlar kacirdi diyo ama bilmiyorum
Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz var
Ben üzerimizde sosyal deney yapıldığını düşünüyorum artık.25 tane konu açmışşın 24 ü erkek arkadaşım ilgisiz
şimdi konu açmışsın karısı eve dönmüş çocuk var dilendiriyor diye..hayır bayram arefesi milleti mi banlatmaya geldin hay zekası akıl havuzunun kenarında kumla oynayan bacım![]()
amerikanın bir oyunu olabilirBen üzerimizde sosyal deney yapıldığını düşünüyorum artık.
Bu konu sahibi ve birkaç üye daha var, bizi denemek için bilhassa gönderilmişler bence buraya
O söze bayıldım zatenamerikanın bir oyunu olabilir
gelen boyunun ölçüsünü alır döner boşver kelimeleri cımbızla yazalım yeterki yoksa munecan cımbızlıyor..mesela gerizekalı demeyeceksin yukarıda yazdığımı diyeceksin![]()
siz bunlari duyuyosunuz hala takip edeceksinizBen 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Aliskanlik oldu ama şu fotoyu cekcem hatta buraya da yazcam. ondan sonra nolcaksa olcakkop kardeşim neden kopamıyorsun bi gün ağla iki gün ağla 25 yaşındaki biri için bahane değil bu.
Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur.
İşte ikosi de cocugu cok seviyo.kadin gidince cocuk burayi ozluyomus.Diger turlude annesini ozluyomusO ne demek ya şimdide alır zaten babası o değil der alır gider çok rahat eğer çocuğunu istiyosa gider dava açar ben onun babasıyım der ispat eder görme hakkını anca alır. Zaten boşanmada bile kolay kolay babaya vermezler. Kafanı kullan