• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Yaa ben tanistigimda kadin burda yoktu.bosanmis olabilir diye ses etmedim.sonradan buna cok baglandim hayal kurdum.kadin geldi evine gider diye bekledim.Uc ay oldu ama Kadin hala gitmedi.Bana hergun kovuyorum ama gitmiyo diyodu.Hatta o evde hic gidesim yok derdi.Bana bunu anlatanlar kacirdi diyo ama bilmiyorum

Sen gerçek olamazsın :işsiz:

Yaa baglanmisim kopamiyorum.bi suru fotografimiz animiz var

haaaa sen bunu baştan desene. O zaman ne yap biliyor musun canım,
diğer kadını zehirle, çocukla sen dilen.
Eve çok para getir, sevgilinin gözüne gir sana resmi nikah yapsın
o sıraya kadar zaten çocuk büyür, tek başına dilenir
Parasız kalırsanız da kocan seni satar ne olacak. Sonuçta seni seviyor
Bir sürü fotoğrafınız var şimdi ne yapacaksın sen de haklısın.

Sen hangi akla hizmet disarda milyrlarca bekar erkek varken imam nikahi da olsa evli cocuklu adamla birliktesin.yak fotograflari madem.tabi istemiyorum karimi dicek.tabi zorla geliyo dicek.yasin da buyuk ya nasil kaniyosun.git bekar birini bul.basina is acma.

Öğretmen genç bir kadın,kopamıyorum ,aman allahım çok aşığım ayağına evli bir adama yapışamaz yaa. Masumlaştırmayın lütfen kendi yaşadığınız rezilliği. Adamın dini nikahlıda olsa bir eşi ve üstüne çocuğu var ve siz bile bile birlijktesiniz ya pess..:deli::oha::skandal:

o kadının yerinde siz olsaydınız yine buraya gelip kocam beni aldatıyor diye yazar mıydınız?

25 tane konu açmışşın 24 ü erkek arkadaşım ilgisiz
şimdi konu açmışsın karısı eve dönmüş çocuk var dilendiriyor diye..hayır bayram arefesi milleti mi banlatmaya geldin hay zekası akıl havuzunun kenarında kumla oynayan bacım:işsiz:
Ben üzerimizde sosyal deney yapıldığını düşünüyorum artık.
Bu konu sahibi ve birkaç üye daha var, bizi denemek için bilhassa gönderilmişler bence buraya

Ben üzerimizde sosyal deney yapıldığını düşünüyorum artık.
Bu konu sahibi ve birkaç üye daha var, bizi denemek için bilhassa gönderilmişler bence buraya
amerikanın bir oyunu olabilir:KK70:
gelen boyunun ölçüsünü alır döner boşver kelimeleri cımbızla yazalım yeterki yoksa munecan cımbızlıyor..mesela gerizekalı demeyeceksin yukarıda yazdığımı diyeceksin :KK70::KK70:

içimde ufacık bir şüphe vardı" acaba gerçek mi" diye ancak bu kadar alaya insanın sinirleri gerilir illa bi yerden birine patlardı... sen ya ERKEKSİN ya TRANSSEKSÜEL ... bir kadın dalga amaçlı böyle konulara bulaşmaz...

Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi sağlam yazıyor.

Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
siz bunlari duyuyosunuz hala takip edeceksiniz
pess :kızgın:

Ya Eger ki gercekten dilendiriyosa hayir yoktur.

Tamam ozmn. Metres olmaktan vazgectiysen o konuyu kapata biliriz. Simdi dilendirme mevzusunu ele alalim. Bunun ardina duser tum kk olarak plan programla anasini aglata biliriz o pisligin. Ama senin istedigin ne? Onceliklerin ne?
Karisi dayan yemesinmi diyosun?
O pislik hapse boylasin cunku kadina el kalkmazmi diyosun?
Intikam almaliyim cunku beni kandirdi evli oldugunu soylmedimi diyosun?
Cocuklari uzak tutalim bu zorba adamdanmi diyosun?
Mesela ne?

O ne demek ya şimdide alır zaten babası o değil der alır gider çok rahat eğer çocuğunu istiyosa gider dava açar ben onun babasıyım der ispat eder görme hakkını anca alır. Zaten boşanmada bile kolay kolay babaya vermezler. Kafanı kullan
İşte ikosi de cocugu cok seviyo.kadin gidince cocuk burayi ozluyomus.Diger turlude annesini ozluyomus

Back
X