konuyu doğru yere açmamış olabilirim lütfen çok acil yardımcı olabilir misiniz ?

solovoi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
598
7
116
öncelikle merhaba

başlıkta da belirttiğim gibi konuyu yanlış yere açmış olma ihtimalim yüksek ama nereye açmam gerektiğini de bilemedim :26: zamanım kısıtlı olduğundan direk konuya giricem anneler gününde sevgilimin annesine kek sepetinden yollamayı düşünüyorum ve onla ilgili bir kampanya buldum. kampanyanın da dolmasına 2,5 saat var. ama annem bunun çok basit kaçıcağını söylüyo bense farklı olur diye düşünüyorum önce o siparişim gidicek 5-10 dakka sonra da ben giderim onlara diye düşündüm :26: sizce de basit mi? normal çiçek mi yaptırıp götürsem ben ? ikisini yapamam o kadar bütçem yok ne yapıcam bilemedim. sevgilim de şu an askerde ona 3 saatden önce ulaşamam şimdiden teşekkürler
( bu arada ilişkimiz gayet iyi kızı gibi sever beni)

Son düzenleme:

bence bunu bosver sen kendin yap götür eski midir bozuk mudur ne bileceksin.hem görsün kadın hamaratsın desin

Kek sepeti gider,5-10 dk sonra ben giderim diyorsun.
Üzgünüm ama o siparişler asla istediğin saatte ulaşmaz.
Sen eli boş gitmiş olursun.Sepet sonradan gider,sonradan akıl etmiş gibi olur.

Bence de çiçek al yeter.
Anneler Gününde çiçekleri pahalı satarlar.
Bence 1-2 gün önceden saksıda güzel bir orkide al.
Boncuklu filan süslet.Orkide kıymet belirtir,anneye güzel gider.

bence bunu bosver sen kendin yap götür eski midir bozuk mudur ne bileceksin.hem görsün kadın hamaratsın desin

bildiğim bi yer o konuda sıkıntım yok denendi yani kadın beni zaten biliyo ya bende söylüyorum zaten benim yaptığım daha fena olur

Allah başka bir dert vermesin şekerim.
-Bir Dert'in Var-

amin.. derdim çok ama en azından başka şeylerle uğraşarak kafamı dağıtmak istiyorum sadece

En iyisi güzel bir çiçek buketi bence.

teşekkürler bende ona doğru kaymaya başladım ama kafam karıştı

öncelikle teşekkürler herkese :)
çiçek fiyatlarını az çok araştırdığımdan bu kampanyayı görünce alsam mı dedim açıkcası ama annemde basit kaçar diyip durdu orkideler daha pahalı oluyo sanırım

Buket , çiçek bana çok sıradan geliyor. İlginç bir şeyler araştır?

Nette bakarsan pahalı ama semt çiçekçilerinde uygun fiyatlara satılıyor.

Buket , çiçek bana çok sıradan geliyor. İlginç bir şeyler araştır?

zaten anneler gününden kısa bir süre sonra doğum günü o yüzden çok da abartmak istemiyorum bütçem de buna müsait değil açıkcası bir de kek sepetini görünce o yüzden farklı diye aklıma düştü 5 gün ambalajlı durma imkanı varmış birgün önce eve getirip ben onu götürsem nasıl olur dedim onu da bilemedim :26:

Bence güzel bir hediye,bana gelse sevinirdim
Organizasyon nasıl olur bilemem tabi,zamanında gider mi gitmez mi ?

Nette bakarsan pahalı ama semt çiçekçilerinde uygun fiyatlara satılıyor.

o zaman gezicem artık birkaç çiçekçi. işden de akşam geç çıkıyorum biraz bulabildiklerime sorarım artık fiyatlarını orkide daha mı iyi olur diyodunuz siz ?

Bence güzel bir hediye,bana gelse sevinirdim
Organizasyon nasıl olur bilemem tabi,zamanında gider mi gitmez mi ?

teşekkürler yorum için. dediğim gibi birgün önceden kendi evime getirtip pazar günü ben mi götürsem diye düşündüm ? öyle olmaz mı ki? çiçek yaptırsam onu da ben götürücem çünkü

Senin götürmen daha mantıklı sanki:44:

bencede basit kalır bütçen yetmiyorsa çiçek götür hem önemli olan düşünmektir

Senin götürmen daha mantıklı sanki:44:

firmanın bulunduğum ilde de bayisi var yorumlara da baktığım kadarıyla zamanlama da sorun olmamış şimdiye kadar ama en garantisi benim götürmem olucak sanırım. asıl sorun şu ki kek sepeti basit bir hediye mi?

resim yükleyebiliyorsak beğendiğim ürünün resmini koyabilirm? kısa süreliğine de olsa ? ama üstünde site adı yazıyor sorun olur mu bilmiyorum :26:

Basit bir hediye olduğunu düşünmüyorum
İlişkiniz kaç yıllık ?

bencede basit kalır bütçen yetmiyorsa çiçek götür hem önemli olan düşünmektir

kek buketinin de fiyatı normalde 55 tl zaten ve çiçek şeklinde yapmışlar bunu da ama kampanya ile bana 20 tl ye gelicek birazda bundan istiyorum

Basit bir hediye olduğunu düşünmüyorum
İlişkiniz kaç yıllık ?

bende araştırdım dediğim gibi hani ucuz birşey de değiller aslında hemde farklı olur dedim. 6 yılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…