öncelikle merhaba 
başlıkta da belirttiğim gibi konuyu yanlış yere açmış olma ihtimalim yüksek ama nereye açmam gerektiğini de bilemedim :26: zamanım kısıtlı olduğundan direk konuya giricem anneler gününde sevgilimin annesine kek sepetinden yollamayı düşünüyorum ve onla ilgili bir kampanya buldum. kampanyanın da dolmasına 2,5 saat var. ama annem bunun çok basit kaçıcağını söylüyo bense farklı olur diye düşünüyorum
önce o siparişim gidicek 5-10 dakka sonra da ben giderim onlara diye düşündüm :26: sizce de basit mi? normal çiçek mi yaptırıp götürsem ben ? ikisini yapamam o kadar bütçem yok ne yapıcam bilemedim. sevgilim de şu an askerde ona 3 saatden önce ulaşamam
şimdiden teşekkürler 
( bu arada ilişkimiz gayet iyi kızı gibi sever beni)

başlıkta da belirttiğim gibi konuyu yanlış yere açmış olma ihtimalim yüksek ama nereye açmam gerektiğini de bilemedim :26: zamanım kısıtlı olduğundan direk konuya giricem anneler gününde sevgilimin annesine kek sepetinden yollamayı düşünüyorum ve onla ilgili bir kampanya buldum. kampanyanın da dolmasına 2,5 saat var. ama annem bunun çok basit kaçıcağını söylüyo bense farklı olur diye düşünüyorum

( bu arada ilişkimiz gayet iyi kızı gibi sever beni)
Son düzenleme: