Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinsiyeti kemik yapısına göre mi söyledi canım yoksa gördümü cinsiyetiHa bu arada 13+0 iken cinsiyetimizin erkek oldugunu ogrendik.bu haftada kesin demwm ama sizinki kesin dedi
cinsiyeti kemik yapısına göre mi söyledi canım yoksa gördümü cinsiyeti
16+4 de gittim poposu aşağına göremedim ama görüntüsü erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi.bu perşembe 3lü test için gideceğim o zamana öğrenirim inşallah bir kızım var buda hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli olsunCanim hayir cok net belli bu da pipisi dedi esim doktor demeden gormus ...
Normalde bu kadar kesin konusmam bu haftada dedi doktor.
Kizimi da 13 te ogrenmistik ama o zaman yuzde yetmis kiz demisti.
Zaten 2li yaptirmadim.
16+4 de gittim poposu aşağına göremedim ama görüntüsü erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi.bu perşembe 3lü test için gideceğim o zamana öğrenirim inşallah bir kızım var buda hayırlısı artık sağlıklı sıhhatli olsunSelam hoşgeldinn Henüz belli değil dr gitmem gerek ama bu ara ev taşıma telaşemiz var haftaya ertelemeyi düşünüyorum dr işini :) yada perşembe gidebilirim
Aleyküm selam neden öğrenemedin?
Bende gittim bir kere Fuat hocaya ilçedeeyim uzak bakalım napcaz :)
faruk sükan doğum evine gittim mecburen aslında çok yoğun olduğu için pek sevmiyorum ama kızım küçük olduğu içiin eşimle brlikte gitmek zorundayız o yüzden oraya gittim.doktorum iyi ama işte çok kalabalık hastaneAmin inşallah Allah gönlüne göre versin..
O ikili üçlü testleri ne kadara yaptırıyorsunuz ve nerede acaba